Jump to content

Photo

Koliko je potrebno, da vam zmeša glavo?

• Please log in to reply
184 replies to this topic

#121 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 February 2010 - 11:11 PM

QUOTE(Adriane @ 9. 2. 2010 - 23:09) View Post
Dobro si me opisala ˇ-ˇ

Nego. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#122 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 09 February 2010 - 11:14 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 2. 2010 - 15:45) View Post

puhalke zelo prav pridejo, ko daš ven izrasle osmice, da hrano, ki se zatakne v luknjo, izpereš ven sleep.gif

idea.gif Ceprav moj poba kar en cas ni nic saril okoli luknje, ki je ostala po odstranitvi osmice. Tudi jedel je ene 14 dni samo bolj tekoco hrano.

QUOTE(ora @ 9. 2. 2010 - 15:48) View Post

Edit: drugače se strinjam predvsem z niko. Nimam pa posebnih stvari, vsaj zdi se mi smile.gif

Me too, niti nisem iz ta pravega testa, da bi mi nekdo zmesal glavo, prevec razmisljam, da bi me lahko cisto odneslo. : )
Ce bi morala izpostaviti nekaj zadev at first sight: ustrezno izbran tatoo; lepi, dolgi lasje; nekaj dni stara brada; macje oci; da ni preklast in koscen.

QUOTE(redkvica @ 9. 2. 2010 - 19:45) View Post

Ooo kok fajn wub.gif midva mava trenutno samo petrije na okenski polici in žogico za pipetiranje na nočni omarici. Del laboratorijske opreme, ki je v Lj pridno čepi v škatli v kuhinji. Aja pa gledava po mikro-polo katalogu kakšne posode za začimbe si bova kupla, haha.
Puhalko za zalivat tudi jaz uporabljam v Kp, je ful praktična.

Za zacimbe tudi mene mika, da bi si nabrala nekaj steklovine, samo poba ne sme pogruntat, da je laboratorijska. laugh.gif

Meni so najbolj vsecna urna stekla, lepe oblike, na njih odlagam razne drobnarije - od semen, ki jih prinesem od kod, ene kristalcke sem nabrala na Slivnici in se sedaj svetijo na enem urnem steklu, male storze ipd.. ;)

Iz sopa steklenih palck imamo doma narejeno osvetljeno dekoracijo. Ful lepo preseva svetloba skoznje. ;)

QUOTE(Christianne @ 9. 2. 2010 - 22:47) View Post

laugh.gif kok zanimivi ste eni

Moj foter je res zakladnica idej, znanja, vsak, ki pride na obisk, se tezko loci od njega, ceprav je po karakterju zaje*an tip. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#123 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 February 2010 - 11:16 PM

QUOTE(_Planet_ @ 9. 2. 2010 - 23:14) View Post

nekaj dni stara brada; macje oci; da ni preklast in koscen.

To sem pozabla.
In ni mi bolj nagravžnega od tipa, ki je bolj suh od mene. x(
  • 0

― V. Van Gogh

#124 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 February 2010 - 11:18 PM

Jaz imam ful enih svojih zahtev. Najpomembnejša mi je urejenost. Pa ne v smislu oblačenja, ampak v smislu nege.

Dlani, stopala in nohti (na vseh okončinah) morajo biti perfektni. Bruham ob nepostriženih nožnih nohtih. Tega sem se navadla od prvega fanta, ki je imel ful nek fetiš na nohte.

Pa zobje. Morajo biti čisti, brez lukenj. Lasje prav tako čisti.

BRADA . NUJNA. Vsaj 3dnevna. Golobradci niso zame down.gif . Tudi gologlavcev načeloma ne maram.

Sicer pa, da je tip sproščen glede oblačenja, vedenja, prehrane in pijače. Ne maram zategnjencev. Idealno podoben okus za glasbo.

Da ni presuh, malo bušija je lahko, max nekje 5kg viška (odvisno od cele postave). Idealno da je precej višji in močnejši od mene. Da me lahko nese.

No, v grobem mi najbolj pade v oči brada in postava.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#125 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 February 2010 - 11:29 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 2. 2010 - 23:16) View Post

To sem pozabla.
In ni mi bolj nagravžnega od tipa, ki je bolj suh od mene. x(

+ smisel za humor, obvezno.

• 0

― V. Van Gogh

#126 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 11:39 PM

QUOTE(Jenna @ 20. 3. 2005 - 3:13) View Post

Hm. Mora bit drugačen. Izstopat. Z nečim. S svojim seksipilom, fukabilnostjo skratka. Z ekstravaganco. Da je brihten. Da malo govori, pa veliko pove. Da ni klišejsko predvidljiv. Da je sposoben inteligentnega humorja. Da ima kriterije. Lepi zobje, urejene roke. Rahlo (ne preveč) široka ramena. Da ima svoja prepričanja, o katerih je sposoben debatirati in jih zagovarjati. Kurbirske ustnice. Da me zna 'zgrabit'.
Tako nekako, površinsko.

Ha ha, to sem napisala pred petimi leti. Še vedno stojim za tem. sleep.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#127 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 February 2010 - 11:41 PM

Da se ukvarja s kakšnim športom in ima posledično lepo postavo, en bivši je bil bolj bajši in me sploh ni privlačil, čeprav sem bila noro zaljubljena vanj, tko da to ziher odpade še kdaj.
Da se brije pod pazduhami (sej ni nujno da ful redno, samo da nima 10 cm dlak), da se brije/krajša čupo down there, da je vsaj 1x na mesec pri frizerju, in s tem NE mislim striženje razcepljenih konic laugh.gif (sovražim dolge lase na tipih), u glavnem ne maram poraščenih tipov, po možnosti z ljubavnim tepihom, fuj. UMREM, da mi tip napiše pismo/pesem wub2.gif Umrem, da mi izkazuje fuul pozornosti, me drži za roko, objema itd. wub2.gif

Najbolj se zacopam v nedosegljive tipe, oz v take, za kere se moram jaz trudit, da jih dobim. Sovražim, če je tip (vsaj na začetku) takoj cel sluzast pa preveč ufuran, ker me mine. To pride potem sleep.gif

Pa zame mora bit fant družaben, met velik prijateljev, ker sem jaz ful samotar in rabim nekoga, da me mal spodbudi k stiku z drugimi.

Ne moti me, če je tip suh, dokler ma vsaj malo definirane mišice, ne rabi bit omara, ne sme bit pa posušena prekla, ves mlahav down.gif Pa všeč mi je, če da dosti na videz, obleke, da mu ni pač vseeno kakšne stvari nosi in hodi okrog kot en klošar.

Všeč mi je par dni stara bradica, ampak ne preveč, max ene 5 dni, potem je že preveč Bedanc. Sovražiiiim, če nima postriženih nohtov, predvsem na nogah.
  • 0

After all this time?

Always.

#128 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 February 2010 - 11:48 PM

Jaz pa sovražim preveč romantične tipe. x(

• 0

― V. Van Gogh

#129 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 February 2010 - 11:51 PM

Mah jst živim v enem svojem romantičnem idiličnem svetu, kjer se ne vara, se drži za roko in občasno še piše pisma, pa sem očitno povsem osamljena laugh.gif Še nisem mela nobenega takšnega, sej mogoče bi mi v real lifu šlo na k*, sam zaenkrat mi je ta romantika ful všeč oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#130 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 February 2010 - 11:54 PM

Saj sva že ugotovili tisto glede najinih okusov. -)

Rože, srčki, pesmi ... pri meni odpadejo. Če (saj mi ne bi noben, ampak dobro) prinesel kaj od tega, ga ne bi jemala resno. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#131 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 February 2010 - 11:56 PM

O ja, sej res, še rože sem pozabla oops.gif wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#132 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2010 - 12:02 AM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#133 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 February 2010 - 12:04 AM

Men se vedno bolj zdi, da ko je ena višja sila naju ustvarjala je dala tebi določene lastnosti, meni pa tiste ki so ostale laugh.gif Edin glede sladoleda se strinjava sleep.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#134 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2010 - 12:06 AM

Samo res. laugh.gif Pa solata. sleep.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#135 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 10 February 2010 - 12:21 AM

OK, ce gremo na osnove in v globino - logicno, da mora biti urejen - umit, disec (vonj pri meni na splosno pri vsem igra veliko vlogo), naprej - ne maram nakladacev, tipov, ki leporecijo, ne maram, da je natancnejsi od mene, da komplicira, se obira, da, ko je treba v snegu namontirati verige caka, kdo ga bo resil ipd., ne maram, da se sirokousti.
Vsec mi je, da ima toliko samozavesti, da ne cuti potrebe po nenehnem dokazovanju (s tem mislim predvsem pred moskimi kolegi - ospice dobim, ce zaslisim izjave v stilu "kaj bos ti meni.., gres stavit ipd.), da je suveren, da mi daje obcutek varnosti (= da vem, da bova skupaj ze nasla en izhod in nastale neprijetne situacije).

V posebno kategorijo sodi njegovo obvladanje posla, s katerim se profesionalno ukvarja (sluzba). Makes me proud, makes me admire him.

Vsec mi je, da je iskriv...
  • 0

#136 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 February 2010 - 12:32 AM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 2. 2010 - 0:21) View Post

V posebno kategorijo sodi njegovo obvladanje posla, s katerim se profesionalno ukvarja (sluzba). Makes me proud, makes me admire him.

yes.gif

Pa všeč mi je, če je kdaj ranljiv, oz da pokaže čustva, pokaže da ga boli, da je žalosten, da ni skoz en neuničljiv neprizadet stroj, ki mu nič ne pride do živega.
  • 0

After all this time?

Always.

#137 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 10 February 2010 - 12:39 AM

^^

Agree.

Pa se na nekaj sem se spomnila: ne prenesem, da ima v glavi svojo vizijo boljse mene aka svoje idealne zenske in me potem poskusa po vsej sili stlaciti v ta kalup. wacko.gif

• 0

#138 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 10 February 2010 - 07:29 AM

^^
to je hotel moj bivši naredit. Screw him (no...raj ne, sam veste, kaj mislim...)

Btw - inteligenca wub.gif - SMART IS SEXY!!!
  • 0

#139 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 February 2010 - 08:47 AM

Inteligenca, razgledanost, fax, ovbezno mora dišat in bit čist, mišice oops.gif Moj vse to ima. love.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#140 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 February 2010 - 01:13 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 2. 2010 - 23:48) View Post

Jaz pa sovražim preveč romantične tipe. x(

PODPIS. Ful nisem romantičen tip osebe. Pa besede "ljubim te" v kateremkoli jeziku že, so pri meni enako zanimive kot lanski sneg. Pač ne palim na to.

Pa kucinje pali pri meni. To čedalje bolj ugotavljam - malo bradice, malo tepiha, pa smo že tam laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users