Živite skupaj s partnerjem?
Posted 14 January 2008 - 03:06 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 January 2008 - 03:26 PM
hehe to me spominja na izjavo mojega dragega, ki pravi, da za kuhinjo ne bova dala več kot 2000€, ampak za TV je pa vredno dat 1000€. Včasih se mu res fino nasmejem
Poznam ja, za vso pi****** bo dal okol 4k€ ker je treba met naj naj zvočnike, pa snemalec, pa tv.......
Ampak bo kuhinja tud stala okol 4k
Pa, errol te moram pohvalit, sem vedla da lah računam nate
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 February 2008 - 05:47 PM
jaz sem sicer še premlada, da bi živela stalno skupaj s fantom, samo sem pa skoraj 100% da bom ostala doma pri starših. hišo imamo veliko, res da bi imeli skupen vhod (mogoče tudi kuhinjo), samo se mi zdi pa brezveze da bi se odselila iz hiše in bi potem morala živeti v bloku, na slabšem.
mislim da če se partnerja dobro razumeta s tistimi starši pri katerih živita ni nobenega problema tudi če žvijo skupaj celo življenje.
moj stric živi z ženo nad hišo dedka in babice pa nimajo nobenih problemov čeprav imajo skupen vhod. pa sta tam že več kot 15 let.
Posted 04 February 2008 - 12:59 AM
zanimivo, ker vas je toliko ki ne bi nikoli živeli skupaj s starši od partnerja ali pri svojih starših skupaj s partnerjem.
jaz sem sicer še premlada, da bi živela stalno skupaj s fantom, samo sem pa skoraj 100% da bom ostala doma pri starših. hišo imamo veliko, res da bi imeli skupen vhod (mogoče tudi kuhinjo), samo se mi zdi pa brezveze da bi se odselila iz hiše in bi potem morala živeti v bloku, na slabšem.
mislim da če se partnerja dobro razumeta s tistimi starši pri katerih živita ni nobenega problema tudi če žvijo skupaj celo življenje.
moj stric živi z ženo nad hišo dedka in babice pa nimajo nobenih problemov čeprav imajo skupen vhod. pa sta tam že več kot 15 let.
Nevem, jaz si ne predstavljam, da bi živela do konca življenja doma... Raje garam celo življenje za lastno stanovanje pa imam vsaj doma kaj od življenja in predvsem svobode, brez zakonskih nasvetov, brez vtikanja v osebne zadeve.
Kaj šele, da bi živela s taščo, ki bi mi govorila, kako vzgajati otroke in kako se pomiva posodo...
ZNORIM!
Posted 04 February 2008 - 08:10 AM
edit: mogoče bi loh tud z njegovimi tko živela
Posted 04 February 2008 - 02:34 PM
Nevem, jaz si ne predstavljam, da bi živela do konca življenja doma... Raje garam celo življenje za lastno stanovanje pa imam vsaj doma kaj od življenja in predvsem svobode, brez zakonskih nasvetov, brez vtikanja v osebne zadeve.
Kaj šele, da bi živela s taščo, ki bi mi govorila, kako vzgajati otroke in kako se pomiva posodo...
ZNORIM!
definitivno podpis ...
moji starši imajo stanovanje, katerega dajejo v Kamniku v najem. In sva šla raje v nakup svojega stanovanja (ne ustreza nama lokacija, oni ga pa nočejo prodat, da bi si lahko kje drugje kupila večje ...). Tako da sva sedaj na svojem in sem sam svoj gospodar.
Vedno se lahko postavim zase, povem jima kar mi paše (seveda z vsem spoštovanjem, ampak ni mi pa treba ene hinavščine zganjat) in jih obiskujem kolikor mi paše ... in nimam nobenega občutka krivde (čeprav dostkrat poskušata na to noto igrat), pa nič mi ne moreta naprej metat.
Jaz še v istem kraju ne vem če bi bila ... moje življenje želim imeti ločeno od življenja mojih staršev (in da nikakor ne more do niju pridt do kdaj smo ga žural, kako hrupni smo bili, kaj vse smo počeli, koliko krat se skregava z mojim, kako bomo otroke vzgajal,....)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 February 2008 - 02:40 PM
raje živim v eni luknji kot s starši (pa imam najboljše na svetu-to itak skoz pišem
Posted 04 February 2008 - 02:49 PM
Verjetno ni stvar samo v financah ampak tudi v razvajanju, da ti tudi potem mamica pere in kuha in seveda pazi otroke... Nikoli se ne osamosvojiš...
Posted 04 February 2008 - 05:47 PM
Zdaj če samo pomislim kakšne finte imata mojadva in kakšne finte imata starša od mojega fanta, ni šans, da živim kdaj z njimi. Pa so sicer obojni super ljudje, ampak enkrat hočem čisto zares zapustiti gnezdo in živeti čito po svoje.
Posted 04 February 2008 - 06:22 PM
Sicer dopuščam možnost, da obstajajo tudi taki, ki skupaj živijo in se imajo dobro, ampak to je imo bolj redkost in izjema.
Posted 04 February 2008 - 07:20 PM
. Da ne omenjam sesanja v zgodnjih urah, ko bi človek še spal ali pa nalaganja neuporabne krame v kleti, ki smo jo že nastavli za smeti, a jo deda shranjuje, češ morda bo pa še kdaj prišlo prav in podobne zadeve.
LOL
pa ko sem enkrat enega plišastega 100 let starega medvedka vrgla v koš, pa ga najdem v sobi pri babici, je rekla, da ga je vzela ven, ker se ji smili.
Posted 04 February 2008 - 08:18 PM
To je slovenski fenomen... nikjer po Evropi ne vidiš, da bi otroci do konca življenja ostali pri mamici in očku...
Verjetno ni stvar samo v financah ampak tudi v razvajanju, da ti tudi potem mamica pere in kuha in seveda pazi otroke... Nikoli se ne osamosvojiš...
A si slišala ti kdaj za Italijane?
Pablo Picasso
Posted 04 February 2008 - 08:45 PM
Zdaj mi je to smešno, pa ko sem enkrat enega plišastega 100 let starega medvedka vrgla v koš, pa ga najdem v sobi pri babici, je rekla, da ga je vzela ven, ker se ji smili.
Ful mi je smešno, sori.
Drgač ja, Italijani so en tak primer- "hotel mama".
Si pa tud jst ne predstavljam, da bi živela celo življenje v hiši skupaj s starši. Vrjetno bi se mi zmešalo.
Posted 04 February 2008 - 09:49 PM
Voltaire
Posted 05 February 2008 - 09:20 AM
men se tut tk zdi, tk ko je že ena napisala, da tut starši rabijo svoj mir in mi misel da bi živela skupi z njimi tud ko bi začela s fantom skup živet, niti najmanj ne diši. takrat še sam na obisk k njim pa čisti računi pa srečno.
S tem se tudi jaz strinjam. Jaz si niti ne morem predstavljat, da bi bilo to tako. Mojim bi pa tut šlo v nos, da bi enga domov prpelala in da bi se k nam ugnezdu. Sploh, ko čujejo razne zgodbice, kako se k puncam tipi kr preselijo, pa niti njene starše za to ne vprašajo, ter živijo na njihove stroške. Sicer pa vem, da je to problem drugih in ne nas, ker do tega pr nam ne bo prišlo.
Posted 05 February 2008 - 06:33 PM
Jaz živim s fantom in moram rečt, da se imata moja starša ful fajn, ko sta sama. Pa ne zato, da me ne bi marala (daleč od tega, še zmeraj kdaj fasngo dobim ali greva s fantom k njim na kosilo, rada vidita, da pridem tja na obisk).
Posted 05 February 2008 - 06:58 PM
Posted 05 February 2008 - 07:24 PM
Posted 05 February 2008 - 07:35 PM
Men je pa to ful dobr ideja, da bi živela skupaj s svojimi starši v isti hiši
Res je pohvalno se strinjam. Ma jaz bi lahk živela z atom, sam z mamo pa ne. Že imam zdaj različna mnenja.
Posted 05 February 2008 - 07:41 PM
Se mi zdi, da morjo otroci stran, na svoje, zazivet svoje zivljenje, domov pa hodit na obisk in otroke nosit varvat
Njegova dva pa ga ze kliceta cisto vsak dan in se menijo pol take bedarije da sploh ni za poslusat. In ce bi blizu skup stanovali dam roko v ogenj, da bi bla nonstop tam.Ker nimata kaj delat, dolgcas jima je, nic kaj prida se jima ne dogaja, pa se radovedna sta. Joooj, zdaj pa ze obrekujem. Sam saj veste kak je tipicen odnos punce in njene tasce
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users