Jaz sem obupana
Pri moji zobarci ni nobenga več upanja, da mi še eno napotnico za ortodonta napiše. Bila sem pa pred 3 meseci pri zobarci v Šiški, ker smo imeli s šolo pregled in mi je rekla, da bi mi jo ona napisala, ker sem ji o stvari tko odkrito vse povedala itd. ..
Zdaj pa ne vem, kaj naredit. Do 16. leta moram pridet k enemu ortodontu, drugače ne bo nič. Imam pa le še 10 mesecev in pol na voljo

. Naj pokličem v šiško, če bi me vzela in ji še povem, da se gre tudi zaradi ortodonta ... Mi je pa za druge stvari moja trenutna malo boljša.
joo oj, naj se čimpreje prepišem in upam, da si ne bo premislila od takrat ?
In da obstaja kakšen ortodont, ki bi me vzel do februarja naslednje leto ?
QUOTE(larchy @ 25. 3. 2008 - 17:08)

Že ene 6 let je tega kar jst hodm k ortodontu, ker nikol ni noben ortodont nč naredil, sm jih zamenjala kar precej. (Eden se je samo pogovarjal z mano in pol mi je enkrat rekel: "veš, jaz vse zapišem, kar se midva pogovarjava", nardil ni pa nč, pa sm si misla - če bom rabla prihiatra bom šla k nekomu k je vsaj izšolan za to, ne pa na pogovor k enem ortodontu)...Pol sm šla na stomatološko,..kjer sm spet čakala ene 2 leti..pol so me pa poklical ene 14 dni pred mojim 16 rojstnim dnevom in so mi rekl, da me bojo nekje drugje vzel, dokler še mam lahko zdravljenje ki ga krije zavarovalnica,...in pol so mi po 6ih letih prvič nrdil odlitek in en milion slik mojih zob. (in to na prvem al pa drugem pregledu pri novemu ortodontu - kar nism mogla verjet, da se lahko kej tko hitr zgodi).
V roku 1 meseca sem dobila fiksni aparat (zvezdice) in še en snemljivi aparat, ki se ga vidi tudi zunaj ust, nosila pa naj bi ga normalno samo doma (namen tega naj bi bil tak, da mi zobe pomakne bolj nazaj, ker so bli spredaj preveč skupaj, pa mi je ortodontka rekla, da bojo nrdil vse, samo, da mi ne bo treba zob pulit).
Zdaj imam pa kar naprej na fiksnem aparatu neke "okraske" gor. Nazadnje mi je vmes dala en feder,..upam, da ji bo kmal zmanjkal "idej".

No vsaj nekaj se dogaja na tem področju v primerjavi s preteklimi leti...
Lep dan vsem!
V katerem kraju je ta ortodont, ki ti je vse ful hitro naredil ?