Ona je mani v obraz zelo všeč, frizurca mi je všeč MU, ampak zdaj, ko pa vidim telo, tole pa je zelo presuho ja.

Blogi, članki, kolumne
Posted 06 February 2013 - 08:49 PM
Ona je veganka, ne? Noge ima okej, zgoraj je pa obup. V enem videu je rekla, da je od vedno bila taka.
A ma kakšne veze, če je veganka?
Posted 06 February 2013 - 08:55 PM
Ona je veganka, ne? Noge ima okej, zgoraj je pa obup. V enem videu je rekla, da je od vedno bila taka.
Joj, tudi noge, na desni sliki ima prav grozno štrleče koleno.
Posted 06 February 2013 - 08:57 PM
Jinadaze je napisala, da ni zdrava.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 February 2013 - 09:05 PM
Ja IN?
Naša Anouk je tudi veganka pa prekipeva od zdravja in je po izgledu daleč od okostnjaka...
Posted 06 February 2013 - 09:08 PM
Ja nič, mene zanima, kaj je narobe z njo (ni se nanašalo na veganstvo, pač pa na to, da je suha).
Očitno prehranjevalne motnje? Samo je rekla, da je od nekdaj tako suha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 February 2013 - 09:09 PM
Ma mene je zmotilo to, da se omeni, da izgleda bolna...in potem naslednja opazka - ona je veganka, ane? Kot da ima to neko tesno in dokazano povezavo
Posted 06 February 2013 - 09:37 PM
Ma mene je zmotilo to, da se omeni, da izgleda bolna...in potem naslednja opazka - ona je veganka, ane? Kot da ima to neko tesno in dokazano povezavo
Podpis.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 February 2013 - 09:39 PM
A ma kakšne veze, če je veganka?
Ne?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 February 2013 - 04:08 PM
Meni je zadnje čase od modnih blogov všeč Kayture, ker ima ful dobre fotke (njen fant je fotograf) in je prav užitek pogledat.
Jaz sem se zaljubila v to žensko. Kako je lepa, pa vedno je tako lepo namazana.
[Napoleon]
Posted 08 February 2013 - 04:28 PM
Res je izjemno lepa.
Posted 08 February 2013 - 05:12 PM
Meni je pa daaaleč od kakršnekoli lepotice.
Posted 08 February 2013 - 06:43 PM
Meni tudi ni neka blazna lepotica. Ima lepe poteze obraza in lepo postavo, sicer mi je pa čisto povprečna... je ne bi na ulici dvakrat pogledala.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 February 2013 - 08:51 PM
Ja, enako. Zanimivo je, kako zelo različne okuse imamo : )
Posted 08 February 2013 - 09:56 PM
Tudi meni se ne zdi neka blazna lepotica, na nekaterih slikah ima ful okrogel obraz in mi ni všeč.
Od slovenskih mi je Duckalicious ful bedna. Oblači se v 80% obupno, pa še grda mi je. Nasploh ima vedno tak izraz na obrazu, da ratam kar živčna.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 February 2013 - 10:06 PM
Meni je pa ful všeč. Ne samo zato, ker sva kolegici. Noro postavo ima.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 February 2013 - 10:09 PM
Je kje kakšna fotka, kjer se vidi postavo?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 February 2013 - 10:28 PM
Tudi jaz sem že enkrat pohvalila Duckalicious, njeno postavo in obraz, pa še karakterja je, kolikor jo poznam, fenomenalnega.
V glavnem - špica.
Posted 08 February 2013 - 10:39 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 February 2013 - 11:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users