Pa všeč so mi tudi tiste posodice za olje, kis, ki imajo tist tulec na koncu, kaj veste kje se to dobi za ne preveč velik denar?
V večjih trgovinah (Mercator, Spar), pa 1001 dar..
Posted 15 May 2012 - 10:29 PM
Pa všeč so mi tudi tiste posodice za olje, kis, ki imajo tist tulec na koncu, kaj veste kje se to dobi za ne preveč velik denar?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2012 - 10:50 PM
Posted 15 May 2012 - 10:55 PM
Posted 15 May 2012 - 11:04 PM
Posted 15 May 2012 - 11:10 PM
Posted 16 May 2012 - 06:33 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 May 2012 - 07:19 AM
Posted 16 May 2012 - 07:48 AM
Posted 16 May 2012 - 07:54 AM
Posted 16 May 2012 - 08:04 AM
Posted 16 May 2012 - 02:32 PM
točno to sem jaz naredila!če ti kozarci niso všeč,lepo zglumi in se zahvali(zaradi šenkanega konja) in jih potisni nekam nazaj v omaro...pa pač kupi, take kot so ti všeč
ko pa pridejo na obisk, pa spet zglumi, pa jim postreži pijačo v teh kozarcih, ...to je to
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 June 2012 - 07:21 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 June 2012 - 07:25 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 June 2012 - 07:29 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 June 2012 - 07:44 AM
Posted 08 June 2012 - 06:31 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 June 2012 - 09:51 PM
Posted 08 June 2012 - 10:08 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 June 2012 - 10:50 PM
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2012 - 06:49 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users