Jump to content

Photo

Miss slovenije

• Please log in to reply
224 replies to this topic

Poll: bi se kdaj prijavili na lepotno tekmovanje? (70 member(s) have cast votes)

1. ne (51 votes [72.86%])

Percentage of vote: 72.86%

2. da (15 votes [21.43%])

Percentage of vote: 21.43%

3. če bi bile res dobre nagrade (4 votes [5.71%])

Percentage of vote: 5.71%

Vote Guests cannot vote

#121 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 24 June 2007 - 09:10 AM

Od večernih oblek je zmagala moja 'favoritka' - edina ok obleka.
Godler- WTF?! I expected more from him. Totalno razočaranje.
Zmagovalka je glede na ostale punce ena izmed boljših laugh.gif .
Čarovnica Igor lart.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#122 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 June 2007 - 09:14 AM

Jaz sem včeraj gledala 5 min, ravno ko je Godler izlival dušo in so ga misice tolažile. Verjamem da so želeli narediti nekaj izvirnega, ampak tole je bilo meni za kozlat.
  • 0

#123 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 24 June 2007 - 09:15 AM

-men so ble pa obleke full dobre.
-missica je dobra, ampak je ko en klovn ker se skos reži, to me mal moti, sploh ne vem kako zgleda v fris, če je mal neresna, nenasmejena.
- voditelji pa ene velika žalost, kar sem pa že navajena pri razvedrilnih oddajah na SLO 1, katastrofa vglavnem, lah bi vedli, da gledanost pritegne kaka dobra baba, s postavo, pa kok tok normalna mora bit v obraz, pa kak fajn tip, al pa nefajn, sam da je tip, da ni namaskiran, kot tale Godler, ki mi je drugač legenda, ampak te vloge mi ne potegnejo., pa tud ta ženska, je dobra igralka, sam to je miss slovenije? , to ni tetaer, prokleti idioti
  • 0

#124 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 24 June 2007 - 09:39 AM

Ha ha ha, besweety "to ni teater, prokleti idioti!" thumbup.gif

Drugače pa menim, da je hotel Godler narest neke vrsto praodije oz. med njunim blebetanjem se je od časa do časa slišalo nekaj pikrih na račun misic, razmerja lepota:pamet.

Ampak roko na srce, tako je bilo zamorjeno, s fantom sva ob desetih že zaspala. Ubohge misice, k so se morale prisiljeno smehljati njunim foram.

Zmagovalka: njena frizura je ogabna, drugače je pa simpatična punca, brez nekih pretresov, ena izmed lušnih punc pač.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#125 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 24 June 2007 - 09:49 AM

Jaz sem ravno vklopila tv, ko je bila razglasitev misice. Ni nekaj ekstra, ni pa tudi ravno za v koš dat. Kakšne so bile ostale nisem vildela, kak je bil šov tudi ne, tako da tega ne morm komentirat.
  • 0

#126 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 24 June 2007 - 12:13 PM

men je miss res še najboljša, no pa še ena mi je bla kar, sam ne vem imena, bla je temna, pa vijolčno obleko je mela. spremljevalki sta mi bruh.gif voditelja še večji bruh.gif, kr neki je blo vse skupi, obleka mi je bla pa zmagovalna ful lepa pa ene 2 sta ble tut še za pogledat.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#127 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 June 2007 - 01:24 PM

Zmagala je moja favortika! Ko princeska je. Drgač mi pa ostale razen še 1 niso ble všeč
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#128 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 June 2007 - 01:33 PM

meni je obupna.
  • 0
Viens, reste ici!

#129 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 June 2007 - 01:39 PM

Na žalost sem bla včeraj zvečer primorana poslušat to bolestno žalost od izbora (starša sta čakala da se začnejo Odmevi pa spala zraven). Meni ni jasno kako da fak lahko pridejo na tako brezvezno idejo, ne vem kaka travme moraš imet da si zamisliš tak izbor. blink.gif Porazno ej, porazno, mene je sram da sploh mamo tv doma.
Misica ok, mi je tudi nekam znana, ziher to ni njeno prvo tekmovanje a ne.
Bivša miss, stara koka Mulej, je imela pa take blesave izjave, nekaj v stilu da ima ona IQ čez 190, kolikor kaj vem, je imel Einstein IQ okoli 180. Me zanima po kateri lestvici ga ima ona 190, po kakšni kjer imajo avtisti 200 in več . rolleyes.gif
VELIKO RAZOČARANJE.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#130 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 24 June 2007 - 01:40 PM

Meni je pa po slikah sodeč simpatična, sicer je še nisem bolj konkretno videla kako se obnaša, niti slišala govoriti. Ni slaba, ni pa za dol past. Lase mi ima pa lepe.

Kaj sem samo jaz opazla, al kdo drug tudi, ampak meni se je zdelo, da jih je bilo tričetrt študentk/dijakainj ekonomije laugh.gif me je fant zajebaval, kaj mi je blo, da še jaz nisem šla, če so vse šle laugh.gif no thanks
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#131 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 June 2007 - 01:41 PM

naj ena popne fotko gor biggrin.gif

Edit: našla. A to je zmagalo?
IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#132 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 June 2007 - 07:13 PM

Ja, tale je zmagala in men sploh ni všeč. huh.gif Nobena mi ni bla všeč... Se mi zdi, da je tale Miss Slovenije postalo nekej tko brezveznega. Beda, v glavnem. Sama oddaja je bla res obupna, jst sm gledala 10 minut in nisem več zdržala, ker je blo totalno zanič. Poru najedal so z nekimi brezveznimi forami pa kr neki se je una kao čarovnica drla, groza no. Nwem kako so se sploh spomnli tako bednega scenarija za oddajo. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#133 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 24 June 2007 - 08:19 PM

Da še js pristavim svoj piskrček biggrin.gif

Gledala sm 10 min, ujela sm ravno razglesitev. V 10 min sm dobila popolno jasno sliko, da je to bila noro dolgočasna, brezvezna, jokparajoča, nepompozna prireditev. Moje mnenje je, da se za takšno prireditev vloži malenkost več truda (sama nism ne vem kaj navezana na to, mene briga kdo je zmagovalka, ampak vseeno). Če pogledam sceno- ful je blo vse temno, oder je bil odločno premajhen, nič kaj lepo ni blo za vidt. In kako so se vidl vsi železni stebri. Ogabno res. Takšen oder bi js pričakovala za npr. polfinale
Gremo naprej. Godlerja sm glih takart zgrešila, ker je šel z odra. Ujela pa sm le en "skeč", ki je bil hmmm KRNEKI. Kaj je delal tisti pevec Boris Kopitar al kaj že je, na odru???? blink.gif Pojma nimam kje so ga najdl. Če so ga samo zaradi pesmi Žametne vrtnice, bi lahko namesto njega dali Čuke in njihove Krokodilčke. To je blo tud kr neki. Pa Iris Mulej- srčno upam, da se ne bo podala v igralske vode, ker tistih par vrstic k je mogla povedat je tako bedno zaigrala... Kr neki se je pregibala v pasu in polomljeno govorila.
Meddrugim bi lahko mel tudi kakšno glasbeno podlago. Ko so govoril so nastali kakšni premori, k so bli grozn za "slišat" ker je bila tačas mrtva tišina.
Razglasitev zmagovalke- nič kaj pompozna ni bila, kot da bi razglasili miss plaže na portoroški plaži, tukaj pa je bila le polna dvorana. Vse je zgledal v stilu: "Miss Slo. 2007 je, Tadeja XYZ" Puf, eni papirčki so letel po zraku, mal iskric je blo, potem pa je že mogla it z odra. Zmagovalka sploh ni mela časa, da bi se tradicionalno zjokala. Takoj jo je začopatila Iris, k je mela vklopljen mikrofon in ji je neki govorila naj se ne joka, ker jo bojo zdej vsi slikal in bo jutr na vseh glavnih straneh časopisov. Med njenim blebetanjem (hodile sta z odra), je tisti Boris še neki govoril in sta se oba glasova po zvočnikih slišala in je blo ful čudn. Na eni strani se je on poslavljal od gledalcev, po drugi starni pa je Iris Tadeji za odrom trobezljala o obnašanju....

• 0

#134 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 June 2007 - 08:22 PM

Ma meni se ne zdi nič posebnega...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#135 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 June 2007 - 08:29 PM

QUOTE(crna @ 24. 6. 2007 - 14:39) View Post

meni ni jasno kako da fak lahko pridejo na tako brezvezno idejo, ne vem kaka travme moraš imet da si zamisliš tak izbor.

hoho, hudo napisano! biggrin.gif exactly my point!
  • 0

#136 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 24 June 2007 - 08:56 PM

Komisije nismo omenli biggrin.gif omg kakšna komisija, Don Corleone prvi igrač, ki ne spada na komisjo za miss Slovenije, pa en tip čist na koncu vrste, so ga predstavli na TV-ju , ki je bil tud v komisiji, ko jamski človek je bil, zaraščen, špegla že ni videl deset let, ne da bi bil tip grd al kaj, zanemarjen na pogled, pa ta dva Godler pa ona starka, mislim ko sem jih gledla, so se mi vsi starejši zasmilili, mislim grozno, da ko gledaš razvedrilni program, da se ti srca para od žalosti, ampak res...Pa kako ogabno masko je mel Godler, ko je od blizu kazalo, ta kamerman je tud en amater rolleyes.gif
  • 0

#137 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 24 June 2007 - 09:57 PM

QUOTE(besweety_inside @ 24. 6. 2007 - 21:56) View Post

Komisije nismo omenli biggrin.gif omg kakšna komisija, Don Corleone prvi igrač, ki ne spada na komisjo za miss Slovenije, pa en tip čist na koncu vrste, so ga predstavli na TV-ju , ki je bil tud v komisiji, ko jamski človek je bil, zaraščen, špegla že ni videl deset let, ne da bi bil tip grd al kaj, zanemarjen na pogled,

To je bil akademski slikar. A cela četica sponzorjev pa ima kaj delat v komisiji za najlepšo Slovenko? Kakšne so njihove reference za merjenje lepote?
  • 0

#138 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 June 2007 - 10:11 PM

QUOTE(Princeska @ 24. 6. 2007 - 21:22) View Post

Ma meni se ne zdi nič posebnega...

Meni tud ne.
Razen ene kreacije so mi bile všeč...

Voditelja pa no comment, živi obup.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#139 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 25 June 2007 - 08:14 AM

QUOTE(Katrin @ 24. 6. 2007 - 22:57) View Post

To je bil akademski slikar. A cela četica sponzorjev pa ima kaj delat v komisiji za najlepšo Slovenko? Kakšne so njihove reference za merjenje lepote?

sorry biggrin.gif breza zamere, ampak tip mi nikakor ne spada tja, sponzorji imajo pa denar ja. biggrin.gif

Pač nism vedla upam da te nisem užalila , ker nekam fejst odrezavo zveniš, še enkrat brez zamere=)
  • 0

#140 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 25 June 2007 - 08:40 AM

Oprosti za odrezavost, ampak res malo tečna postanem, ker ima lahko nekdo dolge lase pa je avtomatično čudak, drugi so pa pološčeni in s polnimi žepi denarja, pa imajo avtomatično večje pravice definiranja, kaj je ženska lepota.

Meni se zdi ta žirija na teh lepotnih tekmovanjih vedno največja banalnost, zaradi katere se nato sprašujemo "pa kako lahko tole zmaga". V žiriji bi morali sedeti ljudje z dejanskim smislom za to, kaj je trenutno 'in' v svetovnem merilu, kakšna dekleta se iščejo, kaj se gleda itd. Sponzorje pa naj pustijo za častno žirijo brez možnosti glasovanja.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users