Hahahaha! No, pa gremo.
Ljubezen na daljavo ?
Posted 10 November 2006 - 05:03 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 November 2006 - 07:31 PM
Posted 10 November 2006 - 07:35 PM
Posted 10 November 2006 - 07:37 PM
Posted 10 November 2006 - 07:49 PM
Jaz sem pa zvedela da bo samo za pet mesecev vbistvu, pa pol dva meseca doma, pa pol spet pet mesecev, itditd. Tako fajn manj se sliši, porkaš.
Danes sem videla svojga dečka prvič jokat kot dežek, in to.. Nevem. Takoo mi je pomagalo, da VIDIM, da se ne sekiram sam jaz. Toliko besed je padlo, mislim, še zdaj ne morem verjet. Prav res ne. Hja, sem očitno res tako charming bitje, pa to
..
Mislim, v enem popoldnevu se je razrešlo toliko dilemc, toliko dvomov odpihnlo.
Punce. Če boste ever ever eeever v taki situaciji; talk to the boy. TALK babe. Jaz nisem, pa sem bila a half of atomska bomba zadjne tri, štiri tedne.
Jaz če bi mela šanso, bi šla z njim. Pa ne toliko zarad njega, ne bi šla čist zraven, v isti plac živet, vsaj ne tako, za ves čas. Bi šla tudi zaradi osebnih interesov, spoznat nov folk, poznanstva, povezave pa to ustvart. Videt neki, tako sem mu fauš, kaj vse bo doživel.
Sem slišala da so američanke grde, da majo zobe ko kobile, da so blazno houdraste in neintelegentne rezgetajoče krave, z debelimi ritmi in smrdljivimi tacami.
So ane?
Sej se hecam. Ne bojim se konkurence. BRING IT ON!
Ne, niti se nekak še ne bojim tega. Res nevem pol kje je problem no.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 November 2006 - 12:03 AM
Ja, to se nas seveda ne tiče, se strinjam. Je pa iz vaših postov kar puhtelo pristno razumevanje eden za drugega, videlo se je, da vsi trije osebno poznate situacijo in si zato tako strumno stojite ob strani, pa se potem pač človek vpraša, ker se je dobro videlo, da niste le neznanci, ki se slučajno strinjajo v mnenjih. Sicer pa, kot sem že rekla - osebnih stvari res nisi tle dolžna podajat.
Vama z Jenno se tud vidi, da štrikata skupi, kar reče ena druga pokima....pa tud noben ne namiguje, da sta par!
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 11 November 2006 - 12:07 AM
Vama z Jenno se tud vidi, da štrikata skupi, kar reče ena druga pokima....pa tud noben ne namiguje, da sta par!
Seveda noben ne namiguje, ker namreč vsi VEDO, da sva par in da je ona moja bitch.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 November 2006 - 12:12 AM
Uh, si tudi predstavljaš ne, kako. Med drugim.
Posted 11 November 2006 - 12:19 AM
No, zate je drek kinky, za naju z DiLeMčico pa kaj drugega.
Vsakemu svoje.
Posted 11 November 2006 - 12:23 AM
No, zate je drek kinky, za naju z DiLeMčico pa kaj drugega.
Vsakemu svoje.
Maš prav, karkoli nardim ali napišem ne bo niti približno doseglo vaju....mentalno....fizično....da o sexu sploh ne govorim ......
Posted 11 November 2006 - 12:26 AM
Me izjemno veseli in bodi pohvaljena za zdravo samokritiko in nasploh precizno dojemanje realnosti.
Posted 11 November 2006 - 12:29 AM
Me izjemno veseli in bodi pohvaljena za zdravo samokritiko in nasploh precizno dojemanje realnosti.
Mamiiiiiiiii...mamiiiiiiii....Jenna me ma rada....uuuuuuuuuu, zdej sm pa popular!!!!!!
Posted 11 November 2006 - 12:59 AM
Posted 11 November 2006 - 11:05 AM
In če se še jaz spustim na osebno raven (česar nikoli ne delam, ampak zdaj bom, ker se ti take tehnike poslužuješ že ves čas) dotični tvoji posti kažejo, da s tabo vsekakor ni vse v redu:
Mamiiiiiiiii...mamiiiiiiii....Jenna me ma rada....uuuuuuuuuu, zdej sm pa popular!!!!!!
Posrala se bom od smeha in to bo šele kinky!!!!
Mislim ... raje ne bom več komentirala. Sploh ne vem, kako pride do tega, da nekdo v neko debato vnese toliko neke osebne jeze in gneva za prazen nič.
Posted 11 November 2006 - 11:42 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 November 2006 - 11:57 AM
pa ja, tud men gre mal na k** to, da se eni sred debate vkjučijo z nekimi svojimi splošnimi mnenji in pol komentirajo in obsojajo neki... ma dej no
http://en.wikipedia..../Internet_forum
http://www.marketing...ctionary/forum/
in še veliko več na http://www.google.si...e...kanje&meta=
Skrakta ... polno "public", "open discussion" in podobnih izrazov.
Posted 11 November 2006 - 12:04 PM
Posted 11 November 2006 - 02:47 PM
Nekateri imajo res probleme.
In če se še jaz spustim na osebno raven (česar nikoli ne delam, ampak zdaj bom, ker se ti take tehnike poslužuješ že ves čas) dotični tvoji posti kažejo, da s tabo vsekakor ni vse v redu:
Mislim ... raje ne bom več komentirala. Sploh ne vem, kako pride do tega, da nekdo v neko debato vnese toliko neke osebne jeze in gneva za prazen nič.
Lej punca tkole je....če misliš, da si zabavna in smešna samo ti, ker imas pač 10.000 postov, drugi pa se ne smemo oglašat, ker smo tu še premalo časa in sploh nismo smešni, če se mal pohecamo, al pa napišemo kaj kar je izven konetksta,btw tudi tvoja prijateljica Jenna je queen of pikrosti in sakazma,pa ji tega forumaši ne očitajo prepogosto, oz. če mi DOVOLIŠ podati svoje mnenje: Mi je njen piker smisel za humor fantastičen!...potem prav....gladko ostanita sami tu z Jenno in si izmenjujta mnenji in kimajta druga drugi....mene boli patka.....
Seveda me ne poznaš, ampak sklepaš iz mojih postov(kako kontradiktorno),....SEVEDA...tudi drugi mi pišejo take bedarije, kot so, da nimam smisla za humor...
In to, da v poste vnašam osebno jezo in gnev....hahahahaha....to lahko rečeš samo ti, ker te ima tvoja frendica, če jo citiram za...MY BITCH!!!! In vsak dan znova zvišano udrihaš po članih foruma, ker si pač nadčlovek....
Z Jenno sem se včeraj prav zabavala in nasmejala do solz njenim komentarjem!!!!!
P.s.: Mami, mami...itd.... To je bil JOKE dilema, če ga ti ne razumeš....me čisto nič ne boli!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users