Jump to content

Photo

ORGAZEM!!

• Please log in to reply
161 replies to this topic

#121 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 June 2006 - 09:32 AM

Js umiram od smeha tle zraven, čist res! biggrin.gif biggrin.gif Sej nočem nič slabega, ampak ... hahaha. Pa jo namaž po češpljici s stopljeno čokolado in pol tisto dol poliži. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#122 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2006 - 09:33 AM

o analnem sexu si preber v temi analni sex wink.gif
pa punca te že ni bila umita, drugače ne bi smelo smrdet
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#123 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 June 2006 - 09:45 AM

jaz bi temu fantku svetovala, da naj s seksom še malo počaka. očitno ne razume, nima pojma (in očitno se mu še gabi), zato naj gre še malce v peskovnik in se igra z avtomobilčki!!!!!
biggrin.gif biggrin.gif evil.gif twisted.gif pa brez zamere!
  • 0

#124 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 14 June 2006 - 09:47 AM

jah lepo to....ti umiras kle od smeha js mam pa resne probleme...kr mogu bom mazat češplje s cokolado....ok kul bom kupu milko...
ja no ej js sm prvic kle na tej strani tko da...js ne morm skos o enem in istmu sprasevat..

ORGAZEM: kok ti pride...
ja men prdi 2 litra svezega... pa teb?????????
  • 0

#125 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 June 2006 - 09:49 AM

o ti fak kak se norca dela... biggrin.gif
  • 0

#126 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 14 June 2006 - 09:51 AM

BREZ ZAMERE????????????
dobr ta je bla bedna.... da se morm it u peskovnik igrat...ta je bla res neumesna.... vi mene kle kr neki zalte pa se norcujete iz mene...
namest da bi se lepo pogovarjal o tej temi pa me kr neki zajebavate u glavo...

PA BREZ ZAMERE!!!
  • 0

#127 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 June 2006 - 10:07 AM

meni se samo smili tista/tisti, ki bo tegale poba v posteljo dobil. me sploh ne zanima a se norca dela iz foruma ali ne, ampak talo je pa re tragikomično.
s tem se bom pa jaz iz razprave umaknila (in se samo še veselo zabavala ob prispevkih!!!!)
p.s. jaz nič ne zamerim! a ti?
  • 0

#128 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 14 June 2006 - 10:13 AM

ojoj forumašice / forumaš res ste me nasmejal s temi zadnimi posti
se nism mogla zadržat in sm se res nasmejala

ja včasih človeku tut kak OT post polepša dan
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#129 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 14 June 2006 - 10:26 AM

takole ti bom povedu...
morm ti povedat da me nobena ne bo dobila u pojstlo ker bom postou zupnik....in sm prsu sam pogledat kaksne grehe kej delate...
ja ja ..dame ...naravnost u pekel greste...
me prou zanima kaj vas bo pol rajcal....ogenj???

no to je blo z moje strani use...mal smo se hecal...js se bom umaknu...lepo je blo z vami...caooooooo
  • 0

#130 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 June 2006 - 11:05 AM

:notworthy: še obstaja razum! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#131 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 June 2006 - 11:22 AM

[quote=Špela]:notworthy: še obstaja razum!

Ja ta razum bi se lahko razumel večplastno biggrin.gif :
- da ga ne bo več v tej temi oz. forumu
- da gre med župnike in ne bo imela nobena ženska smole, da ga bo dobila v posteljo
- da gre med župnike, ker mu itak smrdi
- da nas je v naprej opozoril, kje se bi lahko z njim ponovno srečale (mislim, da je tudi rekreacija z rokico (levo ali desno) greh) ... tako da punce ... da bi preprečile to srečanje ... vse bit zelo pridne in hitro po odpustke ... drugače bo gneča v peklu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

... skratka dečko bo sebi in ženskam na sploh skrajšal muke, da gre v župnišče ... samo bogi uni tam wink.gif

JOJ ... kako me je ta dečko nasmejal ... take razcepljene osebnosti (oz. več njih) pa tudi še ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#132 _BANKS_

_BANKS_

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 14 June 2006 - 11:47 AM

ja hudo ane...ful na hitr si me odjebala spela...ti kami al wtf si ze...ti nimas pojma kdo sm...ti nimas pojma al js govorim resnico al se zajebavam pojma nimas...in ne govor gluposti!!!!!!

http://www.glasujzam...ofile&id=131913

se za konec da se me boste usaj predstavljale....
k ste me prou jebale u glavo...kr neki
lohk bi se dobr ujel...se mal zezal ....
sam sej zdej ste ze povedale svoje!!

" BREZ ZAMERE "
  • 0

#133 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 June 2006 - 11:57 AM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pa ta mi je že zjutraj polepšal dan, pa očitno bo v tej smeri nadaljeval wink.gif

Glej BANKS ...seveda te ne poznamo ... in prebrano iz tvojih postov, nisem čisto sigurna da poznaš sam sebe ... žal si sam napisal toliko enih podatkov (ki si v večini primerov še nasprotujejo), da je nastala cela zmešnjava ...
moj predlog ... najprej sam razčisti kdo si, kaj si in kaj si želiš v življenju in potem ti bomo z veseljem pomagali tudi na tem forumu.

Ne narobe razumet. Smo čisto prijazne pucne in fantje tu gor, samo ne maramo pa, da nas ima ko za norca ... kar v tvojem primeru tako izgleda ...

PS: hvala za slikco! wink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#134 _BANKS_

_BANKS_

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 14 June 2006 - 12:08 PM

js vem kaj sm ....sm kar sm.. ce komi to kej ni usec nej mi pove ane...ti mors bit pa tud blond da vrjames usemu kar nekdo prbije...a pa si ti res misnla da bom js zupnik...o bed bed bed....js ti lohk sam povem da sm meu ze velik sans za fuKat sam js nism hotu k hocem da bi blo prvic huudo...pa s tapravo zensko ne pa z eno kr eno k je pametna sam prek neta...
prou zamorila si mi dan ej...k pa bi se lohk kumot pogovarjal kej ...pa se zezal al pa kej...sam vidm da ste ful zakomplicirane..kr neki...
sam ne mi se delat fine ....k to najbol sovrazm...
ej dej to use je blo prou kr neki...
mene ne boste vec vidl...
goodbye
  • 0

#135 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 June 2006 - 12:10 PM

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7:

(slikca)

aja banks! kokrat si že reku, da boš šel?
  • 0

#136 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 14 June 2006 - 12:44 PM

QUOTE(_BANKS_)
js vem kaj sm ....sm kar sm.. ce komi to kej ni usec nej mi pove ane...ti mors bit pa tud blond da vrjames usemu kar nekdo prbije...a pa si ti res misnla da bom js zupnik...o bed bed bed....js ti lohk sam povem da sm meu ze velik sans za fuKat sam js nism hotu k hocem da bi blo prvic huudo...pa s tapravo zensko ne pa z eno kr eno k je pametna sam prek neta...
prou zamorila si mi dan ej...k pa bi se lohk kumot pogovarjal kej ...pa se zezal al pa kej...sam vidm da ste ful zakomplicirane..kr neki...
sam ne mi se delat fine ....k to najbol sovrazm...
ej dej to use je blo prou kr neki...
mene ne boste vec vidl...
goodbye

1. prvič ti sploh nebo hudo ampak bo kr neki
2. en ma zamorjenga, najmanj 10 forumašic pa maksimalno polepšanga k smo se nasmejale full tem postom
3.al pa kaj?? blink.gif TUKAJ SE SAMO POGOVARJAMO! hehe pa tuki smo striktno resne, brez zezanja :!: hehe
4. in sedaj kljub temu da je že ene 5x reku da gre bo pršu nazaj in mi še zadnič reku HUDIČKA PEJT U RIT hehehee :salut:

ah ja...človek mi je polepšu dan twisted.gif

:angel8: :angel13: :angel7:
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#137 _BANKS_

_BANKS_

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 14 June 2006 - 01:07 PM

EJ HUDIČKA PEJT TI LEPO U RT a ves...
ja zdej sm prsiljen da grem ane..????
lahko ostanem al ne smem???
bom naredu tist kar vi recete, pa prosm brez glupih odgovorou...

http://www.glasujzam...ofile&id=131913
  • 0

#138 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 14 June 2006 - 01:17 PM

Ti kar ostani biggrin.gif
Se bomo še česa naučli drug od drugega 8)
  • 0

#139 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2006 - 01:41 PM

.
V nadaljnje bodo posti od BANKSA in vsi, ki se bodo nanašali nanj, brisani. Zdaj pa ne bo pela šiba, ampak kol!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#140 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 14 June 2006 - 03:21 PM

Sram vas bodi, vse vas, da celo za sekundo BANKSa jemljete resno.

Howg
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users