"Smart phone" aplikacije
Posted 09 August 2012 - 05:21 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 August 2012 - 06:38 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 August 2012 - 08:01 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 August 2012 - 08:20 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 August 2012 - 08:22 AM

Posted 22 August 2012 - 08:23 AM

Drugače pa super aplikacija.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 22 August 2012 - 09:32 AM

Pablo Picasso
Posted 22 August 2012 - 11:15 AM
Hm, a res? Sem imela v preteklosti dva Samsunga, ampak ocitno premalo raziskana. : )
Jaz sicer uporabljam SoundHound. Bom preizkusila se Shazam.
Posted 22 August 2012 - 08:30 PM
Jaz sicer uporabljam SoundHound. Bom preizkusila se Shazam.
Shazam mi je bolj vsec!
Posted 12 October 2012 - 08:51 AM
Posted 22 December 2012 - 03:12 PM
Še jaz, še jaz. Jaz imam ta moment: FB, instagram, Toshl, za bus, Shazam, Viber, iPeriod
, We Heart It, What's App, nekaj za ringtones. Nisem še nič sprobala, zaenkrat samo vlečem dol, potem bom pa selekcijo naredila. Kaj še RABIM? Da resnično pride prav, da ni samo za zabijanje časa?
Pa a ve uporabite FB account za registracijo/logiranje?
Posted 22 December 2012 - 09:18 PM
Meni osebno FUL uporabna zadeva je Scan Pages - slikaš zapiske, potem ti jih pa program "poskenira", spremeni v črno bele (pa ne mislim samo barvo, ampak prav čisto bel papir s črnim tekstom, ne siv lisast papir s temnosivimi črkami npr) in spremeni v pdf ali jpg.
Če si na Simobilu potem SiInfo, če mate doma Siol televizijo potem SiOL TViN, pol men je fajn 8tracks za musko (vpišeš željene ključne besede, potem ti pa meče ven playliste s podobnim stilom muske).
Za brskat slikce priporočam še Tumblr in Imgfave, sploh ta 2. je podobna scena kot We heart it, pol za panoramske slike delat Photosynth..
Hm, ostalo mam pa več al manj pizdaije gor, igrice pa razne Fatify ipd.
After all this time?
Always.
Posted 28 December 2012 - 03:39 PM
Zadnje čase ful uporabljam WhatsApp Messenger (s tistimi, ki jih ni na FB), je super.
Sem tudi jaz začela, zakon. Ampak samo, ko sem doma, kjer imam Wireless.
Posted 05 January 2013 - 10:01 PM
Precej dolgo že igram Smurfs. : )
Ko sem krasila jelko, sem veliko uporabljala Origami.
Naloženih imam še nekaj inštrumentov (kitara, klavir, okarina), Hoferjevo in Ikeino aplikacijo, nekaj pilates glasbe in vaj, par aplikacij za navigacijo, nekaj smajlijev (s frendico si pošljeva ogromno iMessages), vodiča po menst. ciklusu sem pa izbrisala, ker se mu je enkrat vmes snelo in mi je izračunaval 365 dni dolge cikluse ipd.. : D
Posted 16 February 2013 - 07:48 PM
Viber
trola
vreme slo
kino spored
ljubljana guide - za dogodke v lj
ebay, fb, tumblr, we heart it, instagram
juice defender
kayak
watchdog
si.info
my days - menstrualni koledarček, dober je ker lahko označiš vse, če si npr. vzel tablet, imel spolni odnos, konec in začetek menstruacije....
my pill box - opomnik za zdravila
out of milk - za pisanje seznamov za šoping
Igrice pa imam trenutno: angry birds star wars, the sims, fruit ninja, zombie smasher, nyan cat.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 February 2013 - 07:56 PM
my days - menstrualni koledarček, dober je ker lahko označiš vse, če si npr. vzel tablet, imel spolni odnos, konec in začetek menstruacije....
Se strinjam, ful je dobra aplikacija.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 March 2013 - 12:10 PM
Snapchat
PlanetTV
Frametastic
Odpiralni Časi
Viber
TuneIn Radio
Camera+
Adobe Reader
CloudOn
Draw Free
TripAdvisor
iSki Tracker
94s
Bizzabo
Flashlight
Eventful
Locly
Evernote
Posted 18 March 2013 - 10:27 AM
- Pou
- FB
- Adobe reader
- Zedge
- Photo Grid
- Expense Manager
- mBank@Net
- Si.Info
- Amis mobiaTV
- Logo kviz
- How to tie a scarf
- Romance Books Library
- Learn HTML/CSS
- CamScanner
- Compass
- Water your body
- MC
- Weight tracker
- Razmere na cestah
Posted 18 March 2013 - 10:34 PM
Pozna katera kako dobro aplikacijo stila "Nike Women Training" (ta je samo za iPhone)?
This is a fitness app that includes cardio, core, strength, balance, and flexibility exercises. This app even allows you to go online to view workout videos and your training schedule from anywhere. You can even create your own workout and include your friends in your workout as well.
Ali pa kaj podobnega v tem smislu, workout, progress, etc.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 June 2013 - 02:55 PM
Ok, spet imam vprašanje.
Rabim aplikacijo za si vpisovat urnik, nekako tako kot koledar recimo, ampak hočem da ima tak izgled kot ta spodaj na sliki. Našla sem CalenGoo, ampak bi rada kaj brezplačnega. Ideas pleeease?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users