Posted 27 February 2006 - 11:44 AM
QUOTE(Tanjci)
me prov zanima zakaj se Rea in Dilema nič ne oglasita... ker je glih tko slišat, kot da sam jst to uporabljam
Sej ne vem kaj bi rekla ... meni je sprejček res fajn, lepo mi zmehča lase, tudi svetijo se potem bolj in zelo lepo dišijo, nekega prav bajnega regenerativnega učinka pa res ni in ga niti nisem pričakovala, ker ne gre za neko heavy duty zadevo ... je pa seveda čist normalno, da ni fajn vsem ker smo si različni in tko pač je, ne vem zakaj bi moral bit vsem fajn.
Je pa tudi meni tista primerjava vonja z Autanom rahlo ... bom raj tih, no.

Mislim, ne zdi se mi realna, ker vem kakšen vonj ima Autan in niti slučajno ni tak ... ko da bi rekla, da me vonj WC račke spominja na vonj čokolade.

Razen seveda, če Ana uporablja kakšen čist specialen Autan ... tega pa ne vem.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.