Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#121 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 February 2006 - 09:28 PM

Ujoj, sanjala sem, da je za prit naprej pri Cankarju potrebnih 90 točk, jaz sem jih pa mela 88. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#122 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 16 February 2006 - 09:33 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Ujoj, sanjala sem, da je za prit naprej pri Cankarju potrebnih 90 točk, jaz sem jih pa mela 88. biggrin.gif

Ej, mi smo baje ful slabo pisali, od 55 ali klko točk je najboljši dosegu 35. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#123 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 February 2006 - 09:33 PM

Mi smo vsi dobli bronasto..kdo gre najprej pa jutri zvemo. Joj. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#124 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 16 February 2006 - 09:35 PM

Ja, mi tudi to jutri komaj zvemo. Pri nas jih gre baje 6 naprej. Če greš naprej mi sporoči. wink.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#125 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 February 2006 - 09:37 AM

da sm dubla mladička kužka shar-pei-ja...

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image

Ampak ko bom mela bajto pa dnar, ga bom pa res kupila ... IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#126 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 February 2006 - 09:55 AM

Bodylifting : IPB Image biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#127 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 February 2006 - 10:01 AM

iiiiiiiiiiiiiii, lala hvala, sem že ful dolgo iskala to slikico ... smile.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#128 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 February 2006 - 10:04 AM

Ja ja! smile.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#129 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 February 2006 - 10:13 AM

dons sm pa sanjala da sm bla pr kolegici k je mela dojencka (sicer nevem od kje ji dojencek) no in smo bli skupaj s tem dojenckom na terasi... in je ta kolegica neki soncla dojencka, tko da mu je na obraz stiskala limono blink.gif pol sm ji pa rekla da nej paz da nebo okol oci, kr ga bo pekl biggrin.gif pa se mi je sam smejala rolleyes.gif biggrin.gif no pol sm pa se sanjala, da sm bla v eni trgovini in sm kupla klesce za trepalnice biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#130 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 18 February 2006 - 11:35 AM

nic nisem sanjala ker sem ful slabo spala cry.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#131 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 18 February 2006 - 02:20 PM

Jaz sem mel zadnjič prav butaste sanje .... pa celo spomnil sem se jih. Sem sanjal da je bilo končno toplo in sem takoj letel v garažo po motor in prec pohodil kurbel. Takoj za tem sem se spomnil da bi moral nekaj časa počasi na prazno vrtet kurbel da bi oljna pumpa načrpala olje po vsej mašini, po dolgem mirovanju je to treba ...
No in to me je zbudilo biggrin.gif In ura je bila pol osmih, meni se je pa mudilo v službo mad.gif
  • 0

#132 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 February 2006 - 02:23 PM

QUOTE(sajk)
Jaz sem mel zadnjič prav butaste sanje .... pa celo spomnil sem se jih. Sem sanjal da je bilo končno toplo in sem takoj letel v garažo po motor in prec pohodil kurbel. Takoj za tem sem se spomnil da bi moral nekaj časa počasi na prazno vrtet kurbel da bi oljna pumpa načrpala olje po vsej mašini, po dolgem mirovanju je to treba ...
No in to me je zbudilo biggrin.gif In ura je bila pol osmih, meni se je pa mudilo v službo  :x

heheh
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#133 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 February 2006 - 02:44 PM

Jaz sem pa danes sanjala, da sem bla na otoku (LOST ermm.gif ) in smo hodli... pa smo prišli do nekega mosta in sem jaz vse svarila, naj ne grejo čez tisti most, ker je čudn, pa da so vroči kostanji spodaj pa ga bo most zgorel pa nekaj.. eh.. bedno vglavnem... biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#134 RaZ00rka

RaZ00rka

sramežljivec

• Člani
  • 45 posts

Posted 18 February 2006 - 07:03 PM

hjao... js sm mela pa dns prou erotične sanje oops.gif
se vidi, da sem že predougo samska biggrin.gif biggrin.gif si morm omislt kšna tipa... al pa usaj kšnga jebača wink.gif
  • 0
born to be wild...

#135 Lumpyka

Lumpyka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 509 posts

Posted 18 February 2006 - 07:15 PM

dons sm mela dvojne čudne sanje... najprej ena erotična scena z mojo frendico... neki čudnga uglavnem, se ne spomnem točn. potem pa še da sm kr na lepem hodila z enim kolegom... pa d je pustu punco zarad mene... bedno vse skup uglavnme!! mad.gif
  • 0
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...

#136 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 19 February 2006 - 11:17 AM

da je en tip kar prišel in mi vzel mobitel iz roke in ga vrgel za drugim tipom na drugi strani ceste, ki ga je zadelo direkt v glavo, jaz pa sem se drla, da to ne sme in da naj mi zdaj novega kupi... bedne sanje
  • 0

#137 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 February 2006 - 03:45 PM

Krnekaj z msn.jem..eh biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#138 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 February 2006 - 11:47 AM

nekje smo bli pac... in sva js pa se ena kolegica neki plesale... in to v kopalkah blink.gif en model je pa use to snemu z mobitelom rolleyes.gif pol sm ga pa prosila ce bi mi lahko mal pokazu mobitel, da sm js lahko zbrisala tiste posnetke biggrin.gif aja pa meu je ful hud mobitel, tak rdec, ful ogromen, pa vec muske pa slik in usega je meu gor kokr mam js na racunalniku blink.gif krneki skratka
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#139 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 26 February 2006 - 12:01 PM

da je moja nekdanja simpatija, davno izgubljena in ze dolgo neslisana, poklicala in da je blo tko, kot 2 leti pa se mal nazaj.

sem se zdaj zmedena. ermm.gif ermm.gif:
  • 0

#140 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 February 2006 - 12:34 PM

da smo bli v enih hribih, tko ful blizu LJ, pa je zgledal kot da smo v Julijcih... kamorkol si se obrnil same gore, pa ful lep vreme je bil - tko idilično... drugač smo bli ta kao s srednjo šolo tam (čeprav sošolci pa sošolke so bli pa iz OŠ), pa tud na sami šoli se je par stvari dogajal... pa še neki smo si darila dajal, skor tko kot da je konc šole - kr neki spet biggrin.gif
  • 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users