Jump to content

Photo

Fair & Lovely - Fairness Cream

• Please log in to reply
323 replies to this topic

#121 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 March 2007 - 04:00 PM

QUOTE(Frčica @ 27. 3. 2007 - 16:23) View Post

Jaz sem ugotovila da moje kremce mejo rok uporabe samo do maja sad.gif Koliko čez rok mislite da jih lahko uporabljam?

Hrani jih na nekem primernem mestu, pa bojo po mojem še nekaj časa dobre. Kdaj je pa bla krema proizvedena?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#122 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 March 2007 - 04:01 PM

QUOTE(Jenna @ 27. 3. 2007 - 16:33) View Post

Jaz bi jih uporabljala tako dolgo, dokler ne bi dobile čudnega vonja in strukture. Sicer pa po moje prej ni nič kaj narobe z njimi.

ali pa kopico mozoljev biggrin.gif Bom vseeno tvegala in uporabljala čez rok.

QUOTE(nihrida @ 27. 3. 2007 - 17:00) View Post

Hrani jih na nekem primernem mestu, pa bojo po mojem še nekaj časa dobre. Kdaj je pa bla krema proizvedena?

Maj 05 in piše da ima dve leti rok uporabe.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#123 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2007 - 04:02 PM

Al pa jih daj v hladilnik.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#124 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 March 2007 - 04:05 PM

Dobra ideja wink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#125 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 March 2007 - 04:34 PM

Aha, ker jst sm mal čudno gledala svojo kremo. Dokler nisem pogruntala da je tisto na embalaži datum izdelave in ne rok uporabnosti.

Če jo boš dala v hladilnik - pazi da je kdo ne poje, k tko diši. wink.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#126 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 27 March 2007 - 04:37 PM

Ah, jazst p to ne komliciram pri kremah, porabim vse, p tudi če je čez rok.
Meni p krema smrdi.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#127 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 March 2007 - 08:25 PM

o men tud fuul. ph34r.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#128 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2007 - 08:28 PM

Uaaa, meni pa noro diši! thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#129 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 27 March 2007 - 09:10 PM

Men tud. biggrin.gif Pa vonj sploh ni močan, od kje vam to?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#130 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2007 - 09:12 PM

Meni se zdi, da je vonj kar močan (jaz se skorajda cel dan voham, če se zjutraj namažem), ampak zaenkrat :-) me to sploh ne moti.

• 0

#131 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 March 2007 - 08:02 AM

Po nanosu kreme je postane moja koža izredno suha in rozasto flekasta. Naj neham uporabljat?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#132 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 March 2007 - 08:17 AM

Pomoje je to sam del tega "mazanja".. Tko d po mojem ne. Kokr sm brala prejšne poste, se je to tud drugim dogajalo, pol pa je blo vredi in koža lepa. smile.gif

Tud men ma krema mau premočan vonj, mau mi smrdi po nekih rožah, ne znam opisat.. hmm.gif Drgač pa zaenkrat je krema kul, mi je všeč ker se hitrrazmaže pa vpije, flekasta še nisem zaenkrat smile.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#133 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 March 2007 - 05:38 PM

QUOTE(Jenna @ 27. 3. 2007 - 22:12) View Post

Meni se zdi, da je vonj kar močan (jaz se skorajda cel dan voham, če se zjutraj namažem), ampak zaenkrat :-) me to sploh ne moti.

kak se tebi obnese? in kaka je primerjava s cosmerbo?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#134 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 March 2007 - 05:47 PM

Pri meni se zaenkrat ok obnese - je pa res, da jo uporabljam komaj od sobote, 2x na dan, tak da kakšnih hudih primerjav zaenkrat še ne morem dajat. Počakajmo še malo! wink.gif
  • 0

#135 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 March 2007 - 09:13 PM

Filing na koži je blazno čudn. Prvi minus.
Barva kože&flekarija. Drugi minus.
Vonj. OMG. Tretji.
Men se stanje po vsem viku in kriku ni neki blazno zboljšalo. Predvsem sem jo uporabljala za odpravo ogrcev- nč. Četrti minus. hmm.gif huh.gif Očitno bom mogla it na bolj brutalno likvidiranje tte nesnage. laugh.gif
Nea vem. biggrin.gif Mi je sam filing na koži ratal tako odvečen da se ful nerada mažem z njo. Tko da se mažem sam še po nosku, pa še ta je zadnje čase ful občutljiv ker sem prehlajena in trobim ko slon ko kiham&si nos brišem, čist je rdeč.

Anyway. All in all; preveč minusov.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#136 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 March 2007 - 09:18 PM

O lulica, zdej sem pa v dvomih. ohmy.gif

Kolko sploh pride tubica te kreme? laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#137 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 29 March 2007 - 10:48 AM

Za kakšen tip kože je ta krema? hmm.gif
  • 0

#138 Dominika

Dominika

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts
  • Interests:Kozmetika, branje, izdelava nakita in še kaj....

Posted 29 March 2007 - 10:58 AM

Meni je pa krema ful dobra, saj mi nobena do sedaj še ni tako matirala obraza. Pri vsaki kremi, pa naj je bila še tako odlična za mastno kožo, sem se malce svetila, sploh po nekaj urah. Pri tej pa ostane koža matasta skoraj cel dan. Je pa res, da je v začetku precej čuden občutek na koži. Pa malce premočanj vonj po kardamomu ima. Sicer pa sem z njo izredno zadovoljna.
  • 0

#139 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 March 2007 - 12:22 PM

Jst sem mela po tej kremi grozn suho kožo - kar luskice so se začele delat in full grdo je zgledal. Bolj suho, kot če se ne bi sploh z ničemer namazala. Enkrat sem dala puder čez in je bil efekt porazen - puder se sploh ni hotel razmazat, vse se je pacalo in svalkalo wacko.gif . Sem takoj vse dol sprala in dala Cosmerbo. Naslednji dan pa dobila izbruh mozoljev. Great! laugh.gif No efekt je bil mogoče res viden na nosu, ampak še to se mi zdi, da je bila samo kamuflaža. Kot da krema nekako zooža pore, v resnici mislim, da jih samo trenutno nekako zabaše, da zgledajo manjše. Vonj je full močan, ni ravno oduren ampak prav prijeten pa tudi ni. Občutek na koži (tam, kjer mi ni izsuševala) je prijeten na otip, tak gladek, ampak meni spet nekako sumljivo umetni. Ne znam povedat, tak ne pristni mi deluje. Jst kreme verjetno ne bom več uporabljala. Imam jo sicer še več kot polovico. Če je katera zainteresirana, mi lahko piše ZS.

Nekje sem prebrala tudi, da za našo kožo sploh niso primerne te Azijske zeli in njhovi izdelki. Da imamo pač drugačno kožo in bi nam mogle najbolj na kožo pasat kreme, ki izvirajo iz naših krajev.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#140 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 March 2007 - 02:32 PM

Ja, pol je pa ne uporabljat, če ni dober občutek na koži. Problem pr tej kremi je, da pr nekaterih hudo dobro deluje in imate pol nekatere čist prevelika pričakovanja.

Glede Azijskih zeli pa tako: itak vse sorte pišejo - če bi se vsega držala ne bi nč jedla in vse, bi se sončla in se ne bi...

Škoda no, da ti ne ustreza.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users