A veste kaj, vesolje je neskončno, ampak človeška neumnost seže pa še dlje! A res to potrebujemo?
Splošne novice, članki
Posted 06 June 2007 - 01:34 PM
A veste kaj, vesolje je neskončno, ampak človeška neumnost seže pa še dlje! A res to potrebujemo?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 June 2007 - 04:01 PM
Kaj pe če 2 zdržita, ali celo trije?
Posted 06 June 2007 - 05:02 PM
Posted 10 August 2007 - 10:36 AM
ŠPARTANSKA VZGOJA
Vir: www.siol.net
Bogi otročki
Posted 10 August 2007 - 02:36 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 August 2007 - 09:13 AM
Đoković na poti k vrhu
Srbski tenisač Novak Đoković si je z zmago nad prvim igralcem sveta priboril tretje mesto na svetovni lestvici ATP. Z rezultatom 7:6 (2), 2:6 in 7:6 (2) je zabeležil uspeh kariere in potrdil napovedi, da je na dobri poti do prvega mesta.
Đoković se je izkazal že v polfinalu, ko je v velikem slogu ugnal drugega igralca sveta Španca Rafaela Nadala. Osvojil je četrti turnir v sezoni in šestega v karieri. Letos je že zmagal v Adelaidi, Estorilu in Miamiju, do četrtega naslova pa je prišel po dveh urah in 13 minutah razburljivega finalnega dvoboja, v katerem je igral pogumno, z odličnimi servisi in natančno igro na osnovni črti. V obeh podaljšanih igrah pa je bil zelo osredotočen na igro, saj je sam osvojil 14 točk, tekmecu pa v obeh prepustil skupaj le štiri.
Hrvat ali Srb?
Organizatorji turnirja so napravili veliko napako, saj so med predajo pokala dejali, da je Hrvat, na kar pa je Đoković odvrnil z zelo simpatičnim načinom in tudi za to požel velik aplavz. "Gotovo napaka ni bila storjena namerno. Ponosen sem na to, da prihajam iz Srbije. Zelo sem vesel, da sem zmagal na tako močnem turnirju in da sem v odločilnem dvoboju porazil prvega igralca sveta. Sedaj sem mi zdi, kot da so vse skupaj zelo prijetne sanje," se je po razglasitvi smejalo Đokoviću, ki je premagal oba najvišje uvrščena tekmovalca na svetovni lestvici v razmaku 24 ur ter preprečil Federerju petdeseto turnirsko zmago v karieri.
Dvajsetletni Đoković je po petih dvobojih v karieri prvič premagal Federerja, ki je doživel šesti poraz v sezoni, enega več, kot v celotnem lanskem letu, obenem pa je bil prekinjen njegov niz 16 zaporednih zmag. "Ta poraz je za celotno sezono nepomemben. Moj cilj je bil, da zmagam v Wimbledonu, kar sem tudi storil. Obenem želim ob koncu leta ostati prvi igralec sveta, nadejam pa se tudi zmag na odprtem prvenstvu ZDA in na novembrskem zaključnem mastersu," je pojasnil 26-letni Federer.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 August 2007 - 01:34 PM
vuelvo a vos,
Posted 14 August 2007 - 07:56 PM
Igralka Cate Blanchett se je določila, da si ne bo prala las, češ da bo na tak način vzor otrokom, ki jih želi vzgojiti v ekološkem duhu. Prav tako je priznala, da je po hiši uredila ure, ki uravnavajo raven porabljene energije. "Odslej se prham samo po dve minuti," je med drugim pojasnila novinarjem. "Podnebne spremembe me kot mamo slino skrbijo, saj želim zagotoviti varno in uravnoteženo prihodnost otrokom." Zvezdnico je pretresel obisk jezera Samonsvale v Avstraliji, ki je močno prizadeto zaradi suše.
Lol, načeloma se dost otrokov ne mara kopat, zdej jim bo pa še "Galadriel" vzor
vuelvo a vos,
Posted 14 August 2007 - 08:37 PM
Nole je majstor. On dejansko bo naslednja številka 1, samo Nadala je treba še prehitet (težka bo, ampak sve se može kad se hoće). Na kratko: Jedan je Nole
Pablo Picasso
Posted 18 August 2007 - 10:27 PM
Posted 20 August 2007 - 11:15 AM
Posted 20 August 2007 - 11:22 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 August 2007 - 11:56 AM
Posted 28 August 2007 - 08:39 AM
Posted 06 September 2007 - 09:33 AM
Američani turiste svarijo pred Slovenijo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 September 2007 - 11:57 AM
Posted 10 September 2007 - 10:56 PM
Tako ravnanje je primerno za skoraj vsako državo (cepljenje proti hepatitisu se pa priporoča celo za navadneže, ki ne ostajajo v Sloveniji), če se v njej nameravaš zadrževat nekaj časa. Od kolegov sem slišala da so se zastrupili s hrano celo v Nemčiji, kako se potem ne bi zastrupil nekdo s popolnoma druge celine. Mediji vse prenapihujejo.
Sploha pa glede na to da imamo salmonelo v malone vsaki bolnišnici, me ne čudi da je Slovenija opisana kot država s slabimi higienskimi razmerami.
vuelvo a vos,
Posted 14 September 2007 - 09:52 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users