Jump to content

Vas privlacijo drugi?

• Please log in to reply
167 replies to this topic

#121 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 06 December 2009 - 07:15 PM

tut pr men privlačnost večinoma ni vizualna (no, seveda ne sme bit čist anti), ampak tista energija, ki jo oddaja, pa kako se jz počutm zravn njega.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#122 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 December 2009 - 07:17 PM

Dobro, nisem se spuščala v definicijo privlačnosti. Valda, da je tu zraven energija in kaki štikl karakterja biggrin.gif . Saj samo kip nikoga ne privlači.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#123 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 06 December 2009 - 08:41 PM

ja, drugač se pa strinjam s tabo, sade. men se zdi normalno, da nas tut drugi privlačjo, pa vse to j v redu, sam če te pa res tko, da se ti zmeša (kr se je men zgodil) je ful težko to požret pa naprej žvet. midva sva nehala z mojmu (skupi sva bla 4 leta, prej je blo tko k pr Lo-Fi, ful sm bla srečna, še pomislna nism, da bi koga drugga pogledala, zadnje leto je blo pa vse v ku..., pomoje da zaradi večih stvari, ful sva se mal vidla, jz sm zarad službe ful več časa prežvela z drugimi moškimi osebki, najbolša prjatlca - edina k ji zaupam, je šla na izmenjavo, odločala sm se o res pomembnih stvareh, pa nism čutla njegove podpore...), mogla sm pač to noro obdobje (3 mesce biggrin.gif )čez dat, zdej sva spet skupi in mislm da je blo vse čist ob tapravmu trenutku. k se neki že nabira, je bolš mal pavze al pa čist prekint. mava se rada, cel čas kar niva bla skupi sva se vsak dan slišala, bla sva pač frenda tko k prej, on je vedu za moje podvige, jz za njegove... men je zj spet fajn pa vem, da je to to. me seveda še drugi prvlačjo, eni zmer mal več, ampak se pač sam izogibam pretiranemu kontaktu z njima, pa tut nč drugga kukr telesno privlačnost ne čutm do njiju
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 06 December 2009 - 11:13 PM

QUOTE(Cybernaut @ 6. 12. 2009 - 18:05) View Post

Tocno tako Ancka ... namenjeno je bilo ce bi bila single smile.gif da ne bi prevec casa premisljevala . Sedaj pa ko je v vezi pa mora sama odlocit ali je vredno tveganje?

In zakaj bi imela potem moralnega mačka, če bi bila samska? hmm.gif
  • 0

#125 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 December 2009 - 08:49 AM

ja, tudi samski ljudje smo sposobni imeti moralnega mačka biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 December 2009 - 08:59 AM

Sem ravno nameravala napisati, da ta moralni maček ni nujno tista slaba vest zaradi varanja. Pa si me prehitela Ančka, pa be bolš si napisala...kratko in jedrnato smile.gif
  • 0

#127 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 07 December 2009 - 09:18 AM

ja mene tudi drugi moški privlačijo oz. sem imela eno obdobje, ko sem si želela začutiti drugega moškega, ba zirano na telesni privlačnosti. to pa zato, ker sva s fantom skoraj 8 let in je moj prvi in edini fant! tako da sem bila v hudi dilemi ali se zdivjat in okusit samsko življenje ali ostati v zvezi. mi je pa dajal takrat premalo pozornosti in se je vsega po mal nabralo, začela sem več ven hodit s prijateljicami mi je ful dogajal in sem imela veliko moške pozornosti hehe. to je pa tudi vse, nisem se v nič spuščala pa se spoznavala s kom.
imam rada moško pozornost, kaj čmo. sem še vedno s fantom in je moj edini, če mi bo žal čez neki let, da se nisem znorela, nimam kaj...

• 0

#128 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 December 2009 - 09:18 AM

Jaz trenutno ne morem rečt, da me kdo privlači, izredno zelo, ker takega človeka trenutno ni v mojem življenju. Dopuščam pa možnost, da se to kdaj zgodi. In če- ter ko, se zgodi, potem se bom odločala na podlagi večih dejavnikov, in pridejo v poštev različne opcije, oziroma dve..ne narediti nič, pa narediti nekaj in zaključiti trenutno zvezo.
Sem se odločla da je najboljše it go with the flow in da nikoli ne veš kaj ti nasproti pride.
Zarad enega polovičnika pa fanta ne bi pustila, ker bi hotela da je vse in še več - se pravi da spodnese tla pod nogami, ne pa samo da je ok.
Sej točno vem kako zgleda, ko ti nekdo spodnese tla pod nogami, se mi je že enrkat zgodilo v življenju in teh občutov ni za opisat, tako da bom točno vedela če se mi zgodi še kdaj.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#129 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 December 2009 - 09:33 AM

Zame pa je trenutno samo moj, me noben drug sploh ne zanima. Sem v obdobju ko sem pač 100% zadovoljna s tem kar imam! Hvala bogu! Občutek je krasen smile.gif Zvečer ko greva spat, kar pomirjena zaspim, ker vem, da imam ob sebi nekoga, ki me ima rad, tudi če je bil moj dan popolna katastrofa ime s tem nekako pomiri.

P.s: se mi je zdelo primerno to napisat, glede na to, da vedno samo jamram, kadar ni vse v redu!
  • 0

#130 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 December 2009 - 12:50 PM

Se podpišem pod to smile.gif .
  • 0

#131 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 December 2009 - 01:09 PM

Vesela za obe.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#132 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 December 2009 - 03:03 PM

wink.gif
  • 0

#133 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 07 December 2009 - 04:36 PM

Jz se tud podpišem pod Oro. Noro mi je z njim, res vsak dan boljš in tud če vidm kšnga simpatičnga na cesti, mi niti na kraj pameti ne pade, da bi zamenjala to kar mam, kaj šele da bi lahko sploh pomisnla na to, da bi se me kdo drug dotiku al pa naslonu svoje ustnce na moje. No way. love.gif
Sm pa včer k sm glih tole brala, vprašala fanta kaj bi on naredu, če bi se zdele ful zaljubu v eno, in je reku da to nima veze (itak ma na faksu enih par punc, k so mu zlo simpatične), ker je z mano, ker ma mene rad in ker ni z mano že tok dolg zato, da bi zdj 3 leta stran vrgu in začev na novo, ker mu je fajn z mano in misle da je to to. In sm bla ful presenečena, k sm vseen misnla, da zadeva še ni tok resna, ampak očitno je. Bi najbrž lahko dojela že takrat, ko je kr naenkrat med enim filmom reku, da bo on mev z mano otročke smile.gif Ah ja... aj ar lives in a fairytale smile.gif mja, midva se mava fajn smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#134 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 December 2009 - 09:57 AM

Pri meni je pa ravno obratno. Moja zveza očitno nazaduje. Če pomislim, da sem nekoč bila res nora na njega, želela imeti z njim družino, itd. sploh ne morem verjeti, da sem kdaj res kaj takega čutila do njega. Sedaj sem se pa pred nekaj meseci preselila proč od njega, prej sva 2 leti živela skupaj, zdaj si sama iščem stanovanje in res sploh več ne razmišljam v dvojini. Poleg tega mu niti ne zaupam, ne samo glede nekega varanja, ampak nasplošno. In mi niti ni kaj posebej hudo. Sicer sem rada dobre volje, pa bi mi bilo fajn imet ob sebi nekoga, s katerim bi lahko delila malo globjo ljubezen, ampak če sem čisto iskrena, v to niti preveč ne verjamem.

In tako kot je sade rekla, v taki situaciji prej 'najdeš' druge. Sama zase vem, da če bi bila srečna, tudi pomislila ne bi na koga drugega.
  • 0

#135 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 December 2009 - 10:41 AM

Jaz pa skoz razmišljam o drugih, jih opazim, vidim stvari na njih in tko.

In ja, včasih tudi jaz nisem opazila nikogar. ampak to več let nazaj, z drugim fantom.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#136 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 December 2009 - 02:18 PM

Michelle, pri vsem tem ti dejansko še vztrajaš z njim? Jaz ne bi, no way.
  • 0

#137 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 December 2009 - 08:36 PM

Mene tudi drugi ne privlačjo, odkar sem s Pjem. Kar malo nenavaden občutek tega ne-metanja v glavi biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#138 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 December 2009 - 08:53 PM

Jaz imam obdobja, ko mi je kdo neznansko privlačen, ampak pridejo pa gredo, ponavadi gre za osebe, ki jih sploh ne poznam veliko, si pa v glavi naredim neko prestavo o njih --> jih idealiziram.

Se mi je pa zgodilo letos za 30. rojstni dan nekaj precej nenavadnega, sem naredila velik žur za rojstni dan, pa je prišel še en kolega od prijatelja. In ko sem jaz tega tipa zagledala - sem ostala brez besed, zakuhala v faco, in piva mi je padla iz rok. laugh.gif Kaj takšnega pa še ne. oops.gif oops.gif Da skrajšam - z njim sem se še 2 dobila, popolnoma prijateljsko, ker sva se precej poštekala, in po prvem srečanju sem bila samo še bolj zmedena kot prvič, potem pa sta minila 2 meseca, in sva se ponovno videla, pa je bilo kot bi šla ven z res dobrim frendom, popolnoma sem bila sproščena, nobenih občutij, ne takšnih, ne drugačnih. To si razlagam tako, da me je minilo tako hitro, kot me je zadelo - kaj je to bilo - še ugotavljam. biggrin.gif

Tako trenutno ni nobenega v mojem življenju, razen fanta, ki bi me privlačil - dopuščam možnost, da še kdaj spoznam koga, ki me bo, konec koncev sem samo človek, pa še precej družaben, tako da non stop spoznavam nove ljudi, tako moške kot ženske.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#139 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 December 2009 - 08:56 PM

QUOTE(Sinnaia @ 8. 12. 2009 - 14:18) View Post

Michelle, pri vsem tem ti dejansko še vztrajaš z njim? Jaz ne bi, no way.

Ja, saj ni nič tak drastično narobe, pa tudi hudo mi ni, ker mi je vseeno. smile.gif Z njim ostajam iz nekaj razlogov, eden izmed njih je ta, da sem še vedno raje z njim kot pa sama, ker bi to, da bi ga zdaj pustila, potegnilo za seboj en kup posledic, tudi na finančnem področju. In nisem nora, da bi nekaj, v kar sem veliko vložila, sedaj pustila zaradiu nekih 'osebnih' razlogov. Ko pa spoznam koga boljšega bom pa itak šla, tud njemu sem rekla, naj naredi enako.
  • 0

#140 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 08 December 2009 - 09:09 PM

QUOTE(Michelle @ 8. 12. 2009 - 20:56) View Post

Ja, saj ni nič tak drastično narobe, pa tudi hudo mi ni, ker mi je vseeno. smile.gif Z njim ostajam iz nekaj razlogov, eden izmed njih je ta, da sem še vedno raje z njim kot pa sama, ker bi to, da bi ga zdaj pustila, potegnilo za seboj en kup posledic, tudi na finančnem področju. In nisem nora, da bi nekaj, v kar sem veliko vložila, sedaj pustila zaradiu nekih 'osebnih' razlogov. Ko pa spoznam koga boljšega bom pa itak šla, tud njemu sem rekla, naj naredi enako.

A ni to tko mal grdo do njega? Če on zdj planira ostat s tabo, ti si pa z njim sam dokler kdo drug ne pride mim. Najbrž on goji kaka čustva do tebe?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users