Jedilnice
Posted 19 December 2019 - 01:43 PM

Posted 19 December 2019 - 05:05 PM
Haha jaz sem prebrala prej H&M v postu od podgane
Enako. In potem tuhtala kakšna miza v H&M. In potem je ravno Jina vprašala, za katero mizo gre. : )
Posted 20 December 2019 - 02:24 PM

Ta stol iz Vivre je tudi meni všeč, ampak kot pravim, stolov si jaz ne upam naročit na blef. Je pa recimo malo podoben tistemu, ki sem ga v drugi temi prilepila. Tisti je iz Harveya.
Te mize v Harvey sva tudi midva gledala. Spraševala sva tudi, če je možno samo noge kupit, da bi desko sama posebej nabavila, pa ne gre.

Pregledala sva precej miz, saj vem, da so cene pač take in so povsod podobne, ampak meni se zdi 500 eur ful za mizo. Pri nama je bil problem tudi to, da marsikatera miza iz trgovine ni prišla v poštev zaradi mer. Potem jo je moj sam naredil. Enkrat je slučajno v Obiju videl hrastovo desko pravih dimenzij, za malo čez 100 eur, kolega mizar jo je zbrusil, obdelal robove, prelakiral, fant je nabavil železo in sam sešvasal noge in jih pobarval. Skupaj z materialom in kar sva še mizarju plačala, sva tako dobila super mizo za manj kot 200 €.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 December 2019 - 02:33 PM
Če se sam malo znajdeš pa še toliko bolje, ampak ponavadi gre to z roko v roki z orodjem, delavnico, materialom, kar tudi ni investicija 'za en vikend'.
Posted 20 December 2019 - 09:49 PM
https://www.vivre.si...ype=3&ch_id=875
Tile so mi ful vsec.
Harvey ima tudi ene zelo podobne: https://www.harveyno...dilni-stol-rosa
Ampak bi se med tema dvema najbrž raje za tega odločila: https://www.harveyno...njski-stol-mara
Ta ima namreč mikrotkanino, zgornji pa navadno blago. Če je že tapeciran stol, je verjetno za vzdrževanje bolje, če je mikrotkanina?
Posted 20 December 2019 - 09:52 PM
Posted 20 December 2019 - 09:59 PM
Skrbi me zaradi otroških rok, pa moj je tudi bolj neroden pri jedi in mu skoraj vedno kaj po mizi pade, ne izključujem, da bi mi uspelo tudi na stol.
Posted 21 December 2019 - 08:41 PM
Nama je super, točno to sva si zamislila.
Posted 11 February 2020 - 02:27 PM
Mika me, da bi kupila TE stole, saj so precej znižani
Me pa skrbi, zakaj so tako znižani ... da se ne bom kaj nasrala
ima kdo izkušnje s takimi stoli, sploh pa s tekstilom v jedilnici?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 February 2020 - 02:49 PM
Lepi! Jaz bi jih vzela na tvojem mestu, sem prepričana, da z njimi ni nič narobe, ker so toliko znižani. Saj boš verjetno preverila prej v trgovini ali si jih mislila naročit?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2020 - 04:22 PM
Posted 11 February 2020 - 05:12 PM

Posted 11 February 2020 - 06:18 PM
So mi resili problem, imajo samo se enega 😁
Bom pa verjetno iskala nekaj podobnega
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 February 2020 - 06:42 PM
Meni nihajni ponavadi niso lepi. Verjetno zato, ker so imeli vsi, ki sem jih videla, svetleče kromirane noge. Ta mi je pa celo všeč, ker je črn spodaj. Verjetno so tudi prostorsko fajn, ker zadaj ni nog. Meni so sicer še vseeno klasični malo lepši.
Posted 14 February 2020 - 08:11 PM
Posted 14 February 2020 - 08:55 PM
Posted 23 May 2022 - 08:28 AM
Jaz imam pa mešane vtise glede Škerjanca. Midva sva se potem odločila za njihove stole za k jedilni mizi. Njihova oprema je sicer vsepovsod, dobavljajo za hotele, restavracije, lokale. Ne vem, a me ne upoštevajo nekaj, ker nisem velika stranka, ki bi pri njih naročila za več tisoč eur robe, ali kaj, ampak se mi zdi njihovo obnašanje že malo nedopustno. Stole so dostavili v dogovorjenem roku. Tip, ki nam je delal ponudbo, je rekel, da bomo obveščeni, ko bodo stoli izdelani. Me je že to zmotilo, ker sem eno dopoldne med službo dobila klic, da so na poti in bodo čez 20 min pri nas. Sem rekla, da sem pričakovala, da me bodo o dostavi obvestili par dni prej, ker midva sva oba v službi. Sem hitela klicat taščo in tasta, če sta doma, na srečo sta bila, ampak lahko pa ne bi bilo nikogar.
Doma sva videla, da se od 4 stolov 2 guncata, sploh eden ima že na prvi pogled očitno eno nogo krajšo. Za takšno ceno pač pričakujem, da so stoli brezhibni. Sem poslala reklamacijo in je ta naš prodajnik rekel, da bodo uredili čimprej in da bom obveščena o nadaljnjih korakih. Po 3 tednih še ni bilo nobenega odgovora, zato sem jim pisala in sem dobila odgovor, da imajo zaradi Covida več odsotnih ljudi in da mi čez nekaj dni javijo, kako daleč je zadeva. Čez dober mesec še vedno ni bilo nobenega glasu od njih, zato sem klicala tega našega prodajnika dober teden nazaj in je rekel, da imajo kao težavo, ker nimajo ogrodij za te stole in so zamude pri dobavi, ampak da niso pozabili name. Zanimalo me je še, kako sploh poteka postopek, ker me niso nič obvestili, ali dobimo nove stole ali bodo samo noge zamenjali. Je rekel, da ne ve, kako se bodo v proizvodnji odločili. A lahko no??? Že skoraj 3 mesece je odkar sem reklamirala stole, pa še ni rešeno.
Posted 24 May 2022 - 06:33 AM
Pismo.. to je stvarna napaka, pa glede na njihov odnos bi jih najraje vrnila, pa naj jih imajo.
Oni naročujejo te stole in dobavljajo iz tujine kontejnerske količine, majhen delež sami dejansko delajo (jih pa tapecirajo v barvne variante). Mi smo z njimi naredili v času covida za 6k posla, pa se ne spomnim, da bi dobili kak popust. Nekaj se je dogovarjalo, da jih vzamejo v račun po koncu snemanja ob menjavi, pa mislim, da se ni šlo v to.
To, da je folk na bolniški mi deluje bolj izgovor kot realnost, glede na ves odnos, ki ga opisuješ. Kolikor sem bila jaz na vezi z njimi, tudi ni bil najbolj prijazen odnos s strankami, ne v smislu, da bi se kaj potrudili, po hitrem postopku se me je rešil z odgovorom, da ne ve, kdaj bodo naročali novo robo in naj še kdaj pokličem in preverim. Hvala, itak, da bom, ja.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 May 2022 - 07:37 AM
Posted 24 May 2022 - 07:53 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users