ORGAZEM!!
Posted 14 June 2006 - 09:32 AM
Posted 14 June 2006 - 09:33 AM
pa punca te že ni bila umita, drugače ne bi smelo smrdet
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 June 2006 - 09:45 AM
Posted 14 June 2006 - 09:47 AM
ja no ej js sm prvic kle na tej strani tko da...js ne morm skos o enem in istmu sprasevat..
ORGAZEM: kok ti pride...
ja men prdi 2 litra svezega... pa teb?????????
Posted 14 June 2006 - 09:49 AM
Posted 14 June 2006 - 09:51 AM
dobr ta je bla bedna.... da se morm it u peskovnik igrat...ta je bla res neumesna.... vi mene kle kr neki zalte pa se norcujete iz mene...
namest da bi se lepo pogovarjal o tej temi pa me kr neki zajebavate u glavo...
PA BREZ ZAMERE!!!
Posted 14 June 2006 - 10:07 AM
s tem se bom pa jaz iz razprave umaknila (in se samo še veselo zabavala ob prispevkih!!!!)
p.s. jaz nič ne zamerim! a ti?
Posted 14 June 2006 - 10:13 AM
se nism mogla zadržat in sm se res nasmejala
ja včasih človeku tut kak OT post polepša dan
Posted 14 June 2006 - 10:26 AM
morm ti povedat da me nobena ne bo dobila u pojstlo ker bom postou zupnik....in sm prsu sam pogledat kaksne grehe kej delate...
ja ja ..dame ...naravnost u pekel greste...
me prou zanima kaj vas bo pol rajcal....ogenj???
no to je blo z moje strani use...mal smo se hecal...js se bom umaknu...lepo je blo z vami...caooooooo
Posted 14 June 2006 - 11:05 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 June 2006 - 11:22 AM
Ja ta razum bi se lahko razumel večplastno
- da ga ne bo več v tej temi oz. forumu
- da gre med župnike in ne bo imela nobena ženska smole, da ga bo dobila v posteljo
- da gre med župnike, ker mu itak smrdi
- da nas je v naprej opozoril, kje se bi lahko z njim ponovno srečale (mislim, da je tudi rekreacija z rokico (levo ali desno) greh) ... tako da punce ... da bi preprečile to srečanje ... vse bit zelo pridne in hitro po odpustke ... drugače bo gneča v peklu
... skratka dečko bo sebi in ženskam na sploh skrajšal muke, da gre v župnišče ... samo bogi uni tam
JOJ ... kako me je ta dečko nasmejal ... take razcepljene osebnosti (oz. več njih) pa tudi še ne
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 June 2006 - 11:47 AM
http://www.glasujzam...ofile&id=131913
se za konec da se me boste usaj predstavljale....
k ste me prou jebale u glavo...kr neki
lohk bi se dobr ujel...se mal zezal ....
sam sej zdej ste ze povedale svoje!!
" BREZ ZAMERE "
Posted 14 June 2006 - 11:57 AM
Glej BANKS ...seveda te ne poznamo ... in prebrano iz tvojih postov, nisem čisto sigurna da poznaš sam sebe ... žal si sam napisal toliko enih podatkov (ki si v večini primerov še nasprotujejo), da je nastala cela zmešnjava ...
moj predlog ... najprej sam razčisti kdo si, kaj si in kaj si želiš v življenju in potem ti bomo z veseljem pomagali tudi na tem forumu.
Ne narobe razumet. Smo čisto prijazne pucne in fantje tu gor, samo ne maramo pa, da nas ima ko za norca ... kar v tvojem primeru tako izgleda ...
PS: hvala za slikco!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 June 2006 - 12:08 PM
prou zamorila si mi dan ej...k pa bi se lohk kumot pogovarjal kej ...pa se zezal al pa kej...sam vidm da ste ful zakomplicirane..kr neki...
sam ne mi se delat fine ....k to najbol sovrazm...
ej dej to use je blo prou kr neki...
mene ne boste vec vidl...
goodbye
Posted 14 June 2006 - 12:10 PM
(slikca)
aja banks! kokrat si že reku, da boš šel?
Posted 14 June 2006 - 12:44 PM
prou zamorila si mi dan ej...k pa bi se lohk kumot pogovarjal kej ...pa se zezal al pa kej...sam vidm da ste ful zakomplicirane..kr neki...
sam ne mi se delat fine ....k to najbol sovrazm...
ej dej to use je blo prou kr neki...
mene ne boste vec vidl...
goodbye
1. prvič ti sploh nebo hudo ampak bo kr neki
2. en ma zamorjenga, najmanj 10 forumašic pa maksimalno polepšanga k smo se nasmejale full tem postom
3.al pa kaj??
4. in sedaj kljub temu da je že ene 5x reku da gre bo pršu nazaj in mi še zadnič reku HUDIČKA PEJT U RIT hehehee :salut:
ah ja...človek mi je polepšu dan
:angel8: :angel13: :angel7:
Posted 14 June 2006 - 01:07 PM
ja zdej sm prsiljen da grem ane..????
lahko ostanem al ne smem???
bom naredu tist kar vi recete, pa prosm brez glupih odgovorou...
http://www.glasujzam...ofile&id=131913
Posted 14 June 2006 - 01:17 PM
Se bomo še česa naučli drug od drugega 8)
Posted 14 June 2006 - 01:41 PM
V nadaljnje bodo posti od BANKSA in vsi, ki se bodo nanašali nanj, brisani. Zdaj pa ne bo pela šiba, ampak kol!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 June 2006 - 03:21 PM
Howg
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users