Slovenski X Factor
Posted 23 April 2012 - 02:00 PM
Lovro je bil prav patitičen, kar cmeril se ji in potem itak bil takoj za, da je v skupini. Vse, samo da notri ostane, bedno!
Michelle, v skupine so jih IMO dali zato, ker so imeli samo 2 skupini in potem je kategorija itak prazna ne. Oni rabijo več ljudi + rabijo kaj bolj popovskega, kot je naprimer Little Mix. Ampak nisi ena od teh skupin nima šans po mojem. Vsi so na silo skupaj dani in pomojem to ni recept za zmago.
Posted 23 April 2012 - 03:09 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 23 April 2012 - 08:37 PM
meni pa gre najbolj na živce skupina VOX pa še nekaj....sploh tip mi je bruh
Demetra mi je simpatična
Posted 24 April 2012 - 11:32 AM
Izrazito še mi ni všeč oni z Ice Age veverico. Malo se stari ded zjoče in je že naprej
, s tem da ful slabše poje od marsikoga drugega.
Pri meni je s tem jokanjem vse točke izgubil. V minus je šel, če sem natančna.

Drugače pa redko spremljam....slučajno sem ujela na TV glih to jokcanje...pa malo une vojakinje...
Posted 24 April 2012 - 01:44 PM

Pa strinjam se z Ano, da take na silo narejene skupine nikoli ne funkcionirajo. One male smrklje se bi pobile med seboj, če bi slučajno zmagale in morale kariero gradit.
Jaaa, Vox Arsana gredo meni tudi na jetra. Ona blond ženska še najbolj, ker je ful potunkala one Godce, ko so potem sami odstopili. Takrat, ko so morali pet pred žirijo eno pesem v angleščini. Niso mi všeč, v glavnem.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 April 2012 - 08:58 PM
Posted 29 April 2012 - 09:04 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 April 2012 - 09:06 PM
Posted 29 April 2012 - 09:19 PM
Všeč mi je Gašper, samo kožo ima groznoooo!

Posted 29 April 2012 - 09:31 PM
Posted 30 April 2012 - 07:43 AM
Posted 30 April 2012 - 08:08 AM
Michelle, v skupine so jih IMO dali zato, ker so imeli samo 2 skupini in potem je kategorija itak prazna ne. Oni rabijo več ljudi + rabijo kaj bolj popovskega, kot je naprimer Little Mix. Ampak nisi ena od teh skupin nima šans po mojem. Vsi so na silo skupaj dani in pomojem to ni recept za zmago.
Hvala, Ana, sem potem pogledala del in zdaj razumem. Se pa strinjam, jaz sploh ne vidim, kako bi lahko taka skupina delovala...različni karakterji, poleg tega pa so še vsak iz drugega mesta...sploh one punce, ki še hodijo v srednjo šolo. Kako bodo pol to sploh na vaje hodile, itd. Ma verjetno je to samo za potrebe X-factorja.
Sicer pa mi je žal za Diano, pa Gašper je meni čisto mimo, sploh ne razumem, kaj vidijo na njem. Na pogled popolnoma nekak odbijajoč, skoz se nekaj joče, cel tak pomehkužen in krhek, pa poje mi tud ne za dol past.
Posted 30 April 2012 - 09:22 AM
Posted 30 April 2012 - 09:39 AM

Posted 30 April 2012 - 09:56 AM
Pa ful me moti, da je toliko reklam, na 15 minut

Posted 30 April 2012 - 10:30 AM

Pablo Picasso
Posted 30 April 2012 - 10:39 AM
Sem pa ful vesela za Ano, ker jo nekako posredno poznam in si res zasluži, da ji uspe, ker jo že celo življenje samo teptajo vsi, sploh pa oče.
Posted 30 April 2012 - 12:45 PM
Posted 30 April 2012 - 10:48 PM
da morajo naredit šov in sem mnenja, da je ta vsa stvar itak obsojena na propad, ampak koliko je to enih
kao srce parajočih zgodb, tragike, cmizdenja, pa psihoanaliz. Kaj smo na psihiatričnih pregledih, izpovedih
ali na tekmovanju v najboljšem, najbolj karizmatičnem petju? Jadranka me je, kot sem že napisala, kar malo
razočarala - vedno sem si jo predstavljala kot ostro žensko, je pa vsa cmizdava in ima precej bizarne razloge
za razlago oz. utemeljitev svojih odločitev. Nekateri so prav WTF. Predvidljivo, kdo je še naprej. Mi je pa najbolj
antipatična tista, ki bi naj imela kao poseben glas (in je seveda obupno boga, če se ne motim - kot vsi, ki so
bili na tem šovu očitno), fuj, meni je odvraten, približno nekje tako kot nosljati glas od Maje Kevc. Da tistega s
plišasto igračo ne omenjam. Vidim ga nekje v cirkusu ali pa hm ... v kakšni 'ustanovi'. Klovn.
Tiste male smrklje se bodo pa itak po moje pobile. Nisem gledala dosledno vseh oddaj in ne povsem zbrano,
ampak najbolj mi je sumljiva tista rjavolasa z večjimi ustnicami ... tista mala je po moje prava prasička.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 April 2012 - 11:07 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users