Dekoracija stanovanja
Posted 06 November 2021 - 06:38 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 November 2021 - 06:14 PM
Posted 20 November 2021 - 07:32 PM
So pa zdaj popularne ful nabasane smreke, z velikimi rožami vmes, ptiči, bogato okrašenimi bunkami, ni da ni.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 November 2021 - 06:27 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 November 2021 - 08:25 AM
Sarah Iz How to Switzerland Instagrama je po vsem Zürichu iskala plaid vzorcasto dekoracijo, pa je ni nasla, ker so povsod bolj umirjeni toni.
Posted 22 November 2021 - 08:31 AM
Posted 22 November 2021 - 08:49 AM
Posted 22 November 2021 - 09:18 AM

Posted 22 November 2021 - 10:17 AM
Meni je najlepse minimalisticno
https://www.sinsay.c...g-00x/lampki-si
https://www.sinsay.c...f-08x/lampki-si
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 November 2021 - 11:43 AM
Na Tedija pa nisem pomislila, hvala Matilda!
Razmišljala sem o modro/srebrni kombinaciji bunkic, še nisem imela teh barv. Dosedaj je bilo vse iz Ikee, leseno, papirnato ali pa domače izdelave (pobarvani storžki).
Morda vzamem te:
https://www.merkur.s...6-in-7-3093517/
Marmelada, enako sem opazila glede nabasanih smrek, mi pa niso preveč všeč.
Posted 23 November 2021 - 12:58 PM

Posted 23 November 2021 - 01:37 PM
Naši so imeli lani zelo trajnostno okrašeno smrečko. Sestra je na storže nalepila pentlje in trakce za obesit in je bilo to to. Pa pomaranče je posušila in obesila. Je kar simpatično zgledalo.
[Napoleon]
Posted 30 November 2021 - 10:38 AM
V FB skupini Mamice opremljajo včasih gledam in se čudim, koliko opravka si dajo ene z okraševanjem, za vsak leni čas in dogodek posebej. Eni že imajo polno božičo okrasitev znotraj in zunaj, smreko postavljeno, vse v lučkah, škratih, ni da ni.
Posted 30 November 2021 - 10:49 AM
Naši so imeli lani zelo trajnostno okrašeno smrečko. Sestra je na storže nalepila pentlje in trakce za obesit in je bilo to to. Pa pomaranče je posušila in obesila. Je kar simpatično zgledalo.
To je meni tudi ful lepo. Pa kake snežinke izrezane iz papirja, rezine pomaranč, piškotki. Če nam letos ne uspe nikamor it za praznike, bomo najbrž kaj v tem smislu naredili, da si malo skrajšamo čas z ustvarjanjem.
Posted 30 November 2021 - 10:50 AM
Posted 30 November 2021 - 10:54 AM
Jaz sem lani naredila iz slanega testa srčke, z modelom na piškote. Dokupila sem kljukice za obešanje. Ful mi je bilo všeč, so lepo pasali zraven modrih, belih, srebrnih bunkic. Sem jih shranila in bo letos kar enaka dekoracija na smreki. Posušene pomarančne rezine so mi tudi všeč, mogoče bom poskusila še kaj s tem.
Posted 30 November 2021 - 02:47 PM
V FB skupini Mamice opremljajo včasih gledam in se čudim, koliko opravka si dajo ene z okraševanjem, za vsak leni čas in dogodek posebej. Eni že imajo polno božičo okrasitev znotraj in zunaj, smreko postavljeno, vse v lučkah, škratih, ni da ni.
Pa vsako leto novi okraski. Jaz kar anksiozna postanem, kolko ene krame je to... čez 2 dni pa govorijo o trajnosti ipd... (influencerke).
Meni so ful všeč okraski iz storžkov, kaj takega.
Pa v vrtcu so ful lepe smrečice iz njih naredili.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users