Jump to content

Photo

Kajenje

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: KAdilec/kadilka (137 member(s) have cast votes)

1. da (32 votes [23.36%])

Percentage of vote: 23.36%

2. ne (105 votes [76.64%])

Percentage of vote: 76.64%

Vote Guests cannot vote

#121 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 August 2006 - 01:07 PM

Ponosna na to, da ne kadim biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#122 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 08 August 2006 - 01:43 PM

Ne kadim
  • 0
My life is a circle, no beginning and no end!

#123 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 08 August 2006 - 01:45 PM

ne kadim biggrin.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#124 Simy

Simy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 307 posts
  • Interests:rada berem, sem na računalniku.........

Posted 20 May 2007 - 10:17 PM

ne kadim pa tut probala še nisem.
  • 0
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre,
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.

#125 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 20 May 2007 - 10:45 PM

Ogabno.Tud moj dragi je nehal in zdajle trpi posledice.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#126 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 May 2007 - 11:04 PM

včasih zapaše, tko na vsake par mescov, načeloma pa ne. sm pa včasih, na cajte ful, na cajte pa spet skor nič.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#127 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 21 May 2007 - 08:27 AM

jaz sem full kadila dolg leta, potem sem nehala in 1 leto zdržala brez, potem sem kadila tu in tam,zdaj pa pokadim dnevno 1-2cigareta(prav tak obred imam pri kavici in po kosilu)
očitno nikoli ne bom mogla/ali bolje hotela čist odnehat, nekaj imam v glavi da opustim še to, ko bo konec tega stresa(LOL)
  • 0

#128 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 May 2007 - 08:35 AM

Precej sem kadila zadnji letnik gimnazije in cel fax, vmes eno leto in pol zdržala brez enega cigareta, sedaj si ga prižgem samo ob posebnih priložnostih, kadar je alkohol v igri! Se pa trudim cigaretam čimbolj izogibat.

Kadar pa ne pijem se mi prav gabijo, res! down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#129 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 21 May 2007 - 11:09 AM

Začela sem pri 16, 17-ih...Srednja šola pač in tisto obdobje. Včasih neham tud za eno leto ali dve, obvezno pa kadim na potovanjih, morju. Takrat ful uživam v kajenju. Potem ko pridem domov, si kupim še kakšno škatlico, potem me pa spet mine. Kadila nisem že par mesecev, cigaret ne pogrešam nič, ko mi bo pa spet zapasal, bom pa kupila ene marliče.
  • 0

#130 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25907 posts

Posted 21 May 2007 - 05:29 PM

nobl, obnovitev teme (ja, za ucit se mam ful! laugh.gif)

prejsnji teden smo sli s solo na pice (mel smo hiršajdovce na obisku, pa sej to ni tok vazn), u glavnem nas je blo precej tud v sobi za nekadilce, nakar se je en idiot spomnil, da bi on pa prizgal enga - da mu brez tega ziveti ni in ceprov smo mu rekli, da nej gre drugam kadit, ce ze ne more drugac, ni hotu it. ma sm se razp* ... za koga se pa majo taki?! ce si v sobi za nekadilce pa mogoce enga al pa dveh od 30ih ne moti, ostale pa, sam bejz stran al pa pocakej tisto uro. taki ljudje mi je res dvignejo pritisk. obup.

aja, pa se to: par sosolk kr redno kadi in morem rect, da neizmerno uzivam med pisanjem ksnega testa, k si ze tko zivcn pa te stiska po zelodcu, pol pa se tist vonj/smrad. bljak. se bo treba presest ksno vrsto nazaj, ocitno.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#131 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 21 May 2007 - 06:03 PM

no jst tud ne. sm občasno v sredni šoli kakšn čik kdaj pržgala, zdj pa že dolg nism pa me po pravic povedan niti ne mika.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#132 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 22 May 2007 - 01:27 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 5. 2007 - 9:35) View Post

Precej sem kadila zadnji letnik gimnazije in cel fax, vmes eno leto in pol zdržala brez enega cigareta, sedaj si ga prižgem samo ob posebnih priložnostih, kadar je alkohol v igri! Se pa trudim cigaretam čimbolj izogibat.

Kadar pa ne pijem se mi prav gabijo, res! down.gif

Ej kot, da bi jst napisala. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#133 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 May 2007 - 01:43 PM

ja nekak tko kt pr men smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#134 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2007 - 02:03 PM

Jaz ne kadim zdaj že ene par mesecev...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#135 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 May 2007 - 02:59 PM

Pridna Jenna!

Kadila sem v sredni šoli in del faksa, zdaj ne kadim že tri leta. Jeseni sem probala pipo(uno ki jo ati kadijo, ne "uno") pri fantu(ne sprašujte rolleyes.gif ) in ne morem verjet da sem lah kadila. Ker ogaben okus! blink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#136 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 22 May 2007 - 04:00 PM

Jaz še vedno lahko rečem, da nisem nikoli niti poskusla kadit, čeprav sem imela možnost in niti ne nameravam poskusiti. Se mi zdi to ena grda razvada.
  • 0

#137 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 22 May 2007 - 05:06 PM

Jz sm probala konc osnovne šole enkrat, v družbi bratranca in še parih vsaj 2 leti starejših tipov, kadila pa nism nikol. In mislm, da tud nikol ne bom. Fuj, cev smrdiš po tem, roke ti smrdijo k pr norcih, pa še dragi so. Se rajš s čokolado fiksam smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

• Guests

Posted 22 May 2007 - 05:09 PM

Sem ravno danes brala (v Financah se mi zdi), da se bodo cigarete kmalu spet podražile pri nas.

Aja, drugače pa ne kadim. Nikoli nisem, pa tudi nikoli ne bom, ker bi me pobralo (imam alergijo na tobačni dim).
  • 0

#139 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 22 May 2007 - 05:28 PM

ma men grejo na kurac tisti ki sam kritizirajo kajenja, sama ga prižgem tu in tam, zato ker mi paše, kopujem jih ne, če pa ma kdo pa kadim mal zraven, ker mi je to ful relakasacija biggrin.gif pa sem športnica po duši. Najbolj na K mi gre pa moja mama, ki skos usem teži, zakaj kadijo, mislim halo, en pa se fura cele dneve z avtom gor in dol, magari na fitnes, pa tud izpušne pline iz avta cele dnev vdihuje, a on pa zdarvo živi, mislim, vsak dela kaj mu paše-.
  • 0

#140 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 22 May 2007 - 06:07 PM

Kadil sem polnih 11 let ampak sem opustil pred pol leta. Se zdaj ne morem zagotovo reci, da sem se cist odvadil, ker je se zame prerano. Se vedno me vcasih ful prime, da bi ga dobesedno "pojedel". Ampak sem na sreco se kar stabilen. Mislim, da mi se lahko uspe smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users