Za prvomajske padel Krf, na žalost samo za tri dni, potlej pa nekje maja trije dnevi šetnje po Pompejih
Potovanja...
Posted 24 March 2007 - 02:15 PM
Za prvomajske padel Krf, na žalost samo za tri dni, potlej pa nekje maja trije dnevi šetnje po Pompejih
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 March 2007 - 03:14 PM
V enem planu je zaenkrat Grčija, v drugem bojda Pariz, tretji pa... ah, kdo bi vedel. Jaz bi šla kar v Gardaland za en dan (že petič ali šestič, haha), pa je.

kaj se je zgodilo s hrvaškim primorjem?
jaz mam želje za moj prvi dopust ... tralalalala .....
1) irska&škotska
2) grčija po dolgem in počez (brez maturantsko-absolventskega drekanja po diskačih in podobno)
3) balkan: bolgarija, makedonija, romunija
4) češka, poljska in slovaška
p.s.: če vse propade, greva pa še zmeri lahko k babici od fanta v vojvodino, hehehe.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 March 2007 - 10:57 PM
Posted 24 March 2007 - 11:06 PM
Se pa dostkrat zatakne pri običnem žuranju, zadnje dva meseca sem bila skoraj nonstop doma (kolegici bli na potovanju, ostali pa drugje, ali jim pa ni do tega), ok, sem imela tudi ogromno dela za fax... Se pa pač spravim tudi sama kam, je pa bistveno manj zabavno no...
vuelvo a vos,
Posted 24 March 2007 - 11:11 PM
Posted 24 March 2007 - 11:58 PM
Jebiga pa greš brez onih, ki pač odpovejo zaradi takih in drugačnih razlogov.
Sej pri meni je bilo s par sošolkami čist isto, in se mi na koncu niti ni več dalo nekaj kao menit, sem rekla da mam druge plane (kar je bilo res in sem dejansko šla ven z nekom drugim), nakar so začele okoli govorit sva pa šta. Ja pa tud prav, vsaj svoj pravi obraz so pokazale, jaz se imam pa tudi fajn brez njih.
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2007 - 08:31 AM
štirje premalo za žur? mislm, hud izgovor! men je dost, če sva dva, pa ta prave volje. sem pa tut že sama hodila ven - pač sem šla sama plesat, ker mi je blo za plesat. mi ni to nek problem.
fajn se mej v BG!!!!!!!!!!!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 25 March 2007 - 12:30 PM
Posted 25 March 2007 - 06:24 PM
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2007 - 06:48 PM
Ven pa grem sama, nimam druge
pridi kdaj na srečanje, pa ne boš sama zunaj.
Posted 04 April 2007 - 11:51 PM
Posted 07 April 2007 - 08:31 AM
Posted 09 April 2007 - 12:59 PM
Posted 26 April 2007 - 07:02 AM
Posted 10 May 2007 - 11:24 PM
Posted 12 May 2007 - 01:15 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 May 2007 - 01:41 PM
Posted 23 May 2007 - 02:03 PM
Posted 19 June 2007 - 10:56 AM
Julija greva s fantom na Samos za en teden, se že veselim. Največje doživetje mi je pa potovanje z letalom. To mi je tok všeč, že ko slišim, da letalo vzleta mi grejo kar mravljinci po telesu. Hehe.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users