Pudri
Posted 08 September 2005 - 03:53 PM
Posted 09 September 2005 - 05:26 PM

Posted 10 September 2005 - 08:49 AM
Posted 10 September 2005 - 01:39 PM

Posted 10 September 2005 - 04:07 PM
Posted 11 September 2005 - 10:22 AM
¤PunChkA¤, jaz sem tut gledala kje je revlonov korektor za 800sit, pa ga ni bilo. Morm skocit v bliznji prihodnosti v Lekovo trgovino, tam imajo kar dosti cenejse.
Posted 18 September 2005 - 09:53 PM
¤PunChkA¤, jaz sem tut gledala kje je revlonov korektor za 800sit, pa ga ni bilo. Morm skocit v bliznji prihodnosti v Lekovo trgovino, tam imajo kar dosti cenejse.
Mene pa nekaj drugega zanima....
skoz sem uporabljala max faktor pudre, sam še do zdej nisem najdla takega da bi rekla..vav...namreč imam bolj temno polt ne svetle...mozoljev nikol in se spomnim, da sem nakupovala v eni drogeriji in mi je odtenek na roki prišel čisto drugače kot na obrazu....tko da sem falila cirka 2 cifri odtenka...
mogoče katera pozna puder, ki bi zakril podočnjake in ki je temnejše barve...?
Posted 18 September 2005 - 10:01 PM
Mene pa nekaj drugega zanima....
skoz sem uporabljala max faktor pudre, sam še do zdej nisem najdla takega da bi rekla..vav...namreč imam bolj temno polt ne svetle...mozoljev nikol in se spomnim, da sem nakupovala v eni drogeriji in mi je odtenek na roki prišel čisto drugače kot na obrazu....tko da sem falila cirka 2 cifri odtenka...
mogoče katera pozna puder, ki bi zakril podočnjake in ki je temnejše barve...?
puder je treba obvezno preveriti tudi na obrazu, ne samo na roki (jaz ga na robi brade pa še na vratu, da ne sfalim preveč). Za podočnjake si je pa najboljše omislit korektor. Vsaj če rabiš prekrivanje samo tam, potem nima smislna uporabljat ful prekrivnega pudra po celem obrazu. IMHO. Sicer je pa pudrov za temnejšo polt malo morje, problem so pudri za svetlo kožo (ker menda je v Sloveniji svetla polt ful redka

Posted 18 September 2005 - 10:26 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 September 2005 - 05:18 PM

Posted 21 September 2005 - 01:41 PM

Posted 21 September 2005 - 07:55 PM

Ne, ne moreš si ga sam izbrat. Na voljo imaš en odtenek in sicer št. 05, translucent-to je pa tko al pa tko najbolj uporaben, ker je brezbarven, samo fiksira.
Posted 21 September 2005 - 08:04 PM

Ne, ne moreš si ga sam izbrat. Na voljo imaš en odtenek in sicer št. 05, translucent-to je pa tko al pa tko najbolj uporaben, ker je brezbarven, samo fiksira.
o! končno nekdo!!hvala,nadi! a mogoč še veš do kdaj traja akcija? pa,če kaj veš,če povsod ta akcija velja(nama,milr,dm...)?
Posted 21 September 2005 - 08:10 PM
če ne bi včeri veselo brskala in šopingirala po trgovinah ne bi vedla. Mislim, da akcija velja vsepovsod, vsaj v Muellerju sem vidla napis, pa v Nami, pa v Limoniju...Do kdaj traja pa ne bi vedla, mal prečekiraj po trgovinah.
Posted 21 September 2005 - 08:24 PM
če ne bi včeri veselo brskala in šopingirala po trgovinah ne bi vedla. Mislim, da akcija velja vsepovsod, vsaj v Muellerju sem vidla napis, pa v Nami, pa v Limoniju...Do kdaj traja pa ne bi vedla, mal prečekiraj po trgovinah.
ok. hvala!
Posted 21 September 2005 - 08:44 PM
sem ga naročila in danes dobila. več pa ne bi znala povedat, ker sem tako grdo odtenek falila, da gre jutri nazaj. če se namažem sem takšna kot smrt. ko dobim ustreznejši odtenek bom pa več znala povedat.
aja: naročila sem ga pa samo zaradi firbca in zato, ker sem na vsak način hotela glitter eyeliner.
Posted 21 September 2005 - 09:34 PM
sem ga naročila in danes dobila. več pa ne bi znala povedat, ker sem tako grdo odtenek falila, da gre jutri nazaj. če se namažem sem takšna kot smrt. ko dobim ustreznejši odtenek bom pa več znala povedat.
aja: naročila sem ga pa samo zaradi firbca in zato, ker sem na vsak način hotela glitter eyeliner.
kaj,to dobiš zraven?
Posted 21 September 2005 - 09:39 PM

Posted 22 September 2005 - 09:06 AM
Flawless Under Eye Concealer
Izjemna sestava izdelka preprečuje nastanek temnih kolobarjev okoli oči in prekriva že nastale podočnjake in temne madeže. Vsebuje pigmente, ki razpršijo svetlobo na obrazu in tako optično prekrijejo nepravilnosti. Lahka, vlažna tekstura izdelka se zlahka zabriše v uporabljen puder.
Evo, lej kok lepo sm ti vse prepisala iz kataloga.

Aja ... zadeva je novost in trenutno stane 890 sit, potem kasneje pa bo 1490 sit.

Posted 22 September 2005 - 10:20 AM
kaj,to dobiš zraven?
ne, stane 490,00 sit, če naročiš nekaj iz linije colour trend. in ker imam šmink, glossov in senčk že več kor preveč sem se odločila za probat tole. pa je žal barva napačna!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users