Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5189 replies to this topic

#121 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 08 February 2020 - 10:13 AM

Zaradi pomlajevanja? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#122 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 08 February 2020 - 10:30 AM

Ja...veke...kaj za vraga. " Sla sem na to ker mi je Gabi rekla da imam prestare veke za poceni sencke". Bog se te usmili zenska. Bodi vesela da si zdrava. Kaj ona na sebi vidi, to je ze prav paranoja....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#123 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 08 February 2020 - 04:53 PM

Zdaj pa se ig tv na temo kt. Mislim da ji bom poslala zs.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#124 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 08 February 2020 - 05:18 PM

Ne razumem, zakaj ji še vedno sledite če vas tko triggira, pa naj manifestira psihološke težave po svoje?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#125 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 08 February 2020 - 07:03 PM

Zdi se mi grdo da siri enostranske informacije 10+k folku....ampak mas prav, saj lahko.nebom izgubljala energije....
  • 0

#126 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 08 February 2020 - 10:45 PM

Je sicer ne poznam, v zadnjem času sem pogledala nekaj njenih storyev in IGTV, ni mi ravno simpatična pojava, a hkrati tudi nič posebnega. Tu in tam ima kakšno usekano razmišljanje za moj okus, nekaj stvari pa mi je tudi zanimivih.
  • 0

#127 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2020 - 07:04 AM

Jaz je ne spremljam vec, sem pa videla, kako si je nafilala znable. Ze prej je imela brezoblicne, zdaj pa izgleda, kot da niso del njenega obraza. Ona bo cez 5 let ali se prej izgledala kot plasticna lutka in se sklicevala na to, da je posege opravila zaradi zdravja in preventive. Me zanima, za koliko se bom zmotila.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#128 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 February 2020 - 11:39 AM

Ravno sem hotela napisat, da te njene znable zdaj prav groteskno zgledajo, nikakor ne pasejo k njenemu obrazu.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#129 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 February 2020 - 03:17 PM

No jaz ji pa nikoli nisem sledila pa sem potem, ko je objavila Planet v negi obraza tiste njene posnetke začela sledit, ker so se mi zdele koristne info. Malo pozna sem. :D Če ni moja tematika preskočim tisto kar me pa zanima pa pogledam do konca tako, da mi zaenkrat še ne gre na živce. Sem videla to o KT pa sem pač preskočila. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#130 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 10 February 2020 - 03:41 PM

O fak pa res kaksne ustnice :D haha, sem se mogla prav nasmejat...
  • 0

#131 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 10 February 2020 - 04:32 PM

No jaz ji pa nikoli nisem sledila pa sem potem, ko je objavila Planet v negi obraza tiste njene posnetke začela sledit, ker so se mi zdele koristne info. Malo pozna sem. :D Če ni moja tematika preskočim tisto kar me pa zanima pa pogledam do konca tako, da mi zaenkrat še ne gre na živce. Sem videla to o KT pa sem pač preskočila. 

Podobno jaz. : ) Ena je v tej temi nekaj objavila in so se mi zdele zanimive informacije, tako da jo občasno poiščem na Instagramu in preverim, kaj ima novega.

Kaj vas je pa tako zmotilo glede KT?
  • 0

#132 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 10 February 2020 - 07:54 PM

Mene na La Toyo spominja haha
Res me zanima, koliko denarja porabi na leto za vse lepotne posege.
  • 0

#133 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 10 February 2020 - 08:14 PM

Zih ne toliko kot zasluzi s prodajo svojih buck. Folk bi res drek jedel ce bi mu nek alternativec to predlagal, ce ima ta se medicino od prej se toliko bolje imajo en izgovor vec da jim nosijo kes.
  • 0

#134 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 17 February 2020 - 03:09 PM

Opazam, da je na IG ratalo noro popularno imeti sobne rastline, vzgajati sobne rastline, se v nulo spoznati na sobne rastline... :lol: Eni racuni so se kar v "sobne rastline 101" spremenili.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#135 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 17 February 2020 - 03:15 PM

Ta norija je že dlje časa, zaostajaš.  :lol: Nekateri jih imajo namesto otrok/hišnih ljubljenčkov.  :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#136 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 17 February 2020 - 11:17 PM

Jaz sem zadnjič naletela na IG od tipa od Špele Grošelj. O fak, kako mi je debilen. Cel polizan, kao ful hud, pa se grozen naglas mi ima. Si ga prav predstavljam, da je njegov življenjski projekt skrbeti, da njegova punca slučajno ne bi spet postala debeluška.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#137 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 18 February 2020 - 12:33 AM

Haha tudi jaz sem pred časom naletela nanj, je drvaril v gozdu.
  • 0

#138 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 18 February 2020 - 07:33 AM

Jaz pa sem videla njegov video, kako je bil ves zgrožen, da se bliža poletje, fitnes pa ob 7. uri zjutraj prazen. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#139 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 February 2020 - 07:54 AM

Zakaj ste taksne, no, itak da sem morala it pogledat, kdo ta tip sploh je. :D :butl: Na fotki z zascitnimi maskami pa 'Spela najbolj srecna, ker je nihce ne prepozna', kot da sta planetarno slavna in je ona najmanj Angelina Jolie. :lol:

Grozna sem. 👀
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#140 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 18 February 2020 - 07:57 AM

Mene je najbolj šokiralo včeraj na njenih storyih kakšne gube ima okoli oči. Kila pudra ji ni ravno delala dodatne usluge. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users