Jump to content

Photo

Slaščičarne

• Please log in to reply
184 replies to this topic

#121 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 27 September 2016 - 05:49 PM

Jap :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#122 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 September 2016 - 06:06 PM

Joj, ne spominjaj me na ta sladoled :cry:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#123 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 22 January 2017 - 08:18 PM

Tam, kjer je bil 20 let Maček, bo zdaj Dobnik.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#124 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 22 January 2017 - 08:54 PM

A, Dobnik, sem videla tiste dni po silvestrovem sveče pred Mačkom... .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#125 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 22 January 2017 - 08:55 PM

A Dobnik bo, sem se spraševala kaj bojo dal ja. Zapret Mačka se mi zdi pa prav neumno.

• 0

#126 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 22 January 2017 - 08:57 PM

Jp. In potem še ena čokoladnica v poplavi le-teh. Na netu sem brala, da so si lastniki hiše zaželeli mirnejše dejavnosti v pritličju (v zgornjih nadstropjih so apartmaji).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#127 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 22 January 2017 - 09:08 PM

Njega moti đumbus in zdej s čokoladnico bo res imel mir :D

Na Cankarjevem nabrežju bi imel on mir, kmet.

• 0

#128 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 23 January 2017 - 09:39 AM

Itak bo lokal/slascicarna in ne bo miru.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#129 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 21 March 2022 - 09:50 AM

Tole je ze katera probala? Zgledajo noro pa slisala sem pohvalo nekoga, ki je zelo naporen glede hrane.

https://yauya.si/pon.../#monoporcijske
  • 0

Tumblr

#130 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 21 March 2022 - 10:31 AM

Ufff, izgleda noro.
  • 0

#131 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 26 May 2022 - 06:01 PM

V Leclercu je menda zdaj Istanbul. Pa Emazing se je odprla v Lj., v Cukrarni so pa od Yauyau. V Greenu na Jurckovi so menda tudi dobre, ampak ne vem a imajo se Ulline dobrote ali je od ene Manje, ki je/se/obcasno dela za Emazing.
  • 0

Tumblr

#132 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 28 May 2022 - 07:20 AM

Emazing creations ima zdaj trgovinico v Lj. Cupcakes 7e/kos, veganski 10e/kos. Meni so te cene totalno vesoljske. O.o
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#133 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 28 May 2022 - 07:30 AM

Ce ni na Bledu bil nek poticni cupcake celo 13. Meni izgledajo njene stvari precej underwhelming. Precej homemade, no (saj so kao, ane). Ampak za ta denar bi pricakovala malo bolj Le Cordon Bleu stil :D Ne vem, ce sploh uporablja kaksne bolj elaborirane tehnike.

Zadnjic je I. dobila en kornetek od Stories by Lea. Polnilo je bilo kot v lokalni siptarski slascicarni. Njej se je pa ocitno zdelo ok za prodajo. Imamo res razlicne okuse, ampak jaz s takim znanjem ne bi sla v ta biznis.
  • 0

Tumblr

#134 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 28 May 2022 - 08:01 AM

Za tehnike/sestavine res ne vem, ampak cupcake je od vsega najenostavnejši za narest. Ne bi rekla pogojno za kakšne fensi monoporcijske tortice ali kaj podobnega, ker tisto ti doma vzame cel dan. Pa nikakor ne stanejo veganske sestavine po 36eur/več na pekač (čeprav recimo da je po njih manj povpraševanja in se zato več izdelkov zavrže, ampak s tako ceno to samo še potenciras). Norost.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#135 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 28 May 2022 - 08:55 AM

Lol pri nas v Vilinski tortici je cupcake 1.40€ 😆 pa res so ful dobri.
  • 0

#136 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 May 2022 - 08:57 AM

10€/cupcake, WHAT. :lol1:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#137 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 28 May 2022 - 09:04 AM

Mi bomo sli kljub cenam se kdaj k Emi, je bilo vse res dobro. Raje dam 8 € za kos bozanske torte, kot 4 za slabega. Pa saj o njenih cenah smo ze veckrat govorile. Ocitno se veliko ljudem zdi vredno, glede na to kako ji biznis laufa.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#138 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 28 May 2022 - 09:37 AM

Za Istanbul bom ocenila baklave, ker sem spešlist. En mini košček stane 4€, nisem še probala, ker imam zdaj overdose baklav doma. Sem pa ful presenečena, da imajo v ponudbi kunefe, moram izvedet kdaj imajo svežo pošiljko.

• 0

#139 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 28 May 2022 - 09:40 AM

Frida, kakšne pa so cene tam, kjer si ti naročila?
Nazadnje, ko sem bila v Sarajevu, sem jedla noro kokosovo baklavo. Cene se ne spomnim. Pa trileče njami.
  • 0

#140 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 28 May 2022 - 09:50 AM

Barbarina, ti dam link https://online.hafizmustafa.com/en

Veliko denarja je naneslo zaradi stroškov pošiljanja in carine, ampak dejanske sladkarije so poceni, glede na kvaliteto. Mislim, to so okusi, ki jim ni para, Turki so genijalci. 

Trileče je tudi meni božanska sladica mmmmmm...

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users