Jump to content

Photo

Biti samski=slabo?

• Please log in to reply
151 replies to this topic

#121 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 27 August 2006 - 09:17 PM

ma men prou paše bit samska biggrin.gif K sm tak tip človeka k rab ful ful svobode. Najbol se počutm ko ga grem vn žurat, plešem s kr enmu folkm pa se mam res najbl noro... sm ful tak družabn člouk
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#122 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 27 August 2006 - 11:03 PM

ah js sm tut sama..prou sede pol k ga greš vn žurat te itak noben ne omejuje delaš lohk kar čš, tko da ..fajn biggrin.gif biggrin.gif fajn je pa itak tut takrt k maš kšnga k te stisne h seb itd. so dobre in slabe strani -biti sam al pa zaseden biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#123 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 August 2006 - 09:13 AM

QUOTE(Coco*)
Nihr, ah ne, ona bo v tem času zamenjala ene 20 tipov in bo neverjetno kul.

He he he biggrin.gif biggrin.gif Pa mela 5 otrok (vse z različnimi tipi). twisted.gif Uh, kak sm žleht. c c c
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#124 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 09:53 AM

QUOTE(*tinchy_ka*)
ah js sm tut sama..prou sede pol k ga greš vn žurat te itak noben ne omejuje delaš lohk kar čš, tko da ..fajn biggrin.gif biggrin.gif fajn je pa itak tut takrt k maš kšnga k te stisne h seb itd. so dobre in slabe strani -biti sam al pa zaseden biggrin.gif biggrin.gif

saj v razmerju glih tko lahko delaš, kar češ in te nihče ne omejuje. treba je samo met razčiščene pojme in odprto komunikacijo in ne slepega sledenja nenapisanim pravilom in samoumevnostim. ne vem, zakaj se koncept meja postavlja samo v kontekst partnerskih odnosov in še to na tako banalen in nepremišljen način. omejuje nas veliko več (in bolj rigoroznih) 'stvari', ki pa so že itak ponotranjene, da jih niti več ne zaznamo. in omejevanje v partnerskih odnosih zaznamo šele, ko smo samski (kao v nasprotju s časom, ko smo v razmerju in nas partner 'omejuje') ali pa ima to zaznavanje za posledico, da postanemo samski.

itak pa tole tvezenje o svobodi lahko obrnemo tudi drugače: itak nikol nismo svobodni. wink.gif

in štos v partnerskem odnosu ni zgolj v tem, da maš nekoga, ki te stisne k sebi (haha, prekrasna metafora, ki nam v dobesednem pomenu pomeni nekja pozitivnega, v prenesenem pa .... go figure! biggrin.gif).

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#125 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 August 2006 - 10:35 AM

se kr zelo strinjam s špelo.
vendar pa se mi zdi, da omejitev postane dejansko omejitev šele takrat, ko jo oseba začuti kot tako. dokler pa se oseba počuti dobro v okviru svojih načel, prepičanj in ostalih ponotranjenih konceptov, jaz tega ne smatram za omejitev. js bi temu bl rekla, da človeka ti koncepti določajo in ne omejujejo.
pojem svobode je itak diskutabilen.
jaz se v najini vezi počutim svobodna. ne odpovedujem se ničemur. delam tisto, kar si želim početi. in ne čutim potrebe po intimnosti s kom drugim, razen s svojim fantom. ne čutim se privezana, imam moške prijatelje. kar se mene tiče, moja zveza je svobodna.
  • 0

#126 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 28 August 2006 - 10:42 AM

jap sej je res tako wink.gif wink.gif
sam naprimer ena moja sošolka je mela tipa k ji je pa res skoz viseu za ritjo, klicu non stop, pisu itd. če je ona km šla mu je moga use povedat kam gre , skom itd. tko da čist bad rolleyes.gif rolleyes.gif pa pol še na isti šoli sta bla tko da sta bla tko rečen skoz skupi usak dan....

no nasrečo js nisem mela tazga tipa biggrin.gif ker men bi šou moj tip pomoje že kr na živce če bi bla usako minuto skp...
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#127 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 August 2006 - 11:48 AM

Z mojim sva skupaj skoraj dve leti. Sprva sva bla na isti šoli, kasneje je šol on študirat v lj. Pa več časa kot sva skupaj bolše je ;) Naprimer zdej je on pri meni, jaz sem na forumu, on pa se uči fiziko. In je obema dosti lepše tako, kot če bi iste stvari počela narazen. Nikakor pa mi ne predstavlja problema mu povedat kam in s kom grem - itak ne delam nič takega. Če pač grem vn mu povem, magari zato, da me ne kliče za brezveze na hišni telefon ko me rabi.
Večina ljudi misli, da sva preveč skupaj, ampak itak delava samo to kar nama paše. :happy6:
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#128 angel_girl

angel_girl

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts

Posted 28 August 2006 - 01:55 PM

QUOTE(Coco*)
O mater. Sem se tko razpi*kala da to ni res. Si pišem z bodočo sošolko (neka krava) in ona meni ustreli: kaj ti si si že našla tipa?
Mislim WTF ?! Boli njo ku*ac za moje privat življenje
Uh ja, tip je merilo za vse rolleyes.gif :banghead:
Ma kaj smo bogi .. OK, ne tega brat, sem pisala v navalu besa

hehe veš kej bi rekla don't worry be happy... biggrin.gif
ne, vem kak je, doro meni to ne gre na živce k me non stop sprašujejo, sm se že navadla, gre pa frendici full...kot d se brez tipa ne da preživet...in kot ti pravš kot da je tip merilo za vse...če ga nimaš nisi nič... ermm.gif
ubistvi kr neki biggrin.gif jst ga bom žurala dokler mi paše in ql tongue.gif
sej se ga bomo dobile enkrt vsa samske pa ga bomo pošteno zažurale skupi oky? biggrin.gif
  • 0

#129 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 28 August 2006 - 04:24 PM

Men je pa hecno, kak ene enačite žuranje in 'ne imeti partnerja'. Kot npr. nimam tipa in bom žurala, kak dolgo mi bo pasalo. Saj kul, sam ni mi jasno, kje je zdaj tu kaka povezava. Jaz npr. mam fanta že ful dolgo in mi na kraj pameti na pade, da ne bi šla žurat, zato, ker on ne more it zraven. Al pa da bi komurkoli polagala račune. Normalno, da poveš, da greš ven, to pa je tudi vse, a ne. Se mi zdi dovolj fer.
  • 0

#130 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2006 - 04:32 PM

.
Ja, se čisto strinjam z Michelle. A to zdaj, če imaš tipa, pomeni, da se je družabno življenje zate končalo in se moraš izolirat in osredotočit samo nanj? Oz. si očitno ene pod žuriranje predstavljajo gonjenje. biggrin.gif Da če greš ven žurat, da moraš pač nujno nekoga ujagat, sicer je žur pointless.
Tudi tisti, ki smo v zvezah, ga znamo pošteno zažurat..... saj slejkoprej prideš to točke, ko ugotoviš, da je žur lahko še kaj drugega, kot pa zgolj iskanje in nastavljanje samcem/samicam.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#131 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2006 - 04:46 PM

Jenna - fantastično napisano, dobiš moj podpis!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#132 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 August 2006 - 05:10 PM

michelle in jenna vsekakor dobita tudi moj podpis. wink.gif

se pa mi zdita dečvi, ki sta razpredali o sindromu 'imam tipa, sem nesvobodna' še pošteno mladi in imata še čas, da se jima razkrijejo vse skrivnosti medčloveških odnosov v podskupini partnerskih odnosov. wink.gif

sicer pa se goniš okoli lahko tudi, ko imaš tipa. biggrin.gif (če smo že pikolovski biggrin.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#133 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 August 2006 - 05:18 PM

QUOTE(Špela)
se pa mi zdita dečvi, ki sta razpredali o sindromu 'imam tipa, sem nesvobodna' še pošteno mladi in imata še čas, da se jima razkrijejo vse skrivnosti medčloveških odnosov v podskupini partnerskih odnosov. wink.gif

Če smo še malo bolj pikolovski ... tle je predvsem odvisno za kakšen odnos gre. Kvaliteten in zrel partnerski odnos nikakor ni utesnjujoč in dopušča osebno svobodo, so pa tudi odnosi, ki lahko partnerja ful dušijo, sploh če je eden v odnosu (ali pa oba) preveč ljubosumen oziroma ima sindrom ''control freak''. Ampak s takim odnosom je potem itak že v osnovi nekaj narobe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#134 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 August 2006 - 05:26 PM

gre, jasno tudi za to, kaj nekomu pomeni utesnjujoč partnerski odnos ... nimamo vsi enakih inhibicij, navad in tega. o tem sva par pametnih biggrin.gif že rekli s pingo.
  • 0

• Guests

Posted 28 August 2006 - 05:29 PM

[quote=Jenna].

Samo tule bi še dodala, da ni nujno, da prideš do te točke samo ali šele takrat, ko imaš partnerja.

Zdaj pa ve kar nazaj na debato (če sem jo nehote s tem prispevkom malce prekinila). biggrin.gif
  • 0

#136 angel_girl

angel_girl

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts

Posted 28 August 2006 - 05:30 PM

am sej nism rekla da če imaš tipa nisi svoboden daleč od takega...ampak vse moje frendice pa frendi, k majo partnerja so z njimi ga sam z njimi žurajo in ga sami ne znajo več in če jih povabiš zraven, rečejo d grem s tipom, tipico...zato pač tako mišljenje...vem da se da tud drgač zment in gre vsak posebej žurat... ;)
pač ne znam povedt kaj mislm...uglavnm dokler se ne bom orng zaljubla bom bla pač samska...in ga žurirala sama pol se bom pa pridružila vam, k ga žurate tudi k ste v resnih zvezah biggrin.gif
  • 0

#137 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 August 2006 - 05:32 PM

[quote=Nila][quote=Jenna].

Samo tule bi še dodala, da ni nujno, da prideš do te točke samo ali šele takrat, ko imaš partnerja.[/quote]

z nilinim komentarjem se popolnoma strinjam. pohvaljena! biggrin.gif
  • 0

#138 angel_girl

angel_girl

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts

Posted 28 August 2006 - 05:36 PM

[quote=Jenna].
saj slejkoprej prideš to točke, ko ugotoviš, da je žur lahko še kaj drugega, kot pa zgolj iskanje in nastavljanje samcem/samicam.
.
pa glede tega, sam jst ne grem ven žurat zato da bom lovila tipe...pač pa zato da se bom mela fajn, spoznavala mogoče folk pa še poseben zato da se bom zdivjala pa napolnila z novo energijo, ne pa z namenom pa bom se tam lizarla in podobno... ermm.gif
  • 0

#139 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 August 2006 - 05:39 PM

Nila vsekakor ima point, bi pa nekaj dodala ... dejstvo je (vsaj po mojem mnenju) da samski ljudje v precej veliki meri hodijo ven tudi zato, da čekirajo nasprotni spol in iščejo kontakt vsaj za kakšen fling, če ne drugega. Vsaj normalen človek ima določene potrebe in teži k temu, da jih zapolni. biggrin.gif
  • 0

#140 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2006 - 05:43 PM

[quote=angel_girl][quote=Jenna]
saj slejkoprej prideš to točke, ko ugotoviš, da je žur lahko še kaj drugega, kot pa zgolj iskanje in nastavljanje samcem/samicam.[/quote]
pa glede tega, sam jst ne grem ven žurat zato da bom lovila tipe...pač pa zato da se bom mela fajn, spoznavala mogoče folk pa še poseben zato da se bom zdivjala pa napolnila z novo energijo, ne pa z namenom pa bom se tam lizarla in podobno... ermm.gif[/quote]
Hja no, napisala si, da ga boš zdaj žurala in tako - zdaj kao, ker si samska (tako sem si razlagala)..... ja kaj kasneje, če dobiš tipa, pa ne boš mogla? Saj tudi takrat lahko spoznavaš drug folk (poznanstva se skos ne končajo med rjuhami), se polniš z energijo, ipd. rečmi. Se bo svet zaradi tega ustavil? Sicer pa sem govorila na podlagi tega, kar vidim in kolikor poznam najstniško razmišljanje in vem, da se glede tega ne motim - glede tega namreč, kakšna je večinska predstava pod \"žurirati\" (kar je do ene mere, kot je napisala DiLeMa nad mano, povsem normalno..... vsi smo krvavi pod kožo in iščemo plen..... ampak žalostno se mi zdi, da si nekateri brez tega žura sploh ne znajo in ne morejo predstavljati in ga niso sposobni izvajati).

[quote=Špela][quote=Nila][quote=Jenna].
Samo tule bi še dodala, da ni nujno, da prideš do te točke samo ali šele takrat, ko imaš partnerja.[/quote]
z nilinim komentarjem se popolnoma strinjam. pohvaljena! biggrin.gif
Se popolnoma strinjam, niti nisem mislila, da prideš s pomočjo partnerja do te točke (če prideš, res žalostno in predvsem vprašljivo biggrin.gif ) ..... ampak preprosto, ko se ti malo uredijo zadeve na podstrešju. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users