QUOTE(DiLeMa @ 12. 1. 2010 - 0:35)

Meni vseeno ne bi bilo nevem kaj, ker mi je odtenek lesa ful grd, imam raje drugačne odtenke.
Lahko so temni, samo tile so mi pa res grdi, je pa res, da pripomore tudi grda oblika pohištva, itd.
Mora bit lep spoj barve in izvedbe, afkors - tle za moj okus ni ne enega, ne drugega.
Jaz nisem občutljiva na barvo lesa, če je le dobro skombinirana. Imam sicer svoje najljubše barve (npr. tikov les mi ima ful dobro barvo), ampak vsega lesa tud ne morš kombinirat z vsem pohištvom. Meni tiste tvoje prej prilepljene niti niso tako grozno grdo pohištvo (izjema je prva v drugem postu - to pohištvo je tud meni grdo grdo). Mene bolj moti kako je postavljeno v prostoru - preveč nabasano, pikica na i je pa oprema, ki je res grozljiva. Tud slike so kmečko posnete in ne delajo usluge tako da prostor res izpade temačen in grd. No, saj je temačen in grd.

Sicer pa jaz bi ful imela tako ultra moderno kuhinjo a la tiste, ki sem jih prej lepila ali pa starinsko.. starinsko z pridihom modernega... grem iskat slikice, če najdem kaj po svojem okusu.

edit:

To pohištvo mi je ni slabo, ampak delovna plošča je pa grda. Jaz jo namesto tega imela narejeno iz ujemajočih se ploščic, po možnosti mozaik ploščic. Korito, ki ne bi bil navadno aluminijasto, ampak bolj a la imitacija kamnitega korita in ujemajočo se starinsko pipo.
No pa kaj takega pohištvo mi je še bolj všeč od zgornjega,...

s tem, da jaz ne bi imela lesene stene.
Kaj podobnega temu ali pa tisto ultra moderno. Saj na koncu tudi te moderne kuhinje, vsaj meni, izpadejo veliko bolj domače, ko so postavljene v prostor in uporabo.