QUOTE(Nila @ 6. 12. 2007 - 19:16)

Nama se je pa včeraj zgodilo, da se je kondom snel in potem ga nikjer nisva našla. Imela sva pa enega slabega, ki sva ga dobila nekje zastonj (malce šparava ta boljše, da ne bodo takoj pošli

). No, on ugotovi, da kondoma nima gor. Pregledava celo posteljo, tla, vse ... Kondoma ni. Potem sežem notri kolikor globoko morem in iščem, če je morda ostal v meni. Spet nič. Potem že skoraj obupava in greva spat, potem mi pa v glavo šine misel, da je mogoče vseeno nekje v meni.

Fant ima full dolge prste, zato ga kar zadolžim, da gre notri in pregleda "teren". Vmes sem se smejala kot pečena, nikakor se nisem mogla zadržat.

Prvič ni uspelo in jaz še v večji smeh. V drugo se pa full skoncentrira in ga privleče ven. Jao.

Ko konča, pa reče: "No, pa sva rodila. Zdej greva pa lahko spat."

Hahahaha!!! Ful smešno, ker se je že meni tudi zgodilo.
Ampak pri meni je bilo tako, da sva bila nekje v naravi, ponoči, pa sva bila sveto prepričana, da je padel kondom nekam na tla in ga pač ne vidiva.
Potem je bilo men ves čas nekam čudno tam dol, pa pridem domov, grem na wc, pa se zasliši en ful nenavaden zvok, pa malo potipam in ugotovim, da mi je noter ostal!