Jump to content

Photo

Sesalniki

• Please log in to reply
240 replies to this topic

#121 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 May 2020 - 07:32 AM

JIna, sta še tako zadovoljna s sesalcem? Medkaterima sta se odločala?

Odkar je Ziggy pri nama se je res spremenilo. Ful dlak.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#122 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 25 May 2020 - 08:33 AM

Ja, se vedno brez pripomb. :) Odlocala sva se med tem in Viomi v2 Pro.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#123 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 May 2020 - 09:56 AM

HVala ti :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#124 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 May 2020 - 10:58 AM

Jina, kateri je pa drugi? Sem mislila, da si link prilepila.

• 0

#125 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 25 May 2020 - 11:54 AM

Tega imata, sem komaj našla, kam je to objavila :-)

Roborock S5 Max 2 in 1

• 0

#126 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 26 May 2020 - 06:45 AM

Ja, sem pol tudi jaz iskala, pa nisem našla. Hvala :)

Mož je tudi tega izbral. Blazno se je navdušil nad njim :lol:

• 0

#127 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 03 June 2020 - 08:12 AM

Sesalnik ej doma 1 teden, sesa,pomiva, mož srečen, jaz srečna. Pes malo manj :D

• 0

#128 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 03 June 2020 - 08:13 AM

A to ste naročali preko slovenskih strani ali direktno kam v tujino?
  • 0

#129 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 03 June 2020 - 08:16 AM

Mimovrste

• 0

#130 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 03 June 2020 - 09:57 AM

:thumbup: Super, da sta zadovoljna. Lars se je hitro navadil, zdaj ga komaj opazi.
Sva ga pa midva narocila iz tujine za 400 in drobiz. Nimam zdaj strani v spominu, lahko kasneje napisem, ce katera rabi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#131 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 29 November 2020 - 09:13 AM

A ima katera Dyson-a V11?

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#132 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 29 November 2020 - 09:25 AM

Kupujem mal bol ornk brezžični pokončni sesalnik. Tudi philips  aqua pro sem gledala. Ima katera izkušnje s temi sesalniki? Pač s pokončnimi brezžičnimi.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#133 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 29 November 2020 - 10:05 AM

Kolegica prodaja aqua pro, če te zanima...skoraj nič rabljen.

Jaz sem razmišljala o njem, ampak se nisem odločila, ker malo od roba ne pomije in moraš vseeno potem še s krpo za njim.
  • 0

#134 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 29 November 2020 - 10:17 AM

Hvala, še razmišljam, ne rabim na vrat na nos, ker imam drugače super sesalnik, ampak ubija me to, da ga vlečem za seboj, pa ta žica, pa če je treba kaj na hitro ga moram iz omare vlačit... Ful me utruja to. Sem pa gledala teste pa je baje res Dyson V11 brez konkurence. Bom videla.

• 0

#135 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 29 November 2020 - 10:22 AM

Jup Dyson je najboljsi in tudi pri denarnici se ti pozna. Ce rabis zgolj za sproti nekaj, potem so verjetno cenejsi tudi ok. Za samostojni sesalec pa ne, ker niso tako mocni kot navadni na kabl. Tudi zivljenjska doba tek akumulatorskih je relativno kratka, ker slej ko prej izgubijo na moci oz se cas sesanja skrajsa.
  • 0

#136 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 29 November 2020 - 10:47 AM

Midva sva pred enim letom kupila baterijskega, Phillips za manj kot 200€ v Merkurju in je za naše potrebe super.
  • 0

#137 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 29 November 2020 - 11:24 AM

Jaz rabim ornk, ker imam debele tepihe.

Ja Bellini, najdražji je.

• 0

#138 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 29 November 2020 - 12:03 PM

Mene tudi Dyson V11 Mika, ga imam ze en čas nagledanega, ampak je res drag. Moram še pogledat, če ima mogoče Xiaomi kaj primerljivega.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#139 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 29 November 2020 - 06:06 PM

Ja, te tudi hvalijo.

• 0

#140 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 06 December 2020 - 11:45 AM

Sem naredila raziskavo in grem po tega:

https://www.harveyno...bosch-bcs812ka2

Čeprav dizajn ima pa Dyson res najlepši.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users