Jump to content

Photo

Zakaj v kino?

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#121 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 30 June 2013 - 06:57 PM

Jap, ker ni več Planeta Tuš ampak je Cineplex (ali nekaj podobnega), in imajo od ponedeljka do srede cenejše karte. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#122 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 30 June 2013 - 06:59 PM

Aha aha. Saj po eni strani ni slabo, ker imaš 3 dni priložnost za cenejšo karto, samo pa zdaj ne dobiš dveh za ceno ene. Je pa baje zdaj ful lepša slika in podnapisi. Nisem še bila, odkar je Cineplexx.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#123 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2013 - 07:00 PM

Po novem imajo v zadnjih vrstah VIP sedeže - usnjene, pa mizo imaš spredaj. :wacko: Doplačaš 1€. Počasi bodo dvorane

takšne kot da bi stopil v restavracijo. Big fail.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#124 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 30 June 2013 - 07:09 PM

In tja si lahko prinesejo za jest ali kaj? Ali je miza pač tako, da se razkomotiš? Po mojem mnenju je brezveze dajat neke VIP sedeže v navadno dvorano. Mogoče je malo bolj udobno in prostorno, to je pa verjetno vse.

• 0

#125 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2013 - 07:12 PM

Ja, lahko si za jesti prineseš (kar kupiš tam, kakopak). Saj prodajajo zdaj že svašta, imajo razne akcije, itd. Groza.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#126 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 30 June 2013 - 07:15 PM

Bolje to, kot naš Kolosej, ki je od vsega začetka enak, zadnje leto pa lahko v dvorano neseš samo ogabno postane kokice in pijačo, ki jo kupiš izključno pred dvorano. Ni jim para, res.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#127 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 30 June 2013 - 07:18 PM

Ne, saj se ne pritožujem in sem vesela, da so posodobili stvari. Ampak za vip sedeže in pravi občutek nekega večjega udobja, bi pomoje morala biti prav posebej dvorana, manjše število sedežev, tako kot je tisto v Zagrebu.

• 0

#128 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 30 June 2013 - 07:26 PM

Ja, to itak, ampak je stvar izbire. Dokler je s platni vse OK, je več kot super, ta v Koloseju so pa nikakva.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#129 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 30 June 2013 - 09:16 PM

V Koloseju pa res že leta nisem bila, tako da sploh ne morem primerjat, hodim v Tuš.

• 0

#130 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 01 July 2013 - 09:27 PM

Now you see me tudi mene zanima, ni še nobena gledala? Igralci so dobri.

Evo, jaz sem pravkar iz kina. Najprej moram napisat, da sem bila pozitivno presenecena nad samo stavbo in tehnologijo. Dvorana je bila sicer manjsa, zato je bil pa screen big ass, in ni slo za projekcijo. Edini minus je ta, da je ocitno standard, da nekje na sredi filma naredijo 15 min pavzo za WC in nakup prigrizkov, kar te malo iz dogajanja potegne (vsaj jaz se rada izgubim v filmu, ne pa da vem, da sem zdaj sele nekje na sredini, in se bo torej se mnogo stvari okrog obrnilo). 

Film je pa dober, efekti so super, kamera in igralci tudi, res pades v vzdusje. Edini minus je bil karakter francozinje (in s tem delno povezan zakljucek) in nekaj lukenj v zgodbi. 

Je definitivno za pogledat, se posebej za ljubitelje akcij :) Pa par res dobrih humornih scen je notri.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users