Jump to content

Photo

Maturantski in absolventski izleti

• Please log in to reply
154 replies to this topic

#121 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 November 2009 - 08:41 PM

Ja, jaz bi tut počakala "mladiče". Enega, no. oops.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#122 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 02 November 2009 - 10:27 PM

Sally, mal me je presenetu tvoj prvi post. Pri nas je bla predstavitev drugačna, saj tipi so bli isto tud meni antipatični, samo verjetno je drugač potekal že zato ker je 95% punc v letniku. Ne more on pol razlagat 3 tipom kako bodo lahko vse pof**** biggrin.gif . No pa meni ni sam namen bit skos nažgana al pa kot je kolegica rekla, da so na Logu že vsi z iste flaše pili... Sej se fajn zastopim s sošolci, tolk fajn da se veselim bit z nekaterimi od njih cel tedn nekje skupi in se fajn met. Z maturancom sem mela fajn izkušnje, velik vidla in velik prežurala. Upam pa da te animatorji kao ne bodo tok nadležni kot so bli zdej. Pač ja sej vem, da je večina sošolk res ena a, sam mi je totalno primitivno ko so tolk povdarjal kak fajn je pri nas, pa da komi čakajo da gremo. Podobne izkušnje z animatorji smo meli na maturancu. Je pa Zakintos ka cenejši kot je bla Kreta.
  • 0

#123 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 November 2009 - 08:59 AM

Hoho, o absolventu veste največ tiste, ki tam sploh niste bile. LOL

Ja, stvari so takšne kot si jih sam narediš, jaz tudi nisem šla s sošolci, ker se na anglistiki žal nismo nič zmenili, ampak sem se pridužila prijateljem, ki so bili ekonomisti. Tako, da sem šla s prijatelji, s sošolci se ne bi mogla tako sprostiti.

Je bilo pa to meni najboljših 10 dni, pač predstavljajte si, da greste s klapo nekam v tujino na morje + ga žurat, malo smo se družili z našo skupino, malo smo zabluzili po svoje, popolnoma po želji, tako da . . .

Plus to, da lahko porabiš 1000 evrov, ali pa 100, pa tudi v LJ če greš ven lahko porabiš komot 200, ali pač 20. wink.gif

Kurbarije in pijančevanja je precej, ni pa samo to.

Drugo je seveda, če vas ne zanima tovrstna zabava. biggrin.gif Zame veste, da sem party animal, tako da sem se imela noro, in spoznala veliko ljudi, z nekaterimi sem še vedno v stikih.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#124 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 November 2009 - 10:35 AM

Za oddelek umetnostne zgodovine na FF prav tako velja tradicija "ne iti na absolventa". Pa sem si sama postregla =) S fantom sva šla po svoje (na Ibizo. ja, nisva dolgočasni tip in se znava zabavat tudi in predvsem kadar sva sama svoj mojster) in se imela tako noro noro, da greva drugo leto spet =) Po vsej verjetnosti z družbo.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#125 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 03 November 2009 - 02:13 PM

Lepo, prav potolažle ste me malo, da ste se tud fajn mele biggrin.gif
  • 0

#126 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 03 November 2009 - 06:33 PM

Jaz nisem šla na absolventa, niti ne grem nanj naslednje leto. Prvič - škoda mi je denarja za nočitev (ali nočitev z zajtrkom v ušivem hotelu/apartmaju za 400eur (namesto tega ga bom raje porabila za "orng" potovanje). Drugič - s sošolci se sicer dobro razumem, ampak teden dni mi pa ravno ni za pijančevat z njimi, niti nisem tip ki bi teden dni konstantno ponočeval in pijančeval. Meni je po dveh dneh že too much. Tretjič - na Kreti, kamor se ful hodi na absolvente, sem že bila in sem jo odkrila veliko bolje kot bi jo na absolventu. Drugam me ne vleče.

Kurvarjenje, ki se med drugim dogaja na absolventih me ne gane. Vsak gre na izlet s svojo predstavo zabave in se tako tam tudi zabava. Če greš tja v družbi kjer je prvotni namen iskanje tipov, potem verjamem, da si priča kurvariji. Če greš v dobri družbi, verjamem, da je absolvent dobra zabava. smile.gif
  • 0

#127 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2009 - 12:49 AM

Jaz nisem šla na absolventa. Lani smo se nekaj pogovarjali, pa so potem eni začeli nekaj komplicirati okoli denarja in blablabla (enim je pač prioriteta, da bi dali čimmanj, pa magari spijo v jarku ob cesti), pa potem na koncu iz tega ni bilo nič, škoda, bi šla. Po moje bi bilo zabavno.

Kar se pa tiče kurvarije - hja, jaz si tak mislim - katera je kurva, je kurva tam ali pa kje drugje ... in kateri tip bi ga namočil v vse, kar toplo ščije, bo to počel tam ali pa kje drugje. Je pa tam za nekatere očitno plac, kjer še dodatno spotencirajo svoj primitivizem, ne moreš kaj...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#128 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 November 2009 - 01:27 PM

Flafi, lepo si to povedla glede kurvarije laugh.gif

Jaz nisem šla na absolventa, ker skoraj nihče od sošolcev in sošolk ni šel. Vsaj tisti ne s katerimi sem se jaz družla. Pa tudi se ne razumem tak fejst z njimi, da bi mela neko veliko željo it. Sem šla letos poleti s šestimi kolegicami v Zrče pa smo se glih tak znorele. Nimam pa nič proti absolventom, vsak si naredi tak, kak njemu paše.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#129 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 November 2009 - 09:10 PM

jaz pa poznam veliko primerkov, ki so si upali skurvati&'sprostiti' (very much LOL) samo v tujini, pač daleč od mamice pa sosedov. take ljudi prav nemilostno pomilujem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#130 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 November 2009 - 09:38 PM

QUOTE(Sally @ 1. 11. 2009 - 16:27) View Post

zakaj ne grem: Ker nisem žurerka in nisem žurala nikoli

zame enotedensko pijančevanje nima smisla, v tem NE VIDIM zabave, potem pridejo ti iz Collegiuma, in un tip take prbija da te srat prime.

Eden vpraša če lahk punco s sabo vzame, pa reče tip "Hja, zate ne vem, sam jst ne vlečem lesa v gozd."
Če kera ne razume, prevod:

"zakaj bi jemal svojo žensko s sabo, če maš tam 500 pohotnih bejb?"

In vse kar je znal naštevat so bli neki primitivni partiji, pena party (lol?), neki trans-sex party (tipi se oblečejo v bejbe, bejbe v tipe..) potem še pove kako so ženske dol pohotne, da skoz šlatajo druge, da se jim čisto odpelje...

mislm TOTALNo neokusno. Jaz mam rada privat žurkice, da se nas zbere kake 10 in malo popijemo pa se mamo fajn.
Da bi šla nekam za en teden, kjer so vsi na glavo 24/7, s tem da jih večina pride izkoristit pijane pičkice, ki ne vedo kje imajo glavo...No tnx.
Že na maturantskem izletu nisem bla in mi ni blo nikoli v lajfu žal.
Slinastih tipov ne rabim, res ne, in sem se odločila da ne grem.

Si odgovorila namesto mene. Nimam kaj dodajat! smile.gif
  • 0

#131 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 04 November 2009 - 09:58 PM

QUOTE(Špela @ 4. 11. 2009 - 21:10) View Post

jaz pa poznam veliko primerkov, ki so si upali skurvati&'sprostiti' (very much LOL) samo v tujini, pač daleč od mamice pa sosedov. take ljudi prav nemilostno pomilujem.

Mhm, klasika, druga omrezna skupina, it didn't happen. Lepo si povedala, nemilostno jih pomilujem. Pa v bistvu me sploh ne motijo dejanja, naj delajo, kar hocejo, njihovo zivljenje, samo naj za tem tudi stojijo, kjerkoli, kadarkoli.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#132 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 November 2009 - 07:58 AM

Pa naj se kurvajo, ko voli - nek izvoli. butl.gif butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#133 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 05 November 2009 - 11:26 AM

True, true. biggrin.gif
  • 0

#134 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 November 2009 - 09:43 PM

Naša šola je tko pofukano zabita, da bodo morda naslednje leto, torej za nas, kar lepo ukinili maturanca ali pa izbrali zelo specifično določene ponudbe, kar bi bilo naši profesorci (ki celo življenje sam za usrano latinščino in grščino živi in v tem vidi smisel in nam ga posiljuje (da mormo pisat petstokrat težje teste kot so na maturi, čeprav vsi drugi profesorji isti princip nalog jemlje kot so na polah rolleyes.gif )) enotedenska ekskurzija kot letošnja Grčija. Sej meni je blo fajn, ful smo vidli, ampak smo imeli od 8ih do okol 9ih zvečer skoz premikanja/predavanja ..., pač ni sam to maturanc ane. Še staršem je to bolj logično kot njej. rolleyes.gif

Do zdaj so z Jupitrom hodili, se mi zdi. Pri nas ene 99% ne bomo šli z njim, če bomo sploh šli. Zaenkrat delajo nek sklep v šoli, ki je še v povojih. Naj grejo kam, res. Tok nas je razpičkarlo v petek rolleyes.gif . Sam to, ker so tok omejeni, kreteni eni. Glupa šola pač.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#135 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 November 2009 - 09:46 PM

Pa sej šola na to nima vpliva? Vi se pač samostojno zmenite z agencijo, pač tisti iz razreda ki hočejo it. Šola ne rabi dat nikakršnega privolenja, dovoljenja ali sploh česarkoli drugega. Tut pri nas je bilo tko, da je razredničarka predstavila to ekskurzijo kot kao maturantski, pa smo lepo rekl ne hvala, da mi to sami organiziramo preko agencije in je rekla da okej, da potem pa šola s tem nima nič. Kaj je problem?
  • 0

After all this time?

Always.

#136 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 November 2009 - 09:50 PM

Ja, mi smo se tudi nekako tko v lepem tonu branili Ampak se je šola odločila, da ker se, tudi, če bi se orgaizirali sami, povsod predstavljamo kot skupina dijakov in s tem kažemo ugled šole or. sth., pač nekako mormo prek šole zment, ta bo pa itak redko ponudbo sprejela. Čudno so pač rolleyes.gif
  • 0

#137 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 November 2009 - 09:54 PM

Ja in kaj če se zmenite, da pač ne sprejmete, halo, sej nobena ekskurzija ni obvezna laugh.gif Pač nimajo vedno vsi starši 600€ za vržt stran, sej to šola lahko razume, in ko njih skenslate pač greste samostojno. No ne vem, ziher se da najdt kaj, vem da se mi ne bi kar tko vdal v usodo biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#138 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 November 2009 - 09:57 PM

Mi imamo nadstard (ki to ni-še en debilizem) za plačevat in so potem naše ekskurzije obvezne. Tko da smo neki hotel začet zbirat lani, pa se ni izšlo, zdaj pa tud, ne vem, mah ... mi se to hočmo med razredno kej zment ane, pa profesorca kr začne, ja, da naj kr počakamo, da ta sklep sprejmejo, da bomo pol govoril. Khm, umm, ne, to bo lih nasledn let huh.gif
  • 0

#139 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 24 November 2009 - 08:43 PM

Kot sem že napisala v spovodnici... do jutr se morem odločt ali naj grem na absulventa-gre se na Zakintos. Po eni strani bi šla ker so vse sošolke za, po drugi mi je pa škoda keša za take stvari. Kot vidim tukaj od vas jih velik ni šlo. NE VEM hmm.gif hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#140 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 24 November 2009 - 09:01 PM

Žabica, ne oziraj se na druge. ;) Ce menis, da se bos imela lepo in si napolnila baterije, pojdi, it's worth it!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users