Eurovision Song Contest
Posted 14 May 2007 - 09:06 AM
Posted 14 May 2007 - 10:06 AM
Posted 14 May 2007 - 10:15 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 14 May 2007 - 11:21 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 May 2007 - 12:05 PM
Zdj ko sm gledala tole, me je scena (ti "cirkuški" ljudje) spomnla na Cradle of Filth. Njim bi to tud pasal, v mal bolj temačni izvedbi seveda.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 14 May 2007 - 02:46 PM
Mislim, da je na začetku prireditve nek filmček pokazalo. Jaz sem komaj kaj ujela, skoraj nič.
Francija mi je všeč, j*bi ga.
Edit - Parvinder, našla ta filmček
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 May 2007 - 12:49 PM
http://24ur.com/nasl...515_3097529.php
ma daj no, ne vem al sem jaz blesava da ne slišim neke očitne podobnosti
Posted 15 May 2007 - 12:55 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 May 2007 - 01:01 PM
Drugače pa Eurosonga nisem gledala, čeprav sem ga sprva nameravala. Naknadno vidla Alenkin nastop. Mi je bil všeč. Dobro se je odrezala!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 15 May 2007 - 05:57 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 15 May 2007 - 07:50 PM
Če je pa Molitva plagiat Ndarje, pol bi lahk bla tud plagiat naše Cvet z Juga. Jao, no! Pa tud če že tistih par akordov...kaj so pa mislili, da bo novo noto odkrila al kaj? Visoki K?
haha glih mauprej sm isto jst pomislila in se začela režat.A zdj k ma Marija isto eno noto kot ta pesm,je kr plagiat?!
ja valda....
Posted 18 May 2007 - 02:05 PM
Beograd | 16.5.2007 | D.L.
Menedžerju Marije Šerifović manjkajo samo ušesa, da bi bil osel, je dejal prvi mož srbske televizije.
Sebi in vsej Srbiji sem obljubila, da bom zmagala. Ko nekaj obljubim, ne izbiram načinov in sredstev, šla bi tudi z glavo skozi zid, samo, da to uresničim. Marija Šerifović
Čeprav so slavili zmago, v srbskem evrovizijskem taboru odnosi še zdaleč niso bili popolni. Trenutno največja srbska zvezda, 22-letna Marija Šerifović, je namreč novinarjem priznala, da ji je šel generalni direktor srbske javne televizije Aleksandar Tijanić na živce. "Samo jaz vem, koliko živcev mi je požrl. Zelo me je prizadel in najino sodelovanje se tu konča,“ je dejala. "Sem človek, ki ne odpušča in vse vrača, a trenutno nimam časa za to,“ je dejala.
Zakaj vse to? Tijanić se ji je zameril, ker njenemu menedžerju Saši Mirkoviću ni zagotovil novinarske akreditacije. Tako je ta na Finskem ni mogel ves čas spremljati. "V Helsinke sem odšel na svoje in Marijine stroške, na račun države pa je tja potovalo 27 ljudi, za katere res ne vem, kaj so tam počeli,“ je bil oster Mirković. In dodal, da gre le Črnogorcem zahvala, da je lahko vstopil na prizorišče dogajanja. Priskrbeli so mu namreč akreditacijo, ki mu je Srbi niso. Omenil je še, da je "zaradi njegove samovolje Marija edina na Evrovizijo odšla brez spota, saj je odpovedal snemanje“.
Tijanić mu ni ostal dolžan, medtem ko se je kritikam na račun pevke ognil. Njenemu menedžerju manjkajo samo ušesa, da bi bil osel, je dejal. Tu pa se žaljive primerjave niso končale. "V veselje in ponos Beograda in Srbije bomo organizirali Eurosong 2008. Pri tem imam eno samo željo, da ne bi nikoli več videl in slišal menedžerja, ki spominja na medveda na majhnem kolesu v ruskem cirkusu,“ je komentiral njun spor. Pri tem pa je Srbom še izdal, da jih je projekt Evrovizija doslej stal že 300 tisoč evrov.
Sicer pa se je zmagovalka Evrovizije že odpravila na enotedensko turnejo, v okviru katere bo obiskala Dansko, Švedsko, Španijo, Grčijo, Nemčijo in Nizozemsko. Takoj zatem pa jo željno pričakujejo v njenem rodnem Kragujevcu.
Vir: 24ur.com
Posted 18 May 2007 - 06:44 PM
Nisem še vidla tega novega spota, ful dobr.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 May 2007 - 12:15 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 27 February 2008 - 11:26 AM
Moldavija: Geta Burlacu - A Century Of Love
Bolgarija: Deep Zone & Balthazar - DJ, Take Me Away
Norveška: Maria Haukaas Storeng - Hold On Be Strong
Izrael: Boaz Mauda - Ke'ilo kan
Makedonija: Tamara, Vrčak & Adrian - Vo Ime Na Ljubovta
Islandija: Euroband - This Is My Life
Romunija: Nico & Vlad Mirita - Pe-o Margine De Lume
Ukrajina: Ani Lorak - Shady Lady
Turčija: Mor Ve Otesi - Deli
Hrvaška: Kraljevi ulice & 75 cents - Romanca
Irska: Dustin The Turkey - Irelande Douze Points -
Poljska: Isis Gee - For Life
Estonija: Kreisiraadio - Leto Svet
Madžarska: Csézy - Szívverés
Malta: Vodka - Morena
Litva: Nomads In the Night
Danska: Simon Mathew - All night long
Nadaljevanje sledi
mimogrede, a bi lahko iz naslova letnico 2007 izbrisali?
Posted 27 February 2008 - 12:14 PM
No te države so že izbrale svoje predstavnike na evrosongu 2008:
Irska: Dustin The Turkey - Irelande Douze Points -
In potem se NAŠI BUNIJO, kaj smo izbrali???? je to resno??
Mislim, da je Evrosong izgubil resnost. Države se čedalje bolj odločajo za neke parodije, kot posmeh popevki.
Posted 27 February 2008 - 04:54 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users