Jump to content

Photo

Koliko otrok si zelite!

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#121 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 June 2006 - 11:30 AM

Sam tko informativno tole z dvojčki; kako je to z geni, mislim a je več možnosti če je že en od tvojih staršev dvojček, pa da imaš potem več možnosti da imaš dvojčke še sam...al nima tolko veze s sorodniki ki so dvojčki?
Pa še to: a je kaj resnice v tem, da če dolgo let jemlješ KT, da potem imaš več možnosti za kake dvojčke - mi je ena kolegica rekla, da so to njim v šoli povedal?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#122 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 06 June 2006 - 01:19 PM

kokr sm jaz za tele dvojčke pa to slišala naj bi lo to tko

če je moja mami dvojčica naj bi mel full šans moj brat da bo mel dvojčke
tko no tk sm jaz čula
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#123 luccia

luccia

sramežljivec

• Člani
  • 39 posts

Posted 06 June 2006 - 05:50 PM

QUOTE(inchika)
Sam tko informativno tole z dvojčki; kako je to z geni, mislim a je več možnosti če je že en od tvojih staršev dvojček, pa da imaš potem več možnosti da imaš dvojčke še sam...al nima tolko veze s sorodniki ki so dvojčki?
Pa še to: a je kaj resnice v tem, da če dolgo let jemlješ KT, da potem imaš več možnosti za kake dvojčke - mi je ena kolegica rekla, da so to njim v šoli povedal?

Kolikor vem jaz o tem: baje se prenaša najmanj en rod naprej, se pravi, če je tvoja stara mama imela dvojčke, pol je velika verjatnost-ni pa nujno, da boš tudi jih ti imela. Pri meni jih je imela od moje mame sestrična in moja prababica. In vem, da sem bila jaz "kriva", da sta dve, ker sta dvojajčni-se pravi, da si nista tolk podobni. Če pa sta enojajčna dvojčka, je pa "kriv" partner. No, mal sem zašla. Skratka, od mojega mama, se pravi moja tašča je dvojčica. Vendar to nič ne vpliva name. Vsaj zaenkrat še ne:).

Toliko jaz vem o tem.
  • 0
"Da bi bili srečni do določene meje, moramo trpeti do določene meje."
Edgar Allan Poe

#124 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 June 2006 - 08:01 PM

Jst bi mela 2- fantka pa punčko biggrin.gif nekoč...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#125 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 06 June 2006 - 08:15 PM

QUOTE(luccia)

Kolikor vem jaz o tem: baje se prenaša najmanj en rod naprej, se pravi, če je tvoja stara mama imela dvojčke, pol je velika verjatnost-ni pa nujno, da boš tudi jih ti imela.
od mojega mama, se pravi moja tašča je dvojčica. Vendar to nič ne vpliva name. Vsaj zaenkrat še ne:).

Jaz pa imam soseda dvojčka, vendar sta dvojčka tudi njuna teta in stric - torej ni preskoka med generacijami, ampak kar ena runda za drugo so dvojčki. biggrin.gif
tako da očitno ni pravilo, da samo v vsaki drugi generaciji lahko pričakujemo dvojčke.
  • 0

#126 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 07 June 2006 - 05:38 PM

Tole o dvojčkih sem spraševala zato, ker je v naši familiji dosti dvojčkov (pa oče, teta&stric, bratranci) pa še od fanta oče je dvojček...sevanje biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#127 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 07 June 2006 - 07:13 PM

sevanje .... LOOOOOOOOOOOOOOOL
ni druge
najmanj dvojčke boš mela
če ne četverčke (uuuuuuuuu kok sm zlobna)
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#128 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 07 June 2006 - 07:17 PM

hudicka, zdej si pa res mal biggrin.gif

(inchika, a ce bos mela cetvercke, bi mi dala 2? sm bl skromna biggrin.gif)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#129 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 07 June 2006 - 07:21 PM

QUOTE(xsoncekx)
hudicka, zdej si pa res mal  :D  

(inchika, a ce bos mela cetvercke, bi mi dala 2? sm bl skromna biggrin.gif)

kdo je pol zlobn
eheh
ej otrok se pa ne tala kr tko
lahk si pa pomoje botrca.ampak una bogata, dobra, ko razvaja otroke

P.S. če sm zlobna -a ne pove vsega že moj nick twisted.gif
  • 0

#130 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 07 June 2006 - 07:25 PM

ce nisi dober brez bogastva, pol si tud z njim ena nula (slej k prej tud otroci to porajtajo, ce gre vse tko kot je treba tongue.gif)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#131 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 08 June 2006 - 03:14 PM

A kak ste zlobne biggrin.gif me navajate k trgovini otrok!!! Ma ne ne, saj se heeecam, ampak ste me prav prestrašle s sevanjem in geni laugh.gif laugh.gif ...moram it zdaj ...se sterilizirat biggrin.gif
  • 0

#132 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 08 June 2006 - 03:22 PM

QUOTE(inchika)
A kak ste zlobne biggrin.gif  me navajate k trgovini otrok!!! Ma ne ne, saj se heeecam, ampak ste me prav prestrašle s sevanjem in geni laugh.gif  :lol:  ...moram it zdaj ...se sterilizirat biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#133 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 08 June 2006 - 04:06 PM

QUOTE(xsoncekx)
QUOTE(inchika)
A kak ste zlobne biggrin.gif  me navajate k trgovini otrok!!! Ma ne ne, saj se heeecam, ampak ste me prav prestrašle s sevanjem in geni laugh.gif  :lol:  ...moram it zdaj ...se sterilizirat biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ne se smejat, to so strašansko resne stvari biggrin.gif
  • 0

#134 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 08 June 2006 - 04:25 PM

ti si zacela biggrin.gif

zdej pa nazaj na temo pocas, da ne bomo kregane. wink.gif
  • 0

#135 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 08 June 2006 - 04:36 PM

Ok, nazaj na temo....hmm, kolko otrok? Ja če ne bo 2X po 2, se niti ne pogovarjamo naprej biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#136 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 June 2006 - 04:37 PM

QUOTE(inchika)

Ravno o tem sem zadnjič razmišljala. Meni se to ne zdi ravno verjetno. Ni mi jasno, kako lahko imaš več možnosti. Če prideta v jajčece 2 spermija, se mi zdi to naključje in ne nekaj, kar se deduje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#137 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 08 June 2006 - 04:38 PM

mogoce je gensko pogojeno, da lahko v jajcece vdreta sele 2 hkrati tongue.gif al pa da so paglavci programirani, da po 2 pa po dva plavajo biggrin.gif

genetika je itak poglavje zase ...
  • 0

#138 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 08 June 2006 - 04:40 PM

QUOTE(xsoncekx)
mogoce je gensko pogojeno, da lahko v jajcece vdreta sele 2 hkrati tongue.gif al pa da so paglavci programirani, da po 2 pa po dva plavajo  :D  

genetika je itak poglavje zase ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif programirani??!
  • 0

#139 luccia

luccia

sramežljivec

• Člani
  • 39 posts

Posted 08 June 2006 - 06:20 PM

QUOTE(sonchika)
QUOTE(inchika)

Ravno o tem sem zadnjič razmišljala. Meni se to ne zdi ravno verjetno. Ni mi jasno, kako lahko imaš več možnosti. Če prideta v jajčece 2 spermija, se mi zdi to naključje in ne nekaj, kar se deduje.

No, saj je lahko tudi-kot v mojem primeru- dve jajčeci in dva spermija. Koliko ima pa tuki vmes genetika...ja, to pa ne vem. Mogoče pa imam v genih, da izločam po dve jajčeci naenkrat (vsaj enkrat sem jih laugh.gif ).
  • 0
"Da bi bili srečni do določene meje, moramo trpeti do določene meje."
Edgar Allan Poe

#140 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 08 June 2006 - 06:26 PM

QUOTE(inchika)
Ok, nazaj na temo....hmm, kolko otrok? Ja če ne bo 2X po 2, se niti ne pogovarjamo naprej biggrin.gif  :D

kaj če bo 1x po 1 al pa 2x po ena boš reklamacijo napisala da je napaka na blagu al kaj
eheheh twisted.gif
halooo štorkla mislim da mamo eno napako- hitr prit po otroka pa drug paket prnes lol
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users