Črna kronika
Posted 13 August 2007 - 02:18 PM
Angleška policija je aretirala par, ki je osumljen, da je povzročil smrt 17-mesečnega otročička. Deček je imel zlomljen hrbet, manjkala sta mu dva nohta na nogah, polomljena je imel tudi rebra. Policijo je o dogodku obvestilo zaskrbljeno osebje bolnišnice. 25-letno mater so policisti aretirali v bolnišnici, njenega 31-letnega partnerja pa so na policijsko postajo privedli kasneje. Deček je umrl 3. avgusta v bolnišnici na severu Londona, par pa so do začetka nadaljnje preiskave na podlagi varščine izpustili.
Odgovorni že prej odpovedali
Preiskavo o smrti so začele oblasti, ki jih je javnost zelo kritizirala že zaradi smrti Victorie Climbie, ki so jo starši poslali v Evropo, ker so bili prepričani, da bo v Veliki Britaniji deležna boljše izobrazbe. Namesto želenih ciljev, so njuno hčerko stradali, golo pretepali in jo zadrževali v hladni kopalnici. Grozna smrt 8-letne Victorie je privedla do obsežne javne preiskave in do začetka podrobnih raziskav zlorabljanja otrok.
Smrti otrok vse pogostejše
17-mesečni deček pa je umrl le dan potem, ko so na dosmrtno ječo zaradi umora hčerke obsodili mater 4-letne Leticie Aaliyah Wright.
Sodišče je v manj kot petih urah obsodilo Sharon Wright in njenega partnerja. Člani porote so slišali, kako je bila mala Leticia žrtev hudih zlorab. Zaradi večkratnih hudih poškodb je novembra lani umrla.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 August 2007 - 02:52 PM
Prebrala sem o nesreči tistega fanta, adriane, je kaj novega?

Posted 16 August 2007 - 11:50 AM
http://www.delo.si/i...=41,1735,232621
http://24ur.com/nasl...teid=1187244658
zakon. Zdaj čakam samo še, da andrej umre...
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 16 August 2007 - 12:01 PM

Posted 16 August 2007 - 12:08 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 August 2007 - 12:27 PM
Tudi od mene sožalje...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 August 2007 - 12:32 PM

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 August 2007 - 12:37 PM

Posted 16 August 2007 - 01:25 PM

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 16 August 2007 - 01:35 PM
Posted 18 August 2007 - 04:56 PM
sej vem d za to ni besed ki bi te potolažile,sam vse hudo enkrat mine. sožalje tud z moje strani
Posted 10 September 2007 - 11:51 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 September 2007 - 03:50 PM
če ga je kdo kje videl naj res sporoči naprej...pr8...
Pogrešan 20-letni David Basta
Informacije o pogrešanem zbirajo na PP Grosuplje
Črna kronika, 16. september 2007 20:22
Grosuplje - RTV SLO
Od četrtka, 13. 9., je pogrešan David Basta iz Stične, študent fakultete za elektrotehniko in računalništvo.
Pogrešani je star 20 let, visok 175 cm, svetlih las, oblečen v kavbojke, temno modro jopico in črne športne copate. Nazadnje so ga videli v Ivančni Gorici v četrtek okoli 10. ure dopoldne.
Kdor koli bi ga opazil ali o njem kar koli vedel, naj to, prosijo svojci, sporoči na Policijsko postajo Grosuplje.
rtvslo
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 18 September 2007 - 01:59 PM
Omahnil je z balkona
Črna kronika, 18. september 2007 13:55
Ljubljana - RTV SLO
Na maturantskem izletu v Grčiji se je v Delfih smrtno ponesrečil slovenski maturant s Tretje gimnazije Maribor.
Maturant, ki je potoval z agencijo Galileo, naj bi umrl, potem ko je omahnil z balkona. Ravnatelj naj bi se že napotil na zunanje ministrstvo, pozneje pa naj bi dal tudi izjavo. Omenjeni grški otok je sicer zelo priljubljena destinacija za slovenske maturante.
Na MZZ-ju so za MMC pojasnili, da veleposlaništvo v grški prestolnici Atenah še ni potrdilo te tragične novice in da podatke še zbirajo.
Jaz sem brez besed. A ni Ana iz Tretje gimnazije MB?
Posted 18 September 2007 - 02:33 PM

Ko sem bila jaz na maturantskem so 2 ljubljančana iz naše skupine peljali v bolnico, en je skočil v prazen bazen sredi noči (najbrž je imel kakših 5 promilov v krvi), za drugega ne vem kaj je bilo.

Enako absolvent - en tip je z ladje padel še preden smo štartali v Trstu. Groza! Pa saj to ni za verjet!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 September 2007 - 02:36 PM

Še dobr da mam razredni pouk, vsaj pijejo še ne.
Posted 18 September 2007 - 06:44 PM
Kako mora biti staršem... Sploh si ne predstavljam. Se poslovijo od sina in ga ni nikoli več nazaj...
Posted 18 September 2007 - 06:48 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users