Downton Abbey
Posted 30 October 2012 - 11:26 AM
neverjetno kako diham z njimi. Tako se me je redko katera zadeva dotaknila.
Thomas se mi smili.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 October 2012 - 11:27 AM

Put A Kilt On It!
Posted 30 October 2012 - 11:31 AM

Meni se Thomas smili le iz stališča, da je moralo biti gej v začetku 20. stoeltju, milo rečeno, neprijetno. Za ostalo si je pa sam skopal jamo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 October 2012 - 11:40 AM
Se mi zdi, da se bo še bolj zaprl vase. Meni je on res en tak poseben karakter in full navijam, da bi mu uspelo.
Put A Kilt On It!
Posted 30 October 2012 - 02:59 PM
Meni se Thomas smili le iz stališča, da je moralo biti gej v začetku 20. stoeltju, milo rečeno, neprijetno. Za ostalo si je pa sam skopal jamo.

Sem pogledala zadnji del ... Mary je precej razumevajoča do problema, ki ga imata, se mi zdi,
da morda to ni bilo tako samoumevno in običajno v tistih časih. Na čase se mi tudi zazdeva kot
da niti ni najbolj zainteresirana trenutno za naraščaj.
Nekateri dialogi pa so res zmagovalni, se nasmejem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 November 2012 - 01:30 PM
Sem pogledala zadnji del ... Mary je precej razumevajoča do problema, ki ga imata, se mi zdi,
da morda to ni bilo tako samoumevno in običajno v tistih časih. Na čase se mi tudi zazdeva kot
Nekateri dialogi pa so res zmagovalni, se nasmejem.
v 8. delu stvari malo bolj razložijo.
In ta del mi pa ni bil ravno všeč. Preveč pozitiven, dobronameren, pokroviteljski. Škoda!
Je bilo pa par izjav babice spet legendarnih!
In a kdo ve, a gredo na kakšno pavzo. Na koncu 8.dela ni bilo izsekov iz naslednjega dela.

Put A Kilt On It!
Posted 06 November 2012 - 01:32 PM

prav prirasla sta mi k srcu. Sploh Thomas!
Put A Kilt On It!
Posted 06 November 2012 - 01:33 PM
Na čase se mi tudi zazdeva kot
Meni se tudi tako zdi. Pa sploh si je ne predstavljam z otrokom, ne vem zakaj.
Posted 06 November 2012 - 01:51 PM
Na ITV1 je v nedeljo na sporedu samo ponovitev 8. dela, tako da mislim, da gredo na pavzo.In a kdo ve, a gredo na kakšno pavzo. Na koncu 8.dela ni bilo izsekov iz naslednjega dela.
Posted 06 November 2012 - 01:54 PM
Zadnji del se je tudi meni zdel kot da bi bil nekako zaključni.
Se pa strinjam s Kami, da je bil ta del že kar malo preveč pravljičen v smislu konec dober - vse dobro. Mi je bil pa všeč, sem prav uživala ob gledanju glede na prejšnje žalostne pretrese.
Posted 06 November 2012 - 01:58 PM

Imdb-ju sem sicer videla, da bo še božični del, tako kot v 2. sezoni
Gledam vse v drugo, do septembra al kdaj se ponovno začne bom znala že na pamet
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2012 - 04:35 AM
Thomas je meni bil skos všeč ... tako v seriji kot zgoraj na sliki.
Limona, tudi meni deluje precej nematerinski tip in kar emotivno dokaj hladna ženska.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 November 2012 - 09:07 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 November 2012 - 10:09 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 November 2012 - 10:58 PM
Posted 13 November 2012 - 03:46 AM

Posted 13 November 2012 - 02:08 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 November 2012 - 06:45 PM

Knjiga o Downton Abbey

Tole bi bila SUPER ideja za Downton Abbey fane (boyfriend HINT) ima blazno lepe fotografije iz snemanja, ful posrečeno, res. Pa izjave igralcev o njhovih likih, zgodovinska dejstva etc etc. Tudi v Konzorciju jo imajo, jaz jo grem jutri še enkrat prelistat ˘-˘...
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 December 2012 - 05:02 AM
Posted 02 December 2012 - 09:40 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users