QUOTE(DiLeMa @ 11. 11. 2006 - 11:05)

Nekateri imajo res probleme.

Torej Sončica če bi bila dlje na forumu in jih dejansko prebirala, potem bi ugotovila, da se marsikdaj v čem z Jenno tudi nisva strinjali, ampak sva to vzeli kot prijateljsko kresanje mnenj in kot priložnost za dobro debato - ti tega pač očitno ne znaš. Seveda te ne poznam, ampak sklepam po tvojih postih, kot bi tudi vsak drug forumaš. Je pa res, da se z Jenno večinoma strinjava, pa ne zato, ker bi si slepo prikimavali, ampak zato, ker sva si po razmišljanju večinoma pač zelo podobni. Kar se tiče tega, da sem sklepala, da ste ti, Pille in Tanjci povezani, pa tega nikakor nisem mislila zato, ker ste se strinjali (ker bi lahko potem zraven uturila tudi _M_ pa je nisem), ampak zato, ker se je iz vaših postov videlo, da dobro poznate osebne situacije eden drugega.
In če se še jaz spustim na osebno raven (česar nikoli ne delam, ampak zdaj bom, ker se ti take tehnike poslužuješ že ves čas) dotični tvoji posti kažejo, da s tabo vsekakor ni vse v redu:
Mislim ... raje ne bom več komentirala. Sploh ne vem, kako pride do tega, da nekdo v neko debato vnese toliko neke osebne jeze in gneva za prazen nič.
Lej punca tkole je....če misliš, da si zabavna in smešna samo ti, ker imas pač 10.000 postov, drugi pa se ne smemo oglašat, ker smo tu še premalo časa in sploh nismo smešni, če se mal pohecamo, al pa napišemo kaj kar je izven konetksta,btw tudi tvoja prijateljica Jenna je queen of pikrosti in sakazma,pa ji tega forumaši ne očitajo prepogosto, oz. če mi DOVOLIŠ podati svoje mnenje: Mi je njen piker smisel za humor fantastičen!...potem prav....gladko ostanita sami tu z Jenno in si izmenjujta mnenji in kimajta druga drugi....mene boli patka.....
Seveda me ne poznaš, ampak sklepaš iz mojih postov(kako kontradiktorno),....SEVEDA...tudi drugi mi pišejo take bedarije, kot so, da nimam smisla za humor...
In to, da v poste vnašam osebno jezo in gnev....hahahahaha....to lahko rečeš samo ti, ker te ima tvoja frendica, če jo citiram za...MY BITCH!!!! In vsak dan znova zvišano udrihaš po članih foruma, ker si pač nadčlovek....
Z Jenno sem se včeraj prav zabavala in nasmejala do solz njenim komentarjem!!!!!
P.s.: Mami, mami...itd.... To je bil JOKE dilema, če ga ti ne razumeš....me čisto nič ne boli!