, pa še da bo mal spremembe ... kdaj je že tega kar sm nazadne kšne farbe na lase dajala
 , pa še da bo mal spremembe ... kdaj je že tega kar sm nazadne kšne farbe na lase dajala   , u drugm razredu
 , u drugm razredu   

Posted 20 November 2006 - 02:43 PM
 , pa še da bo mal spremembe ... kdaj je že tega kar sm nazadne kšne farbe na lase dajala
 , pa še da bo mal spremembe ... kdaj je že tega kar sm nazadne kšne farbe na lase dajala   , u drugm razredu
 , u drugm razredu   

Posted 21 November 2006 - 04:57 PM
 furam eno in isto čupo, bi zdaj rada malo sprememb. Ker pa pojma nimam, kake čupe mi pašejo niti kaj bi rada, pa vas prosim za mnenja kaj bi mi pasalo. Ne bi se rada barvala, ker barva mi je všeč, pa tud fru fruja ne bi rada.
 furam eno in isto čupo, bi zdaj rada malo sprememb. Ker pa pojma nimam, kake čupe mi pašejo niti kaj bi rada, pa vas prosim za mnenja kaj bi mi pasalo. Ne bi se rada barvala, ker barva mi je všeč, pa tud fru fruja ne bi rada.  

Posted 21 November 2006 - 05:12 PM

Posted 21 November 2006 - 05:14 PM

Posted 21 November 2006 - 05:41 PM
 . Po eni strani, pa se ne upam ustrižt nevemkako zelo, ker bi mi zih takoj ratal žal
. Po eni strani, pa se ne upam ustrižt nevemkako zelo, ker bi mi zih takoj ratal žal  Amapk ena spremeba pa mora bit, sem se odločila
 Amapk ena spremeba pa mora bit, sem se odločila  

Posted 21 November 2006 - 07:55 PM

Posted 21 November 2006 - 08:27 PM

Posted 22 November 2006 - 02:22 PM

Posted 22 November 2006 - 02:39 PM

Posted 22 November 2006 - 02:47 PM

Posted 22 November 2006 - 06:15 PM

Posted 13 December 2006 - 10:52 PM

Posted 15 December 2006 - 09:22 PM

Posted 19 December 2006 - 10:19 PM
 sm dobila vec locenih mnenj za ustrezno dolzino las glede na obliko obraza, pa sm hotla mal tle povprasat.
  sm dobila vec locenih mnenj za ustrezno dolzino las glede na obliko obraza, pa sm hotla mal tle povprasat.  

Posted 20 December 2006 - 03:43 PM

), v enem letu bodo že zrastli nazaj
), v enem letu bodo že zrastli nazaj  

Posted 15 January 2007 - 03:31 PM

Posted 15 January 2007 - 03:38 PM

Posted 15 January 2007 - 03:56 PM
 Pa barva ful lepa. Dilema, sj vem da bo razlika minimalna, ampak jst si te sploh ne morm predstavlat kaka bi bla ti na rjav preštrihana. (a se nisi že enkrat, pa ti  kao ni prjelo?
 Pa barva ful lepa. Dilema, sj vem da bo razlika minimalna, ampak jst si te sploh ne morm predstavlat kaka bi bla ti na rjav preštrihana. (a se nisi že enkrat, pa ti  kao ni prjelo?  ) no, skratka, upam da rata!
 ) no, skratka, upam da rata!  

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

Posted 15 January 2007 - 03:59 PM

Posted 15 January 2007 - 04:03 PM
 Sej pravim, da js še ne vem kok se bom postrigla, verjetno pa nekaj centimetrov krajše in mal oblike nardit. Cveta, sem se že poskušala doma pobarvat na rjavo, ampak zaradi močne črne osnove ni prijela nobena barva, zato pa grem zdej k frizerju, da mi bodo malo posvetlili. Aja, pa s to sliko, ki sem jo nalimala, sem hotela demonstrirat samo barvo, ne pa obliko in dolžino frizure.
 Sej pravim, da js še ne vem kok se bom postrigla, verjetno pa nekaj centimetrov krajše in mal oblike nardit. Cveta, sem se že poskušala doma pobarvat na rjavo, ampak zaradi močne črne osnove ni prijela nobena barva, zato pa grem zdej k frizerju, da mi bodo malo posvetlili. Aja, pa s to sliko, ki sem jo nalimala, sem hotela demonstrirat samo barvo, ne pa obliko in dolžino frizure.

0 members, 0 guests, 0 anonymous users