Kje kupujete?
Posted 13 January 2012 - 12:17 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 January 2012 - 12:43 PM
Pablo Picasso
Posted 13 January 2012 - 12:58 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 13 January 2012 - 01:07 PM

Pablo Picasso
Posted 13 January 2012 - 03:59 PM
Posted 13 January 2012 - 05:07 PM
Pablo Picasso
Posted 13 January 2012 - 05:09 PM
Kakšen pa je ?
No, saj ni več tako nov sistem. Mislila sem to, odkar so te DM kartice in za vsak € nakupa dobiš eno piko.
Coco, jaz sem tudi vedno kupovala Curaprox 5460 po 3 v kompletu. Nazadnje, ko sem jih iskala v DM-u v MB, mi je prodajalka rekla, da nimajo več teh kompletov, ker je bilo to baje promocijsko, samo za določen čas. Nekaj časa kasneje pa sem jih V celjskem Mullerju dobila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 January 2012 - 05:14 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 January 2012 - 12:51 AM
Meni jih je zdravnice ful odsvetovala in rekla, naj uporabljam izključno najmehkejše.
Sej, ce scetkas 15 minut! : ))) Sem ze slisala to foro, da naj bi raje uporabljali mehkejse scetke, manj moznosti poskodbe dlesni pri (pre)dolgem scetkanju; samo jaz imam raje trso in manj pritiskam ter krajsi cas scetkam. S tem, da, ce si obcutljiva na gladko umite zobe po mojih opazanjih tudi zobna pasta nikakor nima zanemarljive vloge; sem kar dolgo iskala, da sem nasla idealno in za moje dlesni najbolj zdravo kombinacijo.
Posted 14 January 2012 - 09:50 AM
Posted 19 January 2012 - 11:29 AM

Posted 19 January 2012 - 12:45 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 January 2012 - 12:53 AM
Eh ja, kako nas nategujejo. :\
Ampak meni so že tiste SOFT (Curaprox) v bistvu čist dovolj mehke, men je trda zobna ščetka vse kaj drugega, heheh... Mehkejšo sem pa imela 1x ali 2x, ampak mi sploh ni bil filing...
Meni so bile Curaprox soft na zacetku premehke, sem bila navajena trsih zobnih scetk. Curaprox ima sicer ene se trse (pri nas se jih ne dobi), samo s tistimi si res lahko dlesni odneses, ce nisi pazljiv. : )
Posted 21 January 2012 - 09:23 AM
a mi lahko katera zagotovi, da so vsi 3 jogurti enake kvalitete?
Oziroma OBA, sem narobe napisala.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 January 2012 - 09:37 AM
Posted 21 January 2012 - 09:41 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 January 2012 - 09:56 AM
Brala sem odzive ljudi na rtv strani, nekateri so povedali svoje zgodbe.
Za Leclerc sem slišala, da so obupne.
Kaj pa Spar, Mercator? Podobno verjetno?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 January 2012 - 10:03 AM
Glede slike zgoraj:
a mi lahko nekatera zagotovi, da so vsi 3 jogurti enake kvalitete?
Oziroma OBA, sem narobe napisala.

Meni se tudi zdi to pomembno, preden delamo primerjavo.
Glede tega lahko povem samo to: prijateljica, ki ima sestro v Fructalu, mi je povedala, da FRUC, ki ga Fructal izdeluje posebej samo za Hofer, ni identičen FRUC-u, ki se prodaja povsod drugje...
Posted 21 January 2012 - 10:36 AM
Na internetu nisem uspela izbrskati kaj posebnega o tem, razen tega.
Posted 21 January 2012 - 10:43 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users