Itak sem ga že naročila, ajde recimo, da imam ogromnega mačka ampak potem mi vsaj ne bo rabil več po omarah plezat

Mačje igrače, plezala, fotelji idr.
Posted 14 April 2015 - 08:45 AM
Posted 14 April 2015 - 10:45 AM
Meni se zdi solidna cena za tako veliko drevo. Če ga bo tvoj mačkon tako uporabljal, kot moji uporabljata njuni drevesi, potem ti ne bo žal nobenega centa.
Moji mački imata takšno:
In staro drevo, zelo podobno temu:
Posted 14 April 2015 - 10:52 AM
Jaz nimam za mačka nobenega profi praskalnika, itak mu ne bi bil niti pol toliko zanimiv kot recimo tepihi in tkanine prevlek na kavču/stolih. Zdaj je itak čist presrečen, ker imava eno staro prepogo pogrnjeno na balkonskih tleh in se mu kar zmeša, ko ven pride in začne riti in praskati po tem.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 April 2015 - 05:41 PM
Nov praskalnik je zelooo priljubljen
Poskusila sem tudi tisti bio pesek iz Hoferja Cats Best in mi ni ok, ful se mu prijema za dlako in je posledično po vsem stanovanju.
Posted 19 April 2015 - 11:13 PM
Midva sva najbolj zadovoljna s peskom Biosand, tistim rdečim: KLIK
Praskalnike imava pa 3: enega kartonastega, ki sva ga kupila takrat, ko še nisva vedela, da bova obdržala mačko. Drugega imava takšnega, kot ga ima Podgana, tretjega pa sva dobila od fantovega sodelavca, evo sem ga zdajle šklocnila (in prebudila Sisi):
Tega na fotki ima ful rada, največ si tukaj brusi kremplje, igra se na njem in spi na njem. V samo hišico pa na začetku ni hodila, odkar sem ji dala blazino notri pa gre včasih spat, ampak bolj poredko. Drugače pa si rada še na tistem kartonastem brusi kremplje, na tistem ki ga ima tudi Podgana pa ni veliko.
Posted 02 May 2015 - 01:43 PM
A obstaja kakšen poseben koš za mačje kakce? Midva sva do zdaj imela navaden koš s pokrovom na balkonu. Za pozimi je to v redu, za zdaj pa iščeva nekaj drugega, ker poleti na vročini imeti koš s kakci nama ni ok Če bi metala v navadni koš, ki bi ga imela v kopalnici pa tudi odpade, bi smrdelo, četudi bi vsako jutro recimo odnesla to v kontejner. Če ne obstaja ničesar namensko za to, bova pa najbrž tist koš za otroške plenice verjetno kupila in ga imela v kopalnici. Kam pa ve pospravljate kakce?
Posted 02 May 2015 - 01:49 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 May 2015 - 04:16 PM
Tudi to je varjanta ja, ampak mi ne deluje preveč priročno. Pa glede na to, da 2x-3x na dan pucava wc bi tudi dosti enih vrečk porabila.
Posted 02 May 2015 - 04:39 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 May 2015 - 04:53 PM
Mi damo kakce direktno v koš za biološke odpadke - zunanji seveda.
Posted 02 May 2015 - 06:46 PM
Zakaj pa se jih ne daje v naš wc?
After all this time?
Always.
Posted 02 May 2015 - 07:06 PM
Pesek je ponavadi tak, da ni za v wc, ker se strdi. Je pa tudi to rešitev, ja, da se kupi primeren pesek.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 May 2015 - 10:17 PM
Havea, ja sva se kar navadila na to, čeprav verjetno res ne bi bilo treba tolikokrat pucati. Danes sem tole našla, mogoče bova kupila:
Posted 29 December 2015 - 11:28 PM
Sisi je imela včeraj nore momente in je med divjanjem po stanovanju uspela PRELOMIT mačje drevo. Je pa že prej bilo v ubogem stanju, ker je bilo vse skupaj samo na enem stebru in je najina zverinica tega čisto razmajala. Zanimivo mi je bilo to, da ga je takoj prav vidno začela pogrešati. Vsa zmedena je tavala okoli tistega mesta, kjer je stalo to drevo (oz. praskalnik) in spuščala žalostne zvoke, kakršne običajno spušča, če med divjanjem nekam zabriše igračo in je ne najde.
Skratka, danes sva šla že po novo "drevo" in sva v Hoferju našla vrhunskega. Trenutno imajo neko posebno ponudbo in vam res priporočam, če še kdo rabi. Dala sva 45 eur, je pa 3-stebelno, razgibano in stabilno. Sisi ga je že vzljubila.
Posted 29 December 2015 - 11:35 PM
Joj te mačke
Posted 29 December 2015 - 11:42 PM
Eno od dveh mačjih dreves mojih mačk je par tednov nazaj prav tako dočakalo klavrn konec in sta bili podobno žalostni in razočarani kot tvoja Sisi. Res so face te naše mačke.
Posted 30 December 2015 - 09:41 AM
Filipa pod nobenim pogojem ne spraviva v visečo mrežo . Sem mu pa včeraj s praskalnika snela posteljo, da bi jo očistila, ampak enostavno nisem mogla, ker je bil cel cirkus, pač ne pusti blizu. Glede svojih stvari se obnaša kot 2 letni otrok (kar je moje je moje in ne posodim).
Posted 30 December 2015 - 10:03 AM
O, kok je dobr pa poceni! Zdaj vidim, da je bila akcija od 14.12. Upam, da ga v našem Hoferju še imajo, drugače bom pa še v okoliške poklicala.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 December 2015 - 01:01 PM
Posted 30 December 2015 - 01:33 PM
Itak ga niso imeli. Trebnje je bil tudi opcija, ampak očitno odpade Lahko bi še v Ivančno, ampak sem pogledala na zoohit in sem našla enega super, ki bo še boljši za potrebe malega mucka (punčka je res majčkena kot ena podganica in ne upa visoko). Z bencinom me pride tam-tam. Ampak hvala za idejo. Se mi zdi, da pred tem nisem nikoli zasledila takega ugodnega.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users