Jump to content

Photo

Ljubezen na daljavo ?

• Please log in to reply
219 replies to this topic

#121 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2006 - 05:03 PM

QUOTE(Pille @ 10. 11. 2006 - 17:02) View Post
No...gremo rajs nazaj na temo!

Hahahaha! No, pa gremo. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#122 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 10 November 2006 - 07:31 PM

Jst pa povsod LAZIM za svojim lubijem. Če hoče al pa ne!! Dede je treba nadzorovat, nikol ne veš kaj lahk nardijo, če te ni zraven. Js bi se kr UBILA, če bi me zapustiu za šest mesecev, o moj bog!! Kdo bi mu pa kuhu pa prau, pa ga zjutri zbuju in mu umivu noge??? Če ne bi meu moje domače hrane se tut u službi ne bi tak dober odrezu!!! Za vsakim uspešnim moškim stoji ženska!! A ni res? Sam naj ktera reče da ni!!! rpg.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#123 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 November 2006 - 07:35 PM

Jaz se zvijam od smeha, matr ej ... hropem ko dirkalni konj. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#124 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 10 November 2006 - 07:37 PM

Vi filozofirate, js vas pa nasmejim!!! biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#125 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 November 2006 - 07:49 PM

hehhehe biggrin.gif .

Jaz sem pa zvedela da bo samo za pet mesecev vbistvu, pa pol dva meseca doma, pa pol spet pet mesecev, itditd. Tako fajn manj se sliši, porkaš.
Danes sem videla svojga dečka prvič jokat kot dežek, in to.. Nevem. Takoo mi je pomagalo, da VIDIM, da se ne sekiram sam jaz. Toliko besed je padlo, mislim, še zdaj ne morem verjet. Prav res ne. Hja, sem očitno res tako charming bitje, pa to laugh.gif wub.gif .

..

Mislim, v enem popoldnevu se je razrešlo toliko dilemc, toliko dvomov odpihnlo.

Punce. Če boste ever ever eeever v taki situaciji; talk to the boy. TALK babe. Jaz nisem, pa sem bila a half of atomska bomba zadjne tri, štiri tedne.

Jaz če bi mela šanso, bi šla z njim. Pa ne toliko zarad njega, ne bi šla čist zraven, v isti plac živet, vsaj ne tako, za ves čas. Bi šla tudi zaradi osebnih interesov, spoznat nov folk, poznanstva, povezave pa to ustvart. Videt neki, tako sem mu fauš, kaj vse bo doživel.

Sem slišala da so američanke grde, da majo zobe ko kobile, da so blazno houdraste in neintelegentne rezgetajoče krave, z debelimi ritmi in smrdljivimi tacami.

So ane?
laugh.gif biggrin.gif

Sej se hecam. Ne bojim se konkurence. BRING IT ON! biggrin.gif
Ne, niti se nekak še ne bojim tega. Res nevem pol kje je problem no. smile.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#126 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 12:03 AM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 11. 2006 - 10:58) View Post

Ja, to se nas seveda ne tiče, se strinjam. Je pa iz vaših postov kar puhtelo pristno razumevanje eden za drugega, videlo se je, da vsi trije osebno poznate situacijo in si zato tako strumno stojite ob strani, pa se potem pač človek vpraša, ker se je dobro videlo, da niste le neznanci, ki se slučajno strinjajo v mnenjih. Sicer pa, kot sem že rekla - osebnih stvari res nisi tle dolžna podajat.

Vama z Jenno se tud vidi, da štrikata skupi, kar reče ena druga pokima....pa tud noben ne namiguje, da sta par! twisted.gif

• 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#127 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2006 - 12:07 AM

QUOTE(_Sončica_ @ 11. 11. 2006 - 0:03) View Post

Vama z Jenno se tud vidi, da štrikata skupi, kar reče ena druga pokima....pa tud noben ne namiguje, da sta par! twisted.gif

Seveda noben ne namiguje, ker namreč vsi VEDO, da sva par in da je ona moja bitch.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#128 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 12:12 AM

QUOTE(Jenna @ 11. 11. 2006 - 0:07) View Post

Seveda noben ne namiguje, ker namreč vsi VEDO, da sva par in da je ona moja bitch.

Ljubeče, ni kaj!!!! twisted.gif
  • 0

#129 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2006 - 12:12 AM

Uh, si tudi predstavljaš ne, kako. Med drugim. twisted.gif

• 0

#130 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 12:17 AM

QUOTE(Jenna @ 11. 11. 2006 - 0:12) View Post

Uh, si tudi predstavljaš ne, kako. Med drugim. twisted.gif

Posrala se bom od smeha in to bo šele kinky!!!! whip.gif
  • 0

#131 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2006 - 12:19 AM

No, zate je drek kinky, za naju z DiLeMčico pa kaj drugega.
Vsakemu svoje.

twisted.gif

• 0

#132 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 12:23 AM

QUOTE(Jenna @ 11. 11. 2006 - 0:19) View Post

No, zate je drek kinky, za naju z DiLeMčico pa kaj drugega.
Vsakemu svoje.

twisted.gif

Maš prav, karkoli nardim ali napišem ne bo niti približno doseglo vaju....mentalno....fizično....da o sexu sploh ne govorim ...... worship.gif JENNA + DILEMA evilgrin.gif
  • 0

#133 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2006 - 12:26 AM

Me izjemno veseli in bodi pohvaljena za zdravo samokritiko in nasploh precizno dojemanje realnosti. IPB Image

• 0

#134 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 12:29 AM

QUOTE(Jenna @ 11. 11. 2006 - 0:26) View Post

Me izjemno veseli in bodi pohvaljena za zdravo samokritiko in nasploh precizno dojemanje realnosti. IPB Image

Mamiiiiiiiii...mamiiiiiiii....Jenna me ma rada....uuuuuuuuuu, zdej sm pa popular!!!!!! thumbup.gif yahoo.gif
  • 0

#135 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 11 November 2006 - 12:59 AM

Jao Sončica! Chill!! Aja pa jst sm od Dileme sestra, od Jenne bitch pa še ne, zaenkrat!!!
  • 0

#136 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 November 2006 - 11:05 AM

Nekateri imajo res probleme. laugh.gif Torej Sončica če bi bila dlje na forumu in jih dejansko prebirala, potem bi ugotovila, da se marsikdaj v čem z Jenno tudi nisva strinjali, ampak sva to vzeli kot prijateljsko kresanje mnenj in kot priložnost za dobro debato - ti tega pač očitno ne znaš. Seveda te ne poznam, ampak sklepam po tvojih postih, kot bi tudi vsak drug forumaš. Je pa res, da se z Jenno večinoma strinjava, pa ne zato, ker bi si slepo prikimavali, ampak zato, ker sva si po razmišljanju večinoma pač zelo podobni. Kar se tiče tega, da sem sklepala, da ste ti, Pille in Tanjci povezani, pa tega nikakor nisem mislila zato, ker ste se strinjali (ker bi lahko potem zraven uturila tudi _M_ pa je nisem), ampak zato, ker se je iz vaših postov videlo, da dobro poznate osebne situacije eden drugega.

In če se še jaz spustim na osebno raven (česar nikoli ne delam, ampak zdaj bom, ker se ti take tehnike poslužuješ že ves čas) dotični tvoji posti kažejo, da s tabo vsekakor ni vse v redu:

QUOTE(_Sončica_ @ 11. 11. 2006 - 0:29) View Post

Mamiiiiiiiii...mamiiiiiiii....Jenna me ma rada....uuuuuuuuuu, zdej sm pa popular!!!!!! thumbup.gif yahoo.gif

QUOTE(_Sončica_ @ 11. 11. 2006 - 0:17) View Post

Posrala se bom od smeha in to bo šele kinky!!!! whip.gif

Mislim ... raje ne bom več komentirala. Sploh ne vem, kako pride do tega, da nekdo v neko debato vnese toliko neke osebne jeze in gneva za prazen nič.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#137 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 November 2006 - 11:42 AM

laugh.gif thumbup.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#138 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 11 November 2006 - 11:57 AM

QUOTE(Tanjci @ 10. 11. 2006 - 11:47) View Post

pa ja, tud men gre mal na k** to, da se eni sred debate vkjučijo z nekimi svojimi splošnimi mnenji in pol komentirajo in obsojajo neki... ma dej no ermm.gif

blink.gif blink.gif

http://en.wikipedia..../Internet_forum
http://www.marketing...ctionary/forum/
in še veliko več na http://www.google.si...e...kanje&meta=

Skrakta ... polno "public", "open discussion" in podobnih izrazov. huh.gif Le kako si ljudje drznejo neka mnenja pisat rolleyes.gif

twisted.gif
  • 0

#139 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 November 2006 - 12:04 PM

Tle moram dodat, da Sajk ni moj brat/oče/fant/mož/bratranec itd. S tem hočem poudarit, da mojega mnenja ne deli zato, ker bi bil v to prisiljen. Mislim, da se je zgodil fenomen - z lastnim umom je ocenil, da se strinja z mano ... z MANO!! Ne pa tako, kot Jenna, ki se strinja z mano samo zato, ker sva pač tako in drugače povezani in imava ena od druge koristi ... ker to je, priznam, res zelo grdo. oops.gif
  • 0

#140 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 02:47 PM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 11. 2006 - 11:05) View Post

Nekateri imajo res probleme. laugh.gif Torej Sončica če bi bila dlje na forumu in jih dejansko prebirala, potem bi ugotovila, da se marsikdaj v čem z Jenno tudi nisva strinjali, ampak sva to vzeli kot prijateljsko kresanje mnenj in kot priložnost za dobro debato - ti tega pač očitno ne znaš. Seveda te ne poznam, ampak sklepam po tvojih postih, kot bi tudi vsak drug forumaš. Je pa res, da se z Jenno večinoma strinjava, pa ne zato, ker bi si slepo prikimavali, ampak zato, ker sva si po razmišljanju večinoma pač zelo podobni. Kar se tiče tega, da sem sklepala, da ste ti, Pille in Tanjci povezani, pa tega nikakor nisem mislila zato, ker ste se strinjali (ker bi lahko potem zraven uturila tudi _M_ pa je nisem), ampak zato, ker se je iz vaših postov videlo, da dobro poznate osebne situacije eden drugega.

In če se še jaz spustim na osebno raven (česar nikoli ne delam, ampak zdaj bom, ker se ti take tehnike poslužuješ že ves čas) dotični tvoji posti kažejo, da s tabo vsekakor ni vse v redu:
Mislim ... raje ne bom več komentirala. Sploh ne vem, kako pride do tega, da nekdo v neko debato vnese toliko neke osebne jeze in gneva za prazen nič.

Lej punca tkole je....če misliš, da si zabavna in smešna samo ti, ker imas pač 10.000 postov, drugi pa se ne smemo oglašat, ker smo tu še premalo časa in sploh nismo smešni, če se mal pohecamo, al pa napišemo kaj kar je izven konetksta,btw tudi tvoja prijateljica Jenna je queen of pikrosti in sakazma,pa ji tega forumaši ne očitajo prepogosto, oz. če mi DOVOLIŠ podati svoje mnenje: Mi je njen piker smisel za humor fantastičen!...potem prav....gladko ostanita sami tu z Jenno in si izmenjujta mnenji in kimajta druga drugi....mene boli patka.....
Seveda me ne poznaš, ampak sklepaš iz mojih postov(kako kontradiktorno),....SEVEDA...tudi drugi mi pišejo take bedarije, kot so, da nimam smisla za humor...
In to, da v poste vnašam osebno jezo in gnev....hahahahaha....to lahko rečeš samo ti, ker te ima tvoja frendica, če jo citiram za...MY BITCH!!!! In vsak dan znova zvišano udrihaš po članih foruma, ker si pač nadčlovek....

Z Jenno sem se včeraj prav zabavala in nasmejala do solz njenim komentarjem!!!!! thumbup.gif

P.s.: Mami, mami...itd.... To je bil JOKE dilema, če ga ti ne razumeš....me čisto nič ne boli! twisted.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users