Šole tujega jezika
Posted 24 February 2009 - 05:43 PM
Posted 26 February 2009 - 06:48 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 February 2009 - 07:37 PM
Pablo Picasso
Posted 26 February 2009 - 07:42 PM

vuelvo a vos,
Posted 26 February 2009 - 07:54 PM

@crna il tuo benvenuto

Posted 26 February 2009 - 08:14 PM
Pablo Picasso
Posted 26 February 2009 - 08:21 PM

vuelvo a vos,
Posted 27 February 2009 - 12:05 AM
Posted 05 April 2009 - 08:12 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 February 2012 - 07:50 PM
Kinky, to ti predavaš, a ne?

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 February 2012 - 08:33 PM
Jaz ti predlagam, da se sama pripraviš - greš v KOŽ in si izposodiš material, stare teste, ter sama delaš.

Drugih koristnih informacij žal nimam, vem, da določene šole ponujajo priprave.
http://www.britishco...sl/slovenia.htm
http://www.britishco...age-schools.htm
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 February 2012 - 08:44 PM
morm pa najprej povprašat po terminih za priprave glede na razpisane termine izpitov; za junijskega sem prepozna, kasnejši pa še niso objavljeni. tečaj bi me prišel malo pod 800€.
Posted 24 February 2012 - 08:47 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 July 2013 - 12:40 PM
Pozna katera še kakšno v redu stran, kjer se da zastonj učiti italijanščino, razen že omenjene BBC? Sem imela ita. v gimnaziji 4 leta, ampak ker od takrat nisem bila veliko v stiku z jezikom, sem že precej pozabila in bi jo rada obnovila ter sčasoma nadgradila. Imam doma še iz gimnazije en star učbenik Bravo, teste in nekaj zapiskov, kar bom tudi ponucala. Obnovila bi rada sama, mogoče bi kdaj kasneje šla še na kakšen tečaj, ampak trenutno si ne morem privoščiti.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 July 2013 - 12:43 PM
Busuu.
Posted 09 July 2013 - 12:48 PM
Busuu se je krepko spremenil (pa ne v pozitivno smer - veliko vec stvari je zdaj onemogocenih, ce si free user). Sem bila kar precej razocarana, ko sem se po dolgem casu spet prijavila, ker sem hotela nadaljevat s spanscino). Ampak mogoce ti bo vseeno fajn, ker ne poznas predhodnega stanja, ni slaba stran sicer.
Posted 09 July 2013 - 12:53 PM
A res? Bedniki.
Marmelada, poskusi še Livemocha.
Posted 09 July 2013 - 12:57 PM
Hvala! Si bom pogledala obe. Najprej bom najbrž kar malo BBC-jevo stran raziskala.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 July 2013 - 01:43 PM
Ni ravno jezikovna šola, ampak sem dobila kontakt od full prijazne prevajalke in tolmačke za angleščino. Če bi/bo katera rabila, naj me kontaktira na ZS.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users