Jump to content

Photo

Prosto o sestavinah

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#121 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 January 2006 - 11:30 AM

QUOTE(Marmelada)
Ja, kot barvilo je lahko, če se ne motim. Zasledila sem ga npr v Septoletah smile.gif

res? blink.gif a to te modre? grem gledat ... pa res. je kot E171, ki je označeno kot sumljiva snov!!!
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#122 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 January 2006 - 12:07 PM

QUOTE(sonchika)
Hm... pol pa res ne vem. Jaz sem gledala na eni strani sestavine in sem videla samo Essentials. Tonika iz te linije sta super, mleka pa komedogena. Za TF pa ne vem.
Če imaš izdelke, prepiši sestavo, pa bomo hitro videli.

A ni tko, da je tonik Fresh isto kot Essentials. Včasih se je imenoval Fresh, zdej pa pri nas prodajajo samo še Essentials. Sestavine so pa čist iste, smo že enkrat preverili.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#123 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 January 2006 - 12:09 PM

Fresh je bil isti kot Essentials. Total Fresh (če obstaja) pa ne vem, kakšen je.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#124 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 January 2006 - 12:11 PM

Total Fresh pomoje ne obstaja, to je samo kremca. laugh.gif
  • 0

Jordan Belfort

#125 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2006 - 12:13 PM

QUOTE(miss*sixty)
Total Fresh pomoje ne obstaja, to je samo kremca. laugh.gif

ni res, kolekcija Total Fresh obstaja, in ni samo kremca
  • 0

#126 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 January 2006 - 12:16 PM

Obstajala je Fresh kolekcija. Za Total Fresh pa jst nisem vidla še nič druzga kot kremo.
  • 0

Jordan Belfort

#127 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2006 - 12:23 PM

ja, od total fresh je še nek fluid če se ne motim in losjon oz. tonik tudi je.. wink.gif

IPB Image
  • 0

#128 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 January 2006 - 12:28 PM

Poznam ta fluid in je po sestavinah skorej isti kot kremca. Razlika je le v teksturi. Pa če smo že tko natančni obstajata dve kremci Total Fresh.

Ampak tonika pa jst nisem vidla že dolgo. Bil pa je včasih Fresh. Zdej je pa to Essentials... imata iste sestavine.

Če pa obstaja ta tonik kje v tujini, pa nevem. Vem pa da ga pri nas nisem vidla.
  • 0

Jordan Belfort

#129 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 January 2006 - 12:28 PM

Ta fluid vsebuje slab alkohol, mislim da na 5. mestu ... ni ravno krizno, ni pa fajn ... je krema boljša.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#130 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 January 2006 - 01:22 PM

jaz pa sploh vedla nisem,da obstaja kak fluid za obraz od garniera! smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#131 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 January 2006 - 01:36 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ta fluid vsebuje slab alkohol, mislim da na 5. mestu ... ni ravno krizno, ni pa fajn ... je krema boljša.

Ja na 6. No sej važno, da ga ni na prvih 4.
  • 0

Jordan Belfort

#132 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 January 2006 - 05:01 PM

Mene nekaj zanima:

Jaz sem alergična na salicilno kislino (npr. aspirin .. bruham ko nora) in me zanima, če bi jaz uporabljala Avene Clenance K če bi tut dobla alergijo. No jaz mislim da ne, ker kreme nebom zaužila ampak vseeno vas rajši vprašam!
  • 0
Viens, reste ici!

#133 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 January 2006 - 05:07 PM

Jaz sem pa na analgin alergicna.Saj se ne uporablja za kozmetiko ane? biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#134 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 05:56 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Mene nekaj zanima:

Jaz sem alergična na salicilno kislino (npr. aspirin .. bruham ko nora) in me zanima, če bi jaz uporabljala Avene Clenance K če bi tut dobla alergijo. No jaz mislim da ne, ker kreme nebom zaužila ampak vseeno vas rajši vprašam!

Jst sem nekje brala, da 70% tistega, kar damo na kožo, konča v našem krvnem obtoku ... ne me prosim vzet za besedo, ker sem to samo slišala in NE VEM če je res!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#135 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 January 2006 - 06:03 PM

Ok, upam, da se motiš!
  • 0
Viens, reste ici!

#136 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 06:09 PM

Sem šla zdle fotru zatežit (je zdravnik) in je reku, da je to popolnoma res. Koža je zlo prekrvavljena (prepredena z žilicami) in ko se te zadeve vsrkajo in razgrajujejo, vstopajo skozi žilne stene ... vsaj tko mi je on to razložil ... in v bistvu se mi zdi to tudi nekak logično.
  • 0

#137 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 January 2006 - 06:18 PM

Šit ej. Ampak kaj tota kremica vsebuje dosti te klisline? Misliš da bi mela kake težave če bi jo uporabljala?
  • 0
Viens, reste ici!

#138 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 06:23 PM

Zdej te pa ne bom razveselila ... če je človek na nekaj res alergičen, lahko dobi alergijsko reakcijo že če tista stvar pride samo v stik z njegovo kožo! Poglej recimo alergijo na cvetni prah ... tisti prah ne pride v krvni obrok, pa je tak folk vseeno napol mrtev če se znajde kje v naravi. biggrin.gif

Drugače pa je silicilne kisline v tej kremi izredno malo, veliko več je glikolne kisline.

Ne vem no, nimam pojma kaj bi ti rekla ... poskusi nekje dobit tester pa si namaži nekje samo res minimalni košček kože in boš videla kako bo.
  • 0

#139 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 January 2006 - 07:17 PM

Jaz sem si pred časom delala maske iz aspirina ker niti pomislila nisem, da bi blo kaj lahko narobe. Pa ni blo. Tak da bom jas s toto kremico reskirala. Samo dobit jo še morem nekje ker sem opazla, da v ful malo lekarnah držijo Avene izdelke!
  • 0
Viens, reste ici!

#140 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 07:19 PM

No, pol pa ne bi smelo bit panike, sploh zato, ker je vsebnost silicilne v tej kremi res majhna. Sicer je pa tudi velika razlika če ti dejansko poješ cel aspirin, ali pa ga malo zdrobiš v masko, ki jo potem spereš z obraza.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users