Nego.
Koliko je potrebno, da vam zmeša glavo?
Posted 09 February 2010 - 11:11 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2010 - 11:14 PM
puhalke zelo prav pridejo, ko daš ven izrasle osmice, da hrano, ki se zatakne v luknjo, izpereš ven
Edit: drugače se strinjam predvsem z niko. Nimam pa posebnih stvari, vsaj zdi se mi
Me too, niti nisem iz ta pravega testa, da bi mi nekdo zmesal glavo, prevec razmisljam, da bi me lahko cisto odneslo. : )
Ce bi morala izpostaviti nekaj zadev at first sight: ustrezno izbran tatoo; lepi, dolgi lasje; nekaj dni stara brada; macje oci; da ni preklast in koscen.
Ooo kok fajn
Puhalko za zalivat tudi jaz uporabljam v Kp, je ful praktična.
Za zacimbe tudi mene mika, da bi si nabrala nekaj steklovine, samo poba ne sme pogruntat, da je laboratorijska.
Meni so najbolj vsecna urna stekla, lepe oblike, na njih odlagam razne drobnarije - od semen, ki jih prinesem od kod, ene kristalcke sem nabrala na Slivnici in se sedaj svetijo na enem urnem steklu, male storze ipd..
Iz sopa steklenih palck imamo doma narejeno osvetljeno dekoracijo. Ful lepo preseva svetloba skoznje.
Moj foter je res zakladnica idej, znanja, vsak, ki pride na obisk, se tezko loci od njega, ceprav je po karakterju zaje*an tip. : )
Posted 09 February 2010 - 11:16 PM
nekaj dni stara brada; macje oci; da ni preklast in koscen.
To sem pozabla.
In ni mi bolj nagravžnega od tipa, ki je bolj suh od mene. x(
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2010 - 11:18 PM
Dlani, stopala in nohti (na vseh okončinah) morajo biti perfektni. Bruham ob nepostriženih nožnih nohtih. Tega sem se navadla od prvega fanta, ki je imel ful nek fetiš na nohte.
Pa zobje. Morajo biti čisti, brez lukenj. Lasje prav tako čisti.
BRADA . NUJNA. Vsaj 3dnevna. Golobradci niso zame
Sicer pa, da je tip sproščen glede oblačenja, vedenja, prehrane in pijače. Ne maram zategnjencev. Idealno podoben okus za glasbo.
Da ni presuh, malo bušija je lahko, max nekje 5kg viška (odvisno od cele postave). Idealno da je precej višji in močnejši od mene. Da me lahko nese.
No, v grobem mi najbolj pade v oči brada in postava.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 February 2010 - 11:39 PM
Hm. Mora bit drugačen. Izstopat. Z nečim. S svojim seksipilom, fukabilnostjo skratka. Z ekstravaganco. Da je brihten. Da malo govori, pa veliko pove. Da ni klišejsko predvidljiv. Da je sposoben inteligentnega humorja. Da ima kriterije. Lepi zobje, urejene roke. Rahlo (ne preveč) široka ramena. Da ima svoja prepričanja, o katerih je sposoben debatirati in jih zagovarjati. Kurbirske ustnice. Da me zna 'zgrabit'.
Tako nekako, površinsko.
Ha ha, to sem napisala pred petimi leti. Še vedno stojim za tem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 February 2010 - 11:41 PM
Da se brije pod pazduhami (sej ni nujno da ful redno, samo da nima 10 cm dlak), da se brije/krajša čupo down there, da je vsaj 1x na mesec pri frizerju, in s tem NE mislim striženje razcepljenih konic
Najbolj se zacopam v nedosegljive tipe, oz v take, za kere se moram jaz trudit, da jih dobim. Sovražim, če je tip (vsaj na začetku) takoj cel sluzast pa preveč ufuran, ker me mine. To pride potem
Pa zame mora bit fant družaben, met velik prijateljev, ker sem jaz ful samotar in rabim nekoga, da me mal spodbudi k stiku z drugimi.
Ne moti me, če je tip suh, dokler ma vsaj malo definirane mišice, ne rabi bit omara, ne sme bit pa posušena prekla, ves mlahav
Všeč mi je par dni stara bradica, ampak ne preveč, max ene 5 dni, potem je že preveč Bedanc. Sovražiiiim, če nima postriženih nohtov, predvsem na nogah.
After all this time?
Always.
Posted 09 February 2010 - 11:48 PM
Jaz pa sovražim preveč romantične tipe. x(
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2010 - 11:51 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 February 2010 - 11:54 PM
Rože, srčki, pesmi ... pri meni odpadejo. Če (saj mi ne bi noben, ampak dobro) prinesel kaj od tega, ga ne bi jemala resno.
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2010 - 11:56 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2010 - 12:02 AM
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 12:04 AM
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2010 - 12:06 AM
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 12:21 AM
Vsec mi je, da ima toliko samozavesti, da ne cuti potrebe po nenehnem dokazovanju (s tem mislim predvsem pred moskimi kolegi - ospice dobim, ce zaslisim izjave v stilu "kaj bos ti meni.., gres stavit ipd.), da je suveren, da mi daje obcutek varnosti (= da vem, da bova skupaj ze nasla en izhod in nastale neprijetne situacije).
V posebno kategorijo sodi njegovo obvladanje posla, s katerim se profesionalno ukvarja (sluzba). Makes me proud, makes me admire him.
Vsec mi je, da je iskriv...
Posted 10 February 2010 - 12:32 AM
V posebno kategorijo sodi njegovo obvladanje posla, s katerim se profesionalno ukvarja (sluzba). Makes me proud, makes me admire him.
Pa všeč mi je, če je kdaj ranljiv, oz da pokaže čustva, pokaže da ga boli, da je žalosten, da ni skoz en neuničljiv neprizadet stroj, ki mu nič ne pride do živega.
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2010 - 12:39 AM
Agree.
Pa se na nekaj sem se spomnila: ne prenesem, da ima v glavi svojo vizijo boljse mene aka svoje idealne zenske in me potem poskusa po vsej sili stlaciti v ta kalup.
Posted 10 February 2010 - 07:29 AM
to je hotel moj bivši naredit. Screw him (no...raj ne, sam veste, kaj mislim...)
Btw - inteligenca
Posted 10 February 2010 - 08:47 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 February 2010 - 01:13 PM
Jaz pa sovražim preveč romantične tipe. x(
PODPIS. Ful nisem romantičen tip osebe. Pa besede "ljubim te" v kateremkoli jeziku že, so pri meni enako zanimive kot lanski sneg. Pač ne palim na to.
Pa kucinje pali pri meni. To čedalje bolj ugotavljam - malo bradice, malo tepiha, pa smo že tam
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users