Jump to content

Photo

Downton Abbey

• Please log in to reply
405 replies to this topic

#121 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 October 2012 - 11:26 AM

super del!
neverjetno kako diham z njimi. Tako se me je redko katera zadeva dotaknila.
Thomas se mi smili.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#122 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 October 2012 - 11:27 AM

Posted Image

Posted Image
  • 0

Put A Kilt On It!

#123 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 30 October 2012 - 11:31 AM

Zakon izjavi ja :lol:
Meni se Thomas smili le iz stališča, da je moralo biti gej v začetku 20. stoeltju, milo rečeno, neprijetno. Za ostalo si je pa sam skopal jamo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#124 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 October 2012 - 11:40 AM

meni se že od začeta zdi, da je on zajeban do drugih, ker ni srečen in mu ni problem nekoga potunkat, da sebi pomaga. Kot da svojo zajebanost opravičuje s svojo nesrečo. Pa precej tudi igra. Full se mi je smilil, ko je en vojak umrl in je jokal kot dež zraven. Ali pa zdaj, ko skriva svojo zaljubljenost, ko pa pokaže, jih pa skupi.
Se mi zdi, da se bo še bolj zaprl vase. Meni je on res en tak poseben karakter in full navijam, da bi mu uspelo.

• 0

Put A Kilt On It!

#125 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 October 2012 - 02:59 PM

Meni se Thomas smili le iz stališča, da je moralo biti gej v začetku 20. stoeltju, milo rečeno, neprijetno. Za ostalo si je pa sam skopal jamo.

:yes:

Sem pogledala zadnji del ... Mary je precej razumevajoča do problema, ki ga imata, se mi zdi,
da morda to ni bilo tako samoumevno in običajno v tistih časih. Na čase se mi tudi zazdeva kot
da niti ni najbolj zainteresirana trenutno za naraščaj.
Nekateri dialogi pa so res zmagovalni, se nasmejem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#126 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 November 2012 - 01:30 PM

Sem pogledala zadnji del ... Mary je precej razumevajoča do problema, ki ga imata, se mi zdi,
da morda to ni bilo tako samoumevno in običajno v tistih časih. Na čase se mi tudi zazdeva kot
Nekateri dialogi pa so res zmagovalni, se nasmejem.

v 8. delu stvari malo bolj razložijo.
In ta del mi pa ni bil ravno všeč. Preveč pozitiven, dobronameren, pokroviteljski. Škoda!
Je bilo pa par izjav babice spet legendarnih!

In a kdo ve, a gredo na kakšno pavzo. Na koncu 8.dela ni bilo izsekov iz naslednjega dela.

Posted Image Posted Image Posted Image
  • 0

Put A Kilt On It!

#127 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 November 2012 - 01:32 PM

všeč! zelo!!!
Posted Image
prav prirasla sta mi k srcu. Sploh Thomas!
  • 0

Put A Kilt On It!

#128 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 06 November 2012 - 01:33 PM

Na čase se mi tudi zazdeva kot

Meni se tudi tako zdi. Pa sploh si je ne predstavljam z otrokom, ne vem zakaj.
  • 0

#129 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 06 November 2012 - 01:51 PM

In a kdo ve, a gredo na kakšno pavzo. Na koncu 8.dela ni bilo izsekov iz naslednjega dela.

Na ITV1 je v nedeljo na sporedu samo ponovitev 8. dela, tako da mislim, da gredo na pavzo.
  • 0

#130 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 06 November 2012 - 01:54 PM

Thomas mi je prav všeč na zgornji slikici (oz. igralec, ki ga igra, lol).
Zadnji del se je tudi meni zdel kot da bi bil nekako zaključni.
Se pa strinjam s Kami, da je bil ta del že kar malo preveč pravljičen v smislu konec dober - vse dobro. Mi je bil pa všeč, sem prav uživala ob gledanju glede na prejšnje žalostne pretrese.
  • 0

#131 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 November 2012 - 01:58 PM

ne pavze :cry2: :cry2: :cry2:
Imdb-ju sem sicer videla, da bo še božični del, tako kot v 2. sezoni

Gledam vse v drugo, do septembra al kdaj se ponovno začne bom znala že na pamet
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#132 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2012 - 04:35 AM

Tako malo delov je bilo, tudi jaz žalujem.

Thomas je meni bil skos všeč ... tako v seriji kot zgoraj na sliki.

Limona, tudi meni deluje precej nematerinski tip in kar emotivno dokaj hladna ženska.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#133 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 November 2012 - 09:07 PM

OMG NE :cry: Sybil!!!!! Moja najljubsa je bla, ma dej no :cry: Ma dej noooooooo. Prav minilo me je gledat naprej, kaj jim je blo tega treba :(
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#134 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 November 2012 - 10:09 PM

Danes sem še ene 150x pogledala doti&#269;ne scene :cry: Pa ko Thomas jo&#269;e, pa babica, mene je skoraj pobralo :cry: Ponavadi me sploh ne ganejo take stvari, to me je pa FUL.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#135 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 12 November 2012 - 10:58 PM

Tudi mene je zelo ganilo takrat ko sem gledala. Je bil velik šok, sploh ker je bilo tako nepricakovano.
  • 0

#136 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2012 - 03:46 AM

:lol:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
  • 1

#137 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15174 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 November 2012 - 02:08 PM

:lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#138 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15174 posts

Posted 29 November 2012 - 06:45 PM

:woot:

Knjiga o Downton Abbey

Posted Image

Tole bi bila SUPER ideja za Downton Abbey fane (boyfriend HINT) ima blazno lepe fotografije iz snemanja, ful posrečeno, res. Pa izjave igralcev o njhovih likih, zgodovinska dejstva etc etc. Tudi v Konzorciju jo imajo, jaz jo grem jutri še enkrat prelistat ˘-˘...
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#139 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2012 - 05:02 AM

25/12 ne pozabite na praznični del!
  • 0

#140 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15174 posts

Posted 02 December 2012 - 09:40 AM

:w00t2: Hell no! (:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users