Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#121 bubyka

bubyka

sramežljivec

• Člani
  • 55 posts
  • Interests:vse in še več

Posted 17 January 2006 - 08:07 PM

to sem pa zdele v reviji Schafer zasledila(so full hude stvari notr blink.gif )...prov okrogla polica za knjige ali pa cd-je ane? Sam je kataloška prodaja....lah ti naročilnico pošlem?? Sem ceno pogledala...19.000sit?! OMG!!
  • 0
Pot, ki se vzepnja in spušča je ena in ista.

#122 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 January 2006 - 08:25 PM

a pa je sam okrogla al ma tko različne "krivine"

19.000 SIT... hm... mami je rekla, da bi tud tok zanjo odštela, v bistvu želi vse nardit, da bi jo dobila

a nič ne piše kje bi se dal dobit????

a še kera ve, kje bi se dal dobit tako zavito polico???
  • 0

#123 bubyka

bubyka

sramežljivec

• Člani
  • 55 posts

Posted 17 January 2006 - 09:02 PM

tko kot spirala je no...na sredini kroga pol so pa večji krogi...pišuka je težko opisat:)
aha že vem...to kot smo včasih polžje hiške risal od strani ane? biggrin.gif
sem pogledala uzadi v tej reviji...imajo telefonsko številko...pa si jo lah naročite al pa poveste da želite tos spiralasto polico biggrin.gif
  • 0

#124 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32506 posts

Posted 17 January 2006 - 09:13 PM

Pomoje pa ona misli tako polico, ki je, če jo pogledaš, kot krivulja sinusoida, a se motim? In pol knjige postavljene pravokotno na podlago?Za katalog Schafer pa pokličeš na isto številko kot za Otto katalog, ker to je eno in isto podjetje v Slo, ki se s tem ukvarja. (e-shop)
  • 0

#125 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 January 2006 - 10:37 PM

To polico sem jst tud že nekje vidla... sam se ne spomnem kje. Mogoče v Ikei. Če se spomnem ti sporočim.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#126 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 17 January 2006 - 11:05 PM

Ej punce.A se mogoce kozmeticni izdelki pokvarijo oz. kolko casa zdrzijo kreme?K imam kup niveenih izdelkov ze 1leto in ne vem kaj naj z njimi.Novi so.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#127 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 January 2006 - 11:30 PM

QUOTE(lala)
Ej punce.A se mogoce kozmeticni izdelki pokvarijo oz. kolko casa zdrzijo kreme?K imam kup niveenih izdelkov ze 1leto in ne vem kaj naj z njimi.Novi so.

saj ti gor piše, oz. je narisano: taka mala odprta posodica pa piše, kolko mesecev je uporabno. ponavadi lahko odprto zdrži 12 mesecev (kreme) oz. 24 mesecev (kaki vazelini). pri neodprtih je pa tko, da kao zdržijo tri (pet?) let, odvisno verjetno tut od tega, kolko in kakšne konzervanse imajo notri. če kera več ve, kar na dan z besedo. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#128 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 17 January 2006 - 11:40 PM

Mah izdelki so odprti ker sem jih uporabila 1x in sem dobila napad mazoljev katerih sem se v 3mescih resila.
Suha koza negovana z izdelki za mastno kozo (krneki) in sem imela nekaksno reakcijo.Kakorkoli..pred pol leti se nekako nisem spoznala,znajdla al bilokaj z kozmetiko.

Sicer imam pa Garnier bodytonic vlazilno mleko za telo ki ucvrsti kozo.Ne da se mi mazat in je staro 4mesce.Ne vem kaj si naj s tem.V bistvu imam taksnih izdelkov na kup,zato pa vprasujem. biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#129 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 January 2006 - 08:38 AM

Preglej koliko trajajo, in pomeči stran stvari, katerim je potekel rok.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#130 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 January 2006 - 05:31 PM

QUOTE(bubyka)
to sem pa zdele v reviji Schafer zasledila(so full hude stvari notr blink.gif )...prov okrogla polica za knjige ali pa cd-je ane? Sam je kataloška prodaja....lah ti naročilnico pošlem?? Sem ceno pogledala...19.000sit?! OMG!!

uuu, fajn...

a bi mi lahk dala cifro, da bi naročila katalog, da bi vidla, če je to ta prava polica....
  • 0

#131 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 January 2006 - 05:36 PM

QUOTE(_M_)
Pomoje pa ona misli tako polico, ki je, če jo pogledaš, kot krivulja sinusoida, a se motim? In pol knjige postavljene pravokotno na podlago?Za katalog Schafer pa pokličeš na isto številko kot za Otto katalog, ker to je eno in isto podjetje v Slo, ki se s tem ukvarja. (e-shop)

Ful si hudo opisala... kot krivulja sinusoida biggrin.gif js sm se pa tok mučla z opisom.... ;)
  • 0

#132 bubyka

bubyka

sramežljivec

• Člani
  • 55 posts

Posted 18 January 2006 - 05:48 PM

QUOTE(ananas)
QUOTE(bubyka)

uuu, fajn...

a bi mi lahk dala cifro, da bi naročila katalog, da bi vidla, če je to ta prava polica....

Ni blema...številka je: 080 17 71
Delajo do 20h smile.gif
  • 0

#133 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 January 2006 - 05:57 PM

QUOTE(bubyka)
QUOTE(ananas)
QUOTE(bubyka)

uuu, fajn...

Ni blema...številka je: 080 17 71
Delajo do 20h smile.gif

Hvala, hvala! ;)
  • 0

#134 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32506 posts

Posted 18 January 2006 - 08:21 PM

QUOTE(ananas)
QUOTE(_M_)

Ful si hudo opisala... kot krivulja sinusoida biggrin.gif js sm se pa tok mučla z opisom.... ;)

Hehe..ni kej, dobra sm! biggrin.gif Upam, da dobiš kej ustreznega, no..tale cifra mi je sicer kar visoka.
  • 0

#135 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 January 2006 - 06:25 PM

v kakih šalčkah (ali nekaj takega-nevem) se pečejo muffini? ali moraš za to imeti prav posebne posodice?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#136 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 January 2006 - 07:27 PM

V pekaču za muffine. IPB Image

Lahko je teflonski ali pa silikonski. V luknjice se da papirnate modelčke, da se ne prijema in da jih lahko kasneje dobiš ven.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#137 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 20 January 2006 - 08:10 PM

Mene pa zanima, če je že katera uporabljala silikonske pekače?
  • 0
user posted image

#138 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 January 2006 - 08:24 PM

Ah, da se nisem spomnila! Aja in kateri je boljši? Pri nas v šoli, pri gospodinjstvu imamo silikonskega in je ful gibljiv, ko pa sem onega drugega vidla, je pa čisto trd! Ja in kakšne papirčke moraš dat not? A kar ene? A take kot so npr. pri rafaelotu? In kje se jih dobi?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#139 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 January 2006 - 08:30 PM

QUOTE(Parvinder)
Ja in kakšne papirčke moraš dat not? A kar ene? A take kot so npr. pri rafaelotu? In kje se jih dobi?

take, ja, se mi zdi, samo, da so večji (da nimaš potem iber mini muffinov biggrin.gif). mislim, da bi se jih moralo dobit v vsaki večji štacuni (špar, ipd ... ) pri gospodinjskih rečeh (folije, vrečke ... ). ne vem, če še obstaja kakšna štacuna, ki bi prodajala samo robo za peko. (ena je bla pred leti na začetku stare ljubljane, nam je še asistent dal recept za magdalenice, ko smo delali prousta in rekle, da se ti papirčki tam dobijo. biggrin.gif )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#140 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 20 January 2006 - 10:47 PM

ja js mam silikonski pekač in je ful bl uredu kot uni teželezni!!
se čist u izi vn da za pomivat pa skoraj da ni!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users