Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#121 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 01:07 PM

Jaz sem lani čist popizdila in sem šla na Simobil, ker se mi je zdelo pri Mobitelu, da je vsak mesec slabše.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#122 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 07 May 2006 - 02:02 PM

jaz pa si bom zaj nabavla nek telefon za 1000, tolko da mam naročnino pr simobilu, ga prodala in obdržala star telefon wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#123 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 07 May 2006 - 03:06 PM

pupa, tudi jaz, tongue.gif
samo ga bom kar jaz imela, ker za 1000 ne bom nikjer drugje dobila novega z garancijo in mi ga je škoda prodajat, čeprav moj dela še brezhibno.
Pa še več stroškov bi imela z odklepom sedanjega telefona, ki je zaklenjen na Mobitel, če bi v njem hotela imet Simobilovo kartico!
tako pa dam jurja pa dobim nov telefon od Simobila.

Aja, lani sem imela rekord - 25k poleti, ko sva začela z mojim; enak račun je dobil tud on..groza, če sesaj pomislim!! twisted.gif
  • 0

#124 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 03:23 PM

Moj rekodr pa je 17k.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#125 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 May 2006 - 04:42 PM

ravnokar sem vidla, da s prehodom na simobil nič ne profitiram, ker mam manj kot 10 cifer v imeniku 040, ortosmart (to bi zaradi smsov prišlo prav) ne morem vzet, tko, da me pride nekje isto skozi mesec kot do sedaj. mislim, jaz če full telefonarim, mi pride račun (z naročnino, klici in smsi vred) manj ko 5k, tko, da se mi ne splača na simobil.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#126 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 09 May 2006 - 05:05 PM

Špela, jaz imam samo 2 simobilovca v imeniku, ampak tudi klici v Mobitel omrežje so 22 sit, predvsem so pa poceni in zame najpomembnejša sporočila, ki so sam 5 sit. tongue.gif (na mesec jih imam okrog 180 - 6/dan)

Pa eno leto je naročnine samo 600sit.
Jaz grem ravno na Orto smart paket, eno dobro leto mi bo veljal, do 28. leta, potem se pa spremeni v Smart I, ki pa ni dost dražji.

Glede na dosedanji Mobitelov račun in samo naročnino, pa upam, da bom že v tem letu neki pršparala. biggrin.gif
  • 0

#127 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 09 May 2006 - 08:06 PM

_M_ torej še nisi šla sklenit naročnine ? upam da še majo telefončke, piše do razprodaje zalog ermm.gif jaz grem v petek na simobil da se malo pozanimam.
btw jaz nimam nobenega 040 v imeniku, ampak se mi splača zarad klicev zastonj 1 cifro (6mes), naročnina je 50% ceneje 1 leto, smsi itak 5 sit, v mobitelovo omrežje pa je 22 sit/min, zdaj pa sem mela iz mobitela na mobitel 44sit/min (kartica). wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#128 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 May 2006 - 08:09 PM

[quote=Špela]ravnokar sem vidla, da s prehodom na simobil nič ne profitiram, ker mam manj kot 10 cifer v imeniku 040, ortosmart (to bi zaradi smsov prišlo prav) ne morem vzet, tko, da me pride nekje isto skozi mesec kot do sedaj. mislim, jaz če full telefonarim, mi pride račun (z naročnino, klici in smsi vred) manj ko 5k, tko, da se mi ne splača na simobil.

kateri paket pa maš?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#129 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 May 2006 - 09:02 PM

QUOTE(pupa)

btw jaz nimam nobenega 040 v imeniku, ampak se mi splača zarad klicev zastonj 1 cifro (6mes), naročnina je 50% ceneje 1 leto, smsi itak 5 sit, v mobitelovo omrežje pa je 22 sit/min, zdaj pa sem mela iz mobitela na mobitel 44sit/min (kartica). wink.gif

zastonjkarska cifra se mi zdi, da more bit v omrežju 040.

@sade: pop premium pri debitelu.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#130 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 May 2006 - 09:24 PM

a lahko sam neki..men so na simobilu rekl..da ce vzamem tisto, da eno stevilko pol leta zastonj klicem pol mi drugi popusti ne velajo.oz, da pol nimam polovicne narocnine en let...
  • 0

#131 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 09 May 2006 - 09:52 PM

jap nekak tak ja Lejck, ker zdaj trajata 2 akciji, ta Vega in še ena do 31.5.(ki vključuje tisto cifro zastonj), ampak pomoje se ti bolj splača zdaj vzet to Vega akcijo, polovična naročnina 1 leto, zastonj priključnina,zastonj opcija mobilni(se pravi 22 sit v druga omrežja)

Hehe sem slišat ko en ekspert biggrin.gif , ma sem frišna simobilovka, sem prestopila iz mobitela. Dost je bilo mobitelovega skubljenja.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#132 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 May 2006 - 09:57 PM

ja sj jst sm to vzela biggrin.gif
  • 0

#133 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 09 May 2006 - 10:04 PM

aha, kul biggrin.gif je pa tak, da se akcije med sabo izključujejo, saj logično, ker drugače bi bilo tak vse zastonj al pa ful poceni biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#134 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 09 May 2006 - 11:18 PM

Ja, zastonj številko kličeš eno v Simobil omrežju, 8)
samo pomoje to ne odtehta vseh drugih ugodnosti na drugi strani (eno leto polovična naročnina, zastonj Opcija Mobilni eno leto in nič priključne takse) v Orto Smart paketu, ker znotraj Simobila so itak klici tok pocen..5sit/min.
Pa če vzamemo še to, da lahko kupiš nov telefon za jurja.

Jst ga dobim jutri, pupa, komaj čakam. tongue.gif
  • 0

#135 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 09 December 2006 - 01:03 PM

Juhuhu, Simobilovci, ki imamo Orto Smart paket, pa zastonj kličemo v omrežje 040 čez vikende vse do marca!!
thumbup.gif
  • 0

#136 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 09 December 2006 - 01:21 PM

Če pošlješ vikend na 9443 ;)
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#137 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 December 2006 - 01:25 PM

jz mam simobil že ene 6 let, pa ful se mi zdi boljši, ma boljše akcije, tale VIKEND zj je res kul. res se mi smešn zdi k ful un itak paket oglašujejo kao en cent pogovori čez vikend, mi simobilovci mamo pa zaston biggrin.gif pa itak ma večina mojih prjatlov, družina, fant simobil, tko da simobil rulz!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#138 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 December 2006 - 02:01 PM

sahara, temu sm se tudi jst ful režala biggrin.gif na splošno mi je simobil boljši, no.

in kaj je res da je iz simobila v mobitel cenejše klicat kot iz mobitela v mobitel?? ohmy.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#139 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 09 December 2006 - 02:28 PM

primerjava cen

recimo med 5.00-24.00 je s simobila(opcija mobilni) na mobitel 22sit, z mobi na mobi pa 24,5 sit.
Res pa je, da so primerjavo delali na simobilu in so najbrž zbrali njihovo najbolj ugodno ponudbo in najbolj grozno mobitelvo
tongue.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#140 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 09 December 2006 - 02:48 PM

QUOTE(Hevea @ 9. 12. 2006 - 14:01) View Post

sahara, temu sm se tudi jst ful režala biggrin.gif na splošno mi je simobil boljši, no.

in kaj je res da je iz simobila v mobitel cenejše klicat kot iz mobitela v mobitel?? ohmy.gif

S Simobila imaš v vsa druga omrežja z Opcijo Mobilni (500 sit/mesec doplačaš) ceno 22 sit/minuto. Tudi v Mobitel.
Ne vem pa točno, koliko stane sedaj klic znotraj Mobitelovega omrežja, nazadnje je bila zelo podobna - torej 21 ali 22 sit. Ampak ZNOTRAJ!! omrežja. Adijo pamet down.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users