Mene zanima, če lahko uporabljam Head & Shoulders ocean energy šampon proti prhljaju, ker sem se že malo naveličala teh vsesplošno negovalnih in hranilnih šamponov. Doma imam tri šampone + H&S, tisti trije imajo vsi zelo dobre sestavine, ampak se mi zdijo malo preveč nežni, lase imam po treh dneh čisto poležane, že mastne, malenkost tudi prhljajaste. Rada bi pa imela res tisti 'squeaky clean' občutek, brez občutka mastnih las in pikice prhljaja po treh dneh. Tisti šamponi mi naredijo lepe lase, Tigi O&H mi jih tudi zmehča, ampak nobeden pa nima pravega čistilnega učinka.

Zakaj ga pa ne bi smela? A prosiš za naše dovoljenje al kako?

Jaz imam doma še polovico Head&Shoulders Ocean Energy, če ga rabiš, ti ga pošljem. Drugače pa ta šampon naredi meni full mehke lase, pa tak ovoj naredi okoli las, ki pa me malo moti. Fora je tudi ta, da totalno ne pomaga proti prhljaju oz. ga ne odpravi, ampak naredi isto plast, kot jo naredi na laseh, tudi na lasišču in prhljaj dobesedno zalepi na lasišče, da se ga ne vidi. Ne znam razložit kako, ampak res je tko in tega nisem opazila samo jaz. Sem najprej misla kak fajn mi je pomagal že po prvem pranju, pol pa sm se slučajno počohala z nohtom po lasišču in mi je za nohti ostal prhljaj in sm šele pol vidla, da je še kr gor na lasišču - res bljak.

Pa kr ene parkrat sm ga uporabila in je bilo vedno isto, poleg tega se meni vedno s prhljajem pojavijo pordelli predeli na lasišču in dober šampon jih takoj pomiri in odpravi, po H&S so pa še vedno bili. Poleg tega vsekakor za H&S ne bi rekla, da squeaky clean očisti, vsaj jaz nikakor nisem dobila tega feelinga. Kaj pa če bi poskusila od Alverde onega z žajbljem? Baje super očisti, pa še kao proti prhljaju je.