QUOTE(Parvinder)
Js se spomnem, da sem enkrat šla na en žur in tam je bla una luč, ko se vse belo ful svet. In js sem bla namazana z eno čudno kremo in stopim pod uno luč in se mi začne svetit obraz. Vsi tam začnejo prot men gledat pa eni so se smejal, js pa nism mela pojma zakaj se smejijo pa zakaj gledajo, moja frendica je pa stala za mano in ni vidla. Pa se jaz tko obrnem k nji kao, kaj je s temi bedaki, k kar neki gledajo. Pa me zagleda se mi začne še ona režat. Js sm mislna da bom umrla Embarassed
Oooo, zdej si me spomnila še na dve prigodi:
1.) Ko sm hodila še v osnovno šolo, smo šli enkart pozimi na zdravniški pregled... Kot vsako jutro sm se namazala z eno kremo in šla proti avtobusni postaji... Zunaj je blo ful mrzlo! No in tko smo se na postaji zbiral, potem pa me je ena sošolka pogledala in se mi začela režat, ker mi je krema zmrznila na obrazu... Prov poznali so se beli kupčki kremce, ker se ni vpila v kožo, ker sm takoj šla z doma na postajo... Bilo mi je zelo nerodn, še posebaj zato, ker se s s tistimi sošolkami nism razumela in so me ful zajebavale (pra***e)
2.) Zgodba je malo podobna Paravinderini in se ni zgodila meni ampak moji sošolki... Šle smo na eno žurko, vse ful nališpane... Ena sošolka je imela oblečeno tako ful lepo belo srajčko, ki pa je bila bolj prosojna (ne fuuuul prosojna, da bi se vse vidl skos, ampak tko- lušna) spodaj pa bel modrček... No v tistem prostoru so tudi imeli tiste luči pod katero bela barva seva... Me vstopimo notr in se v trenutku začnemo režat k usekane, ker je tej sošolki v srajčki, seval ven modrček... Fora je bila v tem, da je bila srajčka iz "nesevajočega" materiala, modrček pa! Predstavljajte si eno punco, ki okol hodi oblečena samo v bel modrček in kavbojke, kakor se je tam videlo.
Njej niti ni bilo nič nerodn, ker je imela ful dolge lase, s katerimi si je pokrila sprednji del

Pa fantje so jo tud gledal z široko odprtimi očmi, ker je že sama po sebi ful privlačna, potem pa še modrček....