Poskusi na živalih
Posted 02 April 2008 - 08:37 PM
Ciara - P&G je Procter and Gamble.
Posted 02 April 2008 - 08:48 PM

Posted 02 April 2008 - 08:58 PM
Še ena stran o testiranju in alternativah

Procter & Gamble Co. - P&G (Alfred Dunhill, Alldays, Always, Anna Sui, Antikal, Ariel, Atkinsons, Attends, Bess, Blend-a-Dent, Blend-a-Gum, Blend-a-Med, Blendax Anti Belag, Bogner, Bold, Bruno Banani, Camay, Carrera, Certina, Certina Med, Charles Jourdan, Cheer, Chiemsee, Chlorhexamed, Cindy Crawford, Clearasil, Comet, Cover Girl make up, Crest, Dash, Daymed, Ellen Betrix, Escada, Extase, Fairy, Firmodent, Gabriela Sabatini, Gabriele Strehle, Galileo, Gerry Weber, Ghost, Gillette Series, Giorgio Beverly Hills, Globe, Gucci, Head & Shoulders, Henry M Betrix, Herbal Essences, Hervé Léger, Hugo Boss, Ivory, Jean Patou, Lacoste, Laura Biagiotti, Lenor, Luvs, Marc O'Polo, Max Factor make up, Max Mara, Medinait, Meister Proper, Mexx, Mont Blanc, Muelhens, Naomi Campbell, Oil of Olaz, Old Spice, Otto Kern, Pampers, Pantene, Pantene Pro-V, Pringles Chips, Priscilla Presley, Procter & Gamble, Puma, Rochas, Scannon, Secret Deodorant, Shulton, Sir, Spic & Span, Sumatra, Sure, Tempo, Tide, Tom Tailor, Tosca, Trussardi, Valentino, Vidal Sassoon, Wash & Go, The Wella Corporation-Sebastian, Wick, Wick Vaporub, Yardley, Yohji Yamamoto, Zest)
Animal testing
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 April 2008 - 09:10 PM
Bulšit.
Če bi se zelo trudili, bi zlahka že zdavnaj začeli z uporabo alternativnih metod, gnusobe.
KLIK - pa še link do teme, ki sem jo objavila nekaj časa nazaj... če je katera morda spregledala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 April 2008 - 09:13 PM
Tole sem dobila na mejl:
2.) SEZNAM PODJETIJ, KI NE TESTIRAJO NA ŽIVALIH

Maybelline,
Saj, več je teh seznanov. Vprašanje, kateri je pravi.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 April 2008 - 09:45 PM
Kakor vem je Beiersdorf(nivea, eucerin,...) tam , pa baje tudi balea, elverde, yves rocher, .... v bistvu jih na belem ostane res zelo malo.

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 April 2008 - 11:00 PM
To je za mene isto sranje, drugo pakovanje.
Sploh ne vem, zakaj so na nekem drugem, kao "bolj sprejemljivem" seznamu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 April 2008 - 11:03 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 April 2008 - 11:18 PM

Iščem pralni prašek in mehčalec, ki ga ne testirajo. To mi je res res nujno!
Kako je z Muellerjevo znamko?
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 April 2008 - 11:23 PM
Zihr pralni oreščki ne, mogoče Frosch. Kaj pa Dm-ovi? Če kozmetike ne, mogoč tudi praškov ne?
Za Mullerjevo znamko pa ne vem.
Posted 03 April 2008 - 07:18 AM
Posted 03 April 2008 - 07:19 AM
Posted 03 April 2008 - 11:24 AM

Posted 03 April 2008 - 11:36 AM
Kaj pa Dm-ovi?
a) jih nimajo ali
B ) nisem vedela, kaj izbrat.
Kasneje sem na to malo pozabila, a se bom sedaj spet vrgla v malo raziskovanje.
jz sploh ne vem kermu seznamu še vrjet. ene par sm jih že vidla na obeh seznamih npr. Maybelline, Nivea, gliss kurr - jz sm bla zih da ne testirajo!!!!ka pa tigi? pa kaj ne testira na živalih, kaj nej uporabljam namest Gilette, Allways?
Šla preverit in vidim, da so na sivem seznamu.

Gliss kurr je Schwarzkoph, kajne? Oni so bli prvi, za katere sem slišala, da to delajo.
Niti sama ne vem, kaj uporabiti namesto britvic Gilette, Wilkinson.
Meni so ćisto všeč DM-ovi vložki Jessa (se mi zdi

Edit: Šele zdaj vidim, koliko proizvajalcev, za katere sem mislila, da so beli, je sivih

AMWAY, BOURJOIS, ARTDECO, BAUCH&LOMB, Chanel, Clarins, Collistar, # Decleor, Dior Cosmetics, DM - Drogerie Markt (Alana, Alverde, Babylove, Balea, Dontodent, Ebelin, Jessa, Profissimo, Réell'e, S-he stylezone, Saugstark+sicher, Sundance)*

JAZ PA VSA SREČNA; DA SEM NAŠLA TAKO KOZMETIKO! Čisto sem šokirana in žalostna, ker sem bila resnično vesela, da sem našla alternativo mučeniškim korporacijam.
Kaj naj nardim?

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 11:40 AM

Posted 03 April 2008 - 11:47 AM

Moj bog! Pri nas se dobi le peščica bele kozmetike!
* Avon
* Bioaromatica (Aromatica)
* BioMelissa
* Kozmetika Afrodita
* L'Occitane
* Lek Kozmetika (Amai, Green Line)
* Lush
* Montagne Jeunesse (1 Night Stand, Chantelle, Davinci, Model Secrets)
* Oriflame
Verjetno še kakšna, a jih ne poznam. Perfektno! Just made my day!

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 11:50 AM
ka pa collistar? a je tut sivi? isadora? artdeco?

Posted 03 April 2008 - 11:54 AM
Posted 03 April 2008 - 11:55 AM

Tukaj sem jemala. KLIK
Bom preverila še PETO.
Edit: Tukaj so njeni seznami. http://caringconsume...s_companies.asp
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 11:56 AM
Za Collistar pa ne vem.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users