Jaz sem pa tako žalostna...
Psičko smo dali sterilizirat in je umrla. Pa tako živahna punca je bla, vesela, igriva!
V bistvu je ful štorija zadi - moj fant ma naslednji teden RD in se je navdušil za tole psičko - Katka ji je bilo ime. Oglas je videl na strani podarimo.si in se mu je kar vsedla v srce.
Ko sem enkrat prišla domov, sem videla, da si je dal njeno sliko za ozadje. Ok, to je to, sem rekla, to je znak, da mu naredim presenečenje za RD in mu pripeljem Katko. Ker že leta sanjava o psičku...
Takoj sem šla v akcijo in se še isti dan dobila z lastniki in se spoznala s psičko. Res ful pamenta, simpatična, navita 100 na uro... Sem ji metala frizbi in sva se hitro ujeli, joj kok sem bla srečna! Je znala dat tačko, pa lezi, sedi. Kaj je meni delalo v srcu - komi sem čakala dan, da bo moj fant zagledal to žverco in že sem si predstavljala izraz na njegovem obrazu, joj kako bo vesel!!!
Z lastniki sem se zmenila za sterilizacijo in datum je mela 12.6. - danes. Vmes mi je neki v duši pravilo, da kaj pa če je ne bi še sterilizirali, kaj če to mogoče ni glih pravi cajt, kaj če ne bi blo boljše da se potem skupaj s fantom odločiva, kaj če... Nekaj me je mučilo, pa nisem vedla kaj. Vsakega, ki sem ga vprašala, je rekel, da valda naj jo steriliziram zdej, da bomo potem "brez problemov"... Še včeraj sem razmišljala, ali naj pokličem in rečem, da jo bova midva potem enkrat sterilizirala... ampak potem kar nekako nisem poklicala...ne vem, nisem mela nekega razloga. Zdaj mi je tako žal!!!
Prej zvečer me pokličejo in povejo, da so ji veterinarji dali najbrž premočno narkozo in je nehala dihat med operacijo...potem so jo oživljali. Cel čas po operaciji je baje tulila, da se ti je srce paralo. Odnesli so jo domov, ker je vet rekel, da bo boljš. Katka pa ni nehala, tulila je in upogibala glavo nazaj. To je trajalo 3 ure, vmes so šli 2x nazaj in dobila je vsa možna zdravila... V tretje pa jim je vet rekel, da bo boljše, če se jo uspava. In so jo uspavali...Katkico...boga moja nesojena punčika....
Stara je bla 1 leto. Jaz se počutim krivo, ker sem nekaj čudnega čutila, pa nisem nič naredila! Boga mala...če mene ne bi blo, bi te ne danes sterilizirali, če bi rekla, da bomo še počakali, bi še veselo tekala in pritekla naslednji teden fantu v naročje...
Meni je tako težko. Ne znam povedat. Fant je prejle prišel domov in me dobil jokat...in sem mu vse povedla - da sem mu hotla narest presenečenje in naredila štalo. Katka je še vedno na desktopu in tako lepo veselo gleda...

Boga pikica, zakaj?????