Izkazovanje "ljubezni" v javnosti
Posted 13 February 2007 - 03:06 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 13 February 2007 - 03:08 PM
Ko si nezmožen neke resne in normalne debate o določeni stvari, pač moraš preusmeriti debato na kaj drugega, a ne (po možnosti se spustiti na osebno raven, dobiti kompleks vseznalca in psihologa osebnih profilov forumašev). Zeeeh, kako predvidljivo in dolgočasno. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 February 2007 - 03:36 PM
Daj Jenna zlezi dol iz drevja veter prevec piha pol se ti pa lase zavozlajo v veje in ne prides res vec dol

Jaz sem pa pred tednim vidla par, ki sta v nakupovalnme vozicku imela dojencka(sedel je v specialnem sedezu al kaj pac je..) starega 2-3tedne.Lutala sta ga v oddelku kjer so imeli hladilnike.Jaz sem z jaknom zmrznila bogi froc je pa bil cist rdeci..pa se neprimerno je bil oblecen.Obup..
Dojenje v javnost ni glih najboljse ampak ce pride na obisk prijateljica pa mora froc jest,bi ga pac dojila saj smo se vseeno zenske in me nebi bilo sram.

Posted 13 February 2007 - 04:15 PM
Posted 13 February 2007 - 04:21 PM
Pišeš o tem, da ti dojenje vzbuja neprijetne občutke. Zanimivo. Poskusi ugotoviti, zakaj. Tako mnenje me ne boli, me pa skrbi, ker to kaže, v katero smer gremo. Bomo kmalu lahko parirali Ameriki?
Ne zbuja mi neprijetnih obcutkov samo dojenje, ampak prenasanje intime v javnost, kjer se pol pocutim, kot da js ne smem bit tam. Saj sm rekla, ce kdo doma pred sorodniki podoji otroka, vredu, tudi ce ga podoji na javnem kraju ce pac ze mora, vredu - ce bo to storila diskretno. Kar mi vzbuja neprijeten obcutek je pa pomanjkanje obcutk za okolje, namrec da zenska dejansko zelo ocitno da ven prsi in si pritisne otroka gor.. seveda je to normalna stvar, ki pa se da storiti tud drugace. Enkrat sem bla v city parku, na kosilu v Oljki, in prideta ena zenska in en tip, ona ni mela modrca, oblecen pa samo cist tanek prozoren kvackan pulover.. mislim blazno no. In se je vsedla glih tk, da sm jo mela skoz pred ocmi, kaj mislis kk prijetno mi je blo? Ce ti slucajno pogled obstane na njenem premozenju, ker pac tezko gledas kam drugam te pa pogleda ko enga kretena. Mislim, zame je to ista situacija. Saj njej ni neprijetno, drugace se ne bi tk oblekla, je pa neprijetno tistim okrog, ki so prisiljeni to videt. Hvala lepa.
(podoben primer sem dozivela se enkrat na avtobusu, ko je ena zenska v kikli mal prevecr raztegnila noge. Pa ne bom o tem, ker se tega niti nocem spominjat.)

Posted 13 February 2007 - 04:40 PM
Ne zbuja mi neprijetnih obcutkov samo dojenje, ampak prenasanje intime v javnost, kjer se pol pocutim, kot da js ne smem bit tam. Saj sm rekla, ce kdo doma pred sorodniki podoji otroka, vredu, tudi ce ga podoji na javnem kraju ce pac ze mora, vredu - ce bo to storila diskretno. Kar mi vzbuja neprijeten obcutek je pa pomanjkanje obcutk za okolje, namrec da zenska dejansko zelo ocitno da ven prsi in si pritisne otroka gor.. seveda je to normalna stvar, ki pa se da storiti tud drugace.
Torej te pravzaprav ne moti sam akt dojenja, ampak ekshibicionizem, pretirano razkazovanje? Glede tega te razumem, saj zna biti to res nerodno za okolico (sploh za moške, ki včasih kar ne vejo, kam bi pogledali), čeprav jaz še vedno raje pogledam stran, če me kaj zmoti. Me pa veseli, da ne zagovarjaš hranjenja dojenčkov na stranišču

Posted 13 February 2007 - 04:59 PM
Torej te pravzaprav ne moti sam akt dojenja, ampak ekshibicionizem, pretirano razkazovanje?
Kaj pa je neprimerno in nediskretno dojenje na javnem mestu drugega, kot pa ekshibicionizem? S tem, da pač nihče ne sme tako misliti, ker je otrok pač lačen in ga mora mamica nahranit.
Eh! Nej razkazujejo vimena, samo da se ne bojo pol pritoževale, če bojo pristale na kakih sexybreastfeedingmamas internetnih straneh.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 13 February 2007 - 05:00 PM
Posted 13 February 2007 - 07:51 PM

Posted 14 February 2007 - 01:08 AM
Posted 14 February 2007 - 08:00 AM

Ne vem, če sm že kdaj imela majico tko kratko, da bi popek kazala (piercingu navkljub), kaj šele da bi mi joški ven visel.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 14 February 2007 - 12:20 PM

Posted 14 February 2007 - 06:17 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 14 February 2007 - 08:09 PM

Buwauhahah, LoL, kot da ima napis pod Jenninim avatarjem kaj veze s temo.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 February 2007 - 09:39 PM
Buwauhahah, LoL, kot da ima napis pod Jenninim avatarjem kaj veze s temo.

Zanimivo, koliko se vas je spotaknilo ob moje mnenje o Jenninem avatarju, podpisu pod njim in mislijo, s katero se predstavlja, nobena pa ni komentirala ameriškega članka, ki sem ga omenila.
In mimogrede, svetu vsak dan sporočamo podatke o sebi že z načinom oblačenja, govorjenja, izbire prijateljev, celo z načinom hoje. Zakaj bi se vam zdelo tako nenavadno, da vas ljudje v virtualnem svetu presojajo/mo tudi po izbiri avatarjev, imen, podpisov in argumentov? In zakaj je tako težko razumeti, da tako kot v realnem svetu počnemo stvari svojemu karakterju primerno, to velja tudi za virtualni svet?
Posted 14 February 2007 - 09:44 PM
Mogoče zato, ker je bilo skrajno debilno?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 February 2007 - 09:44 PM
Posted 14 February 2007 - 09:48 PM
In tistega članka na tvojem linku ni...sem pogledla in se samo prva stran od msn-ja odpre.
Posted 14 February 2007 - 10:22 PM
In tistega članka na tvojem linku ni...sem pogledla in se samo prva stran od msn-ja odpre.
Čudno, meni se lepo odpre članek Eyeful of breast-feeding mom sparks outrage. Če te zanima, ga poišči, ker lepo prikaže ameriško paranojo.
in kaj mas za povedat o men, gospa psihologinja? mislm, men je tole cist mem
O tebi? Glede na avatar in podpis bi rekla, da imaš smisel za humor, si precej sproščena oseba in ne sebe ne drugih ne jemlješ smrtno resno.
Posted 14 February 2007 - 10:39 PM
A se gremo tega?
Jaz pa bi povedala, da logic glede na to, da nima ne avatarja in ne podpisa, pravzaprav ne ve, kaj bi rada od življenja, se še išče, nima lastne identitete... glede na poste pa je nezmožna kakšne resne komunikacije z osebami, ki ne delijo identičnega mnenja kot ga ima ona, poleg tega pa se zaradi te nezmožnosti oddaljuje od predmeta debate k nekim totalno neumnim ocenam, tematikam. Najbrž je imela tudi kup problemov v preteklosti, kateri odražajo njen gnev do vsega, kar ne laja v isto smer, kot laja sama. In najbrž jo fant vara z najboljšejšo prijateljico.

Zdaj pa še malo, pa bom vse OTje (da, vključno z mojimi) pobrisala.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users