Ja, jaz bi tut počakala "mladiče". Enega, no.
Maturantski in absolventski izleti
Posted 02 November 2009 - 08:41 PM
Ja, jaz bi tut počakala "mladiče". Enega, no.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 November 2009 - 10:27 PM
Posted 03 November 2009 - 08:59 AM
Ja, stvari so takšne kot si jih sam narediš, jaz tudi nisem šla s sošolci, ker se na anglistiki žal nismo nič zmenili, ampak sem se pridužila prijateljem, ki so bili ekonomisti. Tako, da sem šla s prijatelji, s sošolci se ne bi mogla tako sprostiti.
Je bilo pa to meni najboljših 10 dni, pač predstavljajte si, da greste s klapo nekam v tujino na morje + ga žurat, malo smo se družili z našo skupino, malo smo zabluzili po svoje, popolnoma po želji, tako da . . .
Plus to, da lahko porabiš 1000 evrov, ali pa 100, pa tudi v LJ če greš ven lahko porabiš komot 200, ali pač 20.
Kurbarije in pijančevanja je precej, ni pa samo to.
Drugo je seveda, če vas ne zanima tovrstna zabava.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 November 2009 - 10:35 AM
Posted 03 November 2009 - 02:13 PM
Posted 03 November 2009 - 06:33 PM
Kurvarjenje, ki se med drugim dogaja na absolventih me ne gane. Vsak gre na izlet s svojo predstavo zabave in se tako tam tudi zabava. Če greš tja v družbi kjer je prvotni namen iskanje tipov, potem verjamem, da si priča kurvariji. Če greš v dobri družbi, verjamem, da je absolvent dobra zabava.
Posted 04 November 2009 - 12:49 AM
Jaz nisem šla na absolventa. Lani smo se nekaj pogovarjali, pa so potem eni začeli nekaj komplicirati okoli denarja in blablabla (enim je pač prioriteta, da bi dali čimmanj, pa magari spijo v jarku ob cesti), pa potem na koncu iz tega ni bilo nič, škoda, bi šla. Po moje bi bilo zabavno.
Kar se pa tiče kurvarije - hja, jaz si tak mislim - katera je kurva, je kurva tam ali pa kje drugje ... in kateri tip bi ga namočil v vse, kar toplo ščije, bo to počel tam ali pa kje drugje. Je pa tam za nekatere očitno plac, kjer še dodatno spotencirajo svoj primitivizem, ne moreš kaj...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 November 2009 - 01:27 PM
Jaz nisem šla na absolventa, ker skoraj nihče od sošolcev in sošolk ni šel. Vsaj tisti ne s katerimi sem se jaz družla. Pa tudi se ne razumem tak fejst z njimi, da bi mela neko veliko željo it. Sem šla letos poleti s šestimi kolegicami v Zrče pa smo se glih tak znorele. Nimam pa nič proti absolventom, vsak si naredi tak, kak njemu paše.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 November 2009 - 09:10 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 November 2009 - 09:38 PM
zakaj ne grem: Ker nisem žurerka in nisem žurala nikoli
zame enotedensko pijančevanje nima smisla, v tem NE VIDIM zabave, potem pridejo ti iz Collegiuma, in un tip take prbija da te srat prime.
Eden vpraša če lahk punco s sabo vzame, pa reče tip "Hja, zate ne vem, sam jst ne vlečem lesa v gozd."
Če kera ne razume, prevod:
"zakaj bi jemal svojo žensko s sabo, če maš tam 500 pohotnih bejb?"
In vse kar je znal naštevat so bli neki primitivni partiji, pena party (lol?), neki trans-sex party (tipi se oblečejo v bejbe, bejbe v tipe..) potem še pove kako so ženske dol pohotne, da skoz šlatajo druge, da se jim čisto odpelje...
mislm TOTALNo neokusno. Jaz mam rada privat žurkice, da se nas zbere kake 10 in malo popijemo pa se mamo fajn.
Da bi šla nekam za en teden, kjer so vsi na glavo 24/7, s tem da jih večina pride izkoristit pijane pičkice, ki ne vedo kje imajo glavo...No tnx.
Že na maturantskem izletu nisem bla in mi ni blo nikoli v lajfu žal.
Slinastih tipov ne rabim, res ne, in sem se odločila da ne grem.
Si odgovorila namesto mene. Nimam kaj dodajat!
Posted 04 November 2009 - 09:58 PM
jaz pa poznam veliko primerkov, ki so si upali skurvati&'sprostiti' (very much LOL) samo v tujini, pač daleč od mamice pa sosedov. take ljudi prav nemilostno pomilujem.
Mhm, klasika, druga omrezna skupina, it didn't happen. Lepo si povedala, nemilostno jih pomilujem. Pa v bistvu me sploh ne motijo dejanja, naj delajo, kar hocejo, njihovo zivljenje, samo naj za tem tudi stojijo, kjerkoli, kadarkoli.
Posted 05 November 2009 - 07:58 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 November 2009 - 11:26 AM
Posted 15 November 2009 - 09:43 PM
Do zdaj so z Jupitrom hodili, se mi zdi. Pri nas ene 99% ne bomo šli z njim, če bomo sploh šli. Zaenkrat delajo nek sklep v šoli, ki je še v povojih. Naj grejo kam, res. Tok nas je razpičkarlo v petek
Posted 15 November 2009 - 09:46 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 November 2009 - 09:50 PM
Posted 15 November 2009 - 09:54 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 November 2009 - 09:57 PM
Posted 24 November 2009 - 08:43 PM
Posted 24 November 2009 - 09:01 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users