Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#121 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2012 - 02:00 PM

Ta Maja je meni tako zelo lepa. Res, noro lepa mi je.

Lovro je bil prav patitičen, kar cmeril se ji in potem itak bil takoj za, da je v skupini. Vse, samo da notri ostane, bedno!

Michelle, v skupine so jih IMO dali zato, ker so imeli samo 2 skupini in potem je kategorija itak prazna ne. Oni rabijo več ljudi + rabijo kaj bolj popovskega, kot je naprimer Little Mix. Ampak nisi ena od teh skupin nima šans po mojem. Vsi so na silo skupaj dani in pomojem to ni recept za zmago.
  • 0
Viens, reste ici!

#122 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 23 April 2012 - 03:09 PM

Mhm, i love her, sam prej ko je bla blond mi je bla bolj ušeč, itak :P
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#123 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 April 2012 - 08:37 PM

katera je Maja?sem skregana z imeni

meni pa gre najbolj na živce skupina VOX pa še nekaj....sploh tip mi je bruh
Demetra mi je simpatična
  • 0

• Guests

Posted 24 April 2012 - 11:32 AM

Izrazito še mi ni všeč oni z Ice Age veverico. Malo se stari ded zjoče in je že naprej <_< , s tem da ful slabše poje od marsikoga drugega.

Pri meni je s tem jokanjem vse točke izgubil. V minus je šel, če sem natančna. :down:
Drugače pa redko spremljam....slučajno sem ujela na TV glih to jokcanje...pa malo une vojakinje...
  • 0

#125 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 April 2012 - 01:44 PM

Jaz se tudi ne spomnim katera je Maja? :hmm:

Pa strinjam se z Ano, da take na silo narejene skupine nikoli ne funkcionirajo. One male smrklje se bi pobile med seboj, če bi slučajno zmagale in morale kariero gradit.
Jaaa, Vox Arsana gredo meni tudi na jetra. Ona blond ženska še najbolj, ker je ful potunkala one Godce, ko so potem sami odstopili. Takrat, ko so morali pet pred žirijo eno pesem v angleščini. Niso mi všeč, v glavnem.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#126 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 29 April 2012 - 08:58 PM

Ful mi je žal, da Jadranka ni Diane s seboj vzela, ker mi je ful dobra. Sem pa zelo vesela za Ano, ker ona mi pa res noro poje, res tisto WAW, pa njena barva glasu mi je ful všeč.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#127 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 29 April 2012 - 09:04 PM

Meni je tudi žal, da je šel namesto nje Jahn naprej, ker mi sploh ne poje dobro.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#128 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 April 2012 - 09:06 PM

se strinjam, jaz sem mislila, da bo ta tip zdej izločen in bo šla ziher Diana naprej....
  • 0

#129 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 April 2012 - 09:19 PM

Ja, ta tip nima pojma. Komaj čakam da izpade.

Všeč mi je Gašper, samo kožo ima groznoooo! :(
  • 0
Viens, reste ici!

#130 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 29 April 2012 - 09:31 PM

Men je pa ta Gašper nikakav za pogledat, drugače mi pa ni napačen.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#131 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 30 April 2012 - 07:43 AM

Meni so bili pa vsi trije, ki so šli naprej, dobri.
  • 0

#132 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 30 April 2012 - 08:08 AM

Michelle, v skupine so jih IMO dali zato, ker so imeli samo 2 skupini in potem je kategorija itak prazna ne. Oni rabijo več ljudi + rabijo kaj bolj popovskega, kot je naprimer Little Mix. Ampak nisi ena od teh skupin nima šans po mojem. Vsi so na silo skupaj dani in pomojem to ni recept za zmago.

Hvala, Ana, sem potem pogledala del in zdaj razumem. Se pa strinjam, jaz sploh ne vidim, kako bi lahko taka skupina delovala...različni karakterji, poleg tega pa so še vsak iz drugega mesta...sploh one punce, ki še hodijo v srednjo šolo. Kako bodo pol to sploh na vaje hodile, itd. Ma verjetno je to samo za potrebe X-factorja.

Sicer pa mi je žal za Diano, pa Gašper je meni čisto mimo, sploh ne razumem, kaj vidijo na njem. Na pogled popolnoma nekak odbijajoč, skoz se nekaj joče, cel tak pomehkužen in krhek, pa poje mi tud ne za dol past.
  • 0

#133 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 30 April 2012 - 09:22 AM

Men je pa njegovo petje ful dobro, sama pojava mi je pa tudi simpatična, ampak pomoje bo pred koncem izpadel, ker najbrž ni to, kar oni iščejo...
  • 0

#134 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 April 2012 - 09:39 AM

Jaz sploh nisem vedla, da bodo na koncu izbrali prav SKUPINO in to še tako kakršne so zdaj. :AJEBEŠ: Jaz sem mislila, da so jih dali v skupine, zato da pač da vidijo kako funkcionirajo v skupini, kako jim leži teamsko delo, ne pa tole. Kr neki, že tako ne spremljam nekaj ful, zdaj pa sploh ne bom.
  • 0

#135 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 April 2012 - 09:56 AM

Nikoli pa ne omenjajo nagrade. Kakšna sploh je?

Pa ful me moti, da je toliko reklam, na 15 minut :AJEBEŠ: , pa da tak zavlačujejo. Včeraj bi lahko za vse tri kategorije povedali. JOJ no.
  • 0
Viens, reste ici!

#136 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 April 2012 - 10:30 AM

Jaz sem včeraj prvič gledala to čudo (sem upala, da vidim Bianco), pa mi je bilo malo wtf, kar v Portorožu, neki kao psihoterapevtski pogovori s še bolj kao sočutno Jadranko 'vem, kako se počutš, ne skrb, vse je v redu' blabla. Poslušala prve 3, pol se mi ni več dalo, še najboljša mi je bila tista, ki se giblje tako leseno, sem najprej mislila watafak :D, ampak sem potem pogruntala, da se stalno tako premika, haha, zakon.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#137 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 30 April 2012 - 10:39 AM

Meni so vsi trije, ki so šli naprej dobri. Se mi zdi, da ima Jadranka najtežjo vlogo, ker je v njeni skupini najboljša konkurenca.
Sem pa ful vesela za Ano, ker jo nekako posredno poznam in si res zasluži, da ji uspe, ker jo že celo življenje samo teptajo vsi, sploh pa oče.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#138 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 April 2012 - 12:45 PM

Jaz sem pozabila omenit, da mi gre na bruhanje to cmizdenje skos. Pa to poudarjanje, da moraš svojo prtljago odložit, če hočeš bit dober pevec. Ja wtf no, kaj zdaj to pomeni, da mora met vsak neko hudo izkušnjo v življenju, če je pa nima pa se pač cmizdi pred kamero in reče da se ne razume z očetom. Koga to briga? Upam da bo v kategoriji pod 21 let manj tega sranja, ker je res bedno. Prav poudarjajo skos neke življenjske zgodbe, ki mene osebno (pa najbrž še koga) sploh ne brigajo. Lame
  • 0
Viens, reste ici!

#139 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2012 - 10:48 PM

Zadnji del sem gledala (skupaj z mamo XD ) in kaka je to drama, OMFG no, kaj takega pa še ne. Saj vem,
da morajo naredit šov in sem mnenja, da je ta vsa stvar itak obsojena na propad, ampak koliko je to enih
kao srce parajočih zgodb, tragike, cmizdenja, pa psihoanaliz. Kaj smo na psihiatričnih pregledih, izpovedih
ali na tekmovanju v najboljšem, najbolj karizmatičnem petju? Jadranka me je, kot sem že napisala, kar malo
razočarala - vedno sem si jo predstavljala kot ostro žensko, je pa vsa cmizdava in ima precej bizarne razloge
za razlago oz. utemeljitev svojih odločitev. Nekateri so prav WTF. Predvidljivo, kdo je še naprej. Mi je pa najbolj
antipatična tista, ki bi naj imela kao poseben glas (in je seveda obupno boga, če se ne motim - kot vsi, ki so
bili na tem šovu očitno), fuj, meni je odvraten, približno nekje tako kot nosljati glas od Maje Kevc. Da tistega s
plišasto igračo ne omenjam. Vidim ga nekje v cirkusu ali pa hm ... v kakšni 'ustanovi'. Klovn.
Tiste male smrklje se bodo pa itak po moje pobile. Nisem gledala dosledno vseh oddaj in ne povsem zbrano,
ampak najbolj mi je sumljiva tista rjavolasa z večjimi ustnicami ... tista mala je po moje prava prasička.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#140 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 April 2012 - 11:07 PM

Koliko sem brala različne bloge je ta klovn debilni ljudem dejansko ful všeč. :o Grozno, sploh ne poje dobro, samo skače in občasno se cmeri.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users