Koncerti
Posted 02 March 2008 - 11:27 AM

Posted 02 March 2008 - 04:48 PM

Posted 02 March 2008 - 05:24 PM
Mislim da je cena koncerta s prevozom iz LJ-avtobus okoli 100€.Vbistvu jst sm ze narocila karte, sam se placat jih morem, sam ne morem dragega prepricat da gre z mano!

Ah dej no, mal se potrudi, pa ti bo zihr ratal. Povej mu, da bi ti to ful pomenil, če bi šu s tabo in da so ful dobr bend (ful poslušljiva muska). Sej se bo na konc zihr premislu, iitaq bo pa ful dobr, mu zihr ne bo žal!

Sej bo šu, ti še kr mal vstrajej pri tem in ga lepo nagovarjej, da nej le gre s tabo. Itaq so pa tipi kr prilagodljivi za take stvari. Saj po mojih izkušnjah:D
Posted 11 March 2008 - 10:20 AM

Torej, še eden v nizu mojih Gibonni koncertov, tokrat smo se odpravili v Kranj. Prvi šok: gužva pred dvorano, noter so spuščali skozi 2 zelo majhni vrati.

Setlista je bila sledeča (ne v tem vrstnem redu): Ovo mi je škola, Zlatne godine, Dvije duše, Oprosti, Lipa moja

Na oder je zopet poklical nekaj ljudi oz parov, puncam je ob osmem marcu delil ogrlice - neverjeten je, v vseh možnih pomenih te besede. Večkrat je šel med publiko, tokrat tudi na VIP tribuno in tam pel, nato je šel v največjo možno gnečo ljudi na sredini dvorani ter tam odpel eno pesem. Tudi humornih vložkov se ni manjkalo - tako kot vedno - zmagala je nasednja: v njegoven bendu sedaj igrata 2 člana bivšega Parnega Valjka (kitara, klaviature), in Gibo prijavi: Puno godina sam čekao da razpadne Parnji valjak, da ja uzmem ova 2!

KLIK - CESARICA
KLIK - ANĐEO U TEBI
Sem že večkrat napisala in bom še enkrat - takšnega glasbenika kot je Gibonni še nisem srečala, pa poznam ogromno glasbe in sem bila na veliko koncertih širom Evrope. Nihče na odru ne pokaže in pusti del svoje duše tako kot on, vsak njegov koncert se zdi, kot bi bil njegov zadnji, redki so tisit, ki imajo takšen stik s publiko kot on (in odnos - zadnjič je Gibo poslal fanom sporočilo preko Facebooka v Inbox

I love him so much. Jaz dam res ledvico da ga spoznam, prisežem.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 March 2008 - 08:28 AM

Majčka mi je pa full všeč, taka simple, ne pa z nekimi 500 napisi, ne maram kiča. Sicer potem si večkrat takšno kičasto tudi kupim. Lekcija: nikoli ne nabavljaj majčk pijan.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 17 March 2008 - 09:50 PM
Shut your mouth
Kljub slabemu zvoku, me je malodane razneslo na stolu od spominov in želji po še!!

Nekaj Nightwish posnetkov je tudi gori.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 17 March 2008 - 09:57 PM
Umiram, dobesedno umiram.

Majčka je ful lepa!
So mi všeč take, zgolj kak nenačičkan napis, ne pa kup nekih slik in napisov v krivuljastih črkah.
Sem pa tudi jaz vse prebrala.
Me lahko ob srečanju izprašaš.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 March 2008 - 06:53 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 02 April 2008 - 11:38 AM
SPOILER
Setlista iz enega kluba v Liverpoolu, 14.12.2007
Chrisi Rokks Intro
Perfect Crime
Mr Brownstone
Live & Let Die
Attitude
It's So Easy
You Could Be Mine
"Davey Crash Arrested for Cocaine Rant"
Double Talking Jive
Civil War
"Snakepit Jam"
Coma
"Rant at Greatest Hits only fans"
My Michelle
"Slash Solo"
Godfather
Sweet Child O Mine
"Rant at 2 judgemental fucks in the front row. 1 who looks like Murdock from the Ateam"
Estranged
Nightrain
November Rain
Out Ta Get Me
Welcome To The Jungle
Rocket Queen
Think About You
Patience
Whole Lotta Rosie
Encore:
Get In the Ring
Shadow Of Your Love
Don't Cry
"Slash Passes Out, Davey Crash takes over"
Paradise City
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 April 2008 - 11:41 AM
Zakaj je pa to spoiler?

Mislim... meni (pa vsem, ki jih poznam) je vedno bilo v interesu, da vidim setlisto.
Od tega lahko že oceniš kvaliteto koncerta. ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 April 2008 - 11:49 AM
Za skupine, s katerimi zadnje čase nisem bla v stiku, mi pa paše jo videt. Tako jih lahko vsaj malo pred koncertom preposlušam, da je večji feeling pol.
Štekaš, stara?

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 April 2008 - 11:51 AM

Kjera setlista!!!! Samo preveč nalit se ga ne smem. Nightrain! Jeeeeeeeee
Meni ni kul če vidim listo pri določenih bendih, ker je potem presenečenje toliko večje ko zaigrajo komad za katerega ne bi nikoli rekel, da ga bodo zaigrali.

Posted 02 April 2008 - 12:00 PM

Štekam, valda.

No, pri meni je pa videnje setliste pred koncertom obvezno.
Ne maram presenečenj - sploh v negativnem smislu. ;-)
Posted 02 April 2008 - 12:03 PM

Posted 02 April 2008 - 12:06 PM

Posted 02 April 2008 - 12:12 PM

Hja, to je pa zdaj čisto odvisno.
Če gre za bend, ki mi ni glih omiljeni (pri DTjih mi npr. ni pomembno, kaj bodo igrali, ker je vse perfect, ampak vseeno pa tudi tu rada vidim setlisto in temu primerno reguliram navdušenje ;-) ,
ker eni so mi vseeno pač glede na okus ljubši kot drugi, vse komade je pa absolutno vredno slišat tudi v živo), pa da je še karta relativno visoka (jaz pa suha kot poper) ... potem pošteno premislim,
ja, če je npr. na setlisti vsaj polovica komadov, ki so bedni oz. za katere mi je čisto dovolj, da si jih zavrtim doma.
V glavnem - pri meni je ogled setliste obvezen... pač rada vem vnaprej, kaj bodo špilali.
Nasploh sem človek, ki ma rad splanirano vnaprej in načeloma ne mara spontanosti in presenečenj. ;-)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users