Jump to content

Photo

Dexter

• Please log in to reply
740 replies to this topic

#121 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 11 August 2010 - 10:18 AM

Trailer za 5. sezono Dexterja:
Komaj čakam. woot.gif woot.gif woot.gif
  • 0

#122 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 August 2010 - 10:23 AM

w00t2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#123 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 August 2010 - 05:11 PM

Jaz upam, da ne bodo kaj sposrali. Nekak imam slabi filing.
Se bojim, da ne bo nekega takega karizmatičnega lika, kot je bil Trinity.
Oni policaj se bo vpiknil v Dexterja + to bo, da bo ubijanje izgubilo čar in ne bo več imel zadovoljstva v
ničemer + čutil bo krivdo. BORING.
Upam, da se motim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#124 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 August 2010 - 05:53 PM

Jst tud komej čakam. woot.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#125 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 August 2010 - 08:51 PM

Ja, malo so morali 'razviti' serijo; Dexter je od druge sezone naprej začel malo bolj 'čutiti' stvari okoli sebe, in se zavedati, da je v bistvu tudi sam samo človek, in krvav pod kožo.

Ravno zato mi je všeč, ker je zelo opazen razvoj karakterja, brez zapletov pa seveda ne gre,kar dela serijo dodatno zanimivo.

Do zdaj je bil Dexter skoraj 'nedotakljiv', v 2. sezoni ga je imel na sumi Doakes, potem pa spet 2 sezoni nič; zdaj pa je umrla Rita, in je normalno, a se bodo stvari razvijale v smeri, da bo Dexter glavni osumljenec, ter da mi bo Quin dihal za ovratnik, kar bo Dexterju oteževalo 'nočno delo'.

Upam, da ne bodo zasrali s kakšnimi banalnimi forami; kot do sedaj - pričakujem intenzivnost in originalnost. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#126 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 28 September 2010 - 09:56 AM

Včeraj pogledala 1. del 5. sezone Dexterja. Not bad, ni pa me navdušil. Bomo vidli kako se bo odvijalo naprej...
  • 0

#127 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 October 2010 - 10:12 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 1. 10. 2010 - 16:50) View Post

No, sem včeraj vendarle pogledala Dexterja. No ja. Nekam medlo je vse skupaj. Ampak optimistično
verjamem, da je tako samo tokrat.

Jaz tudi pogledala dexterja, sem ga tok z navdušenjem čakala...ampak me je kar razočaral...upam na boljše naslednje dele, ker mi je res top!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#128 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 October 2010 - 04:04 PM

QUOTE(Sally @ 6. 10. 2010 - 16:43) View Post

BTW: Drugi del Dexterja, I already liek a loooooot!

Men je bil prav smešen, saj govorimo o S05E02, ay? Prav na glas sem se smejala včeraj zraven.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#129 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 October 2010 - 07:32 PM

^ Indeed.

@ Kinky: (spoiler alert!) Ej, v splošnem mi je bil ves del kul, sem res uživala tistih 48 minut - flek na tovornjaku, ki mu ni dal miru (sem si mislila YEAH good old dexter back, v prvi sezoni so ful poudarjali to njegovo strast do vseh blood spatters&stuff) da je šel sredi noči s tamalim not in se igral forenzika, pa lov za novo žrtvijo (Bandit! oh!), pa Masuka in njegove fore, pa Quinn in Debra, pa Dexter sam in ti njegovi monologi, ki jih v bistvu precej duhovito skupaj sestavijo. Pa vesela sem, da so se znebili Astor in Codya, sploh punca mi je bila zoprna in neprepričljiva, pa dex mi ni a single father of three material, no way hose. Pač prežemala sta me zadovoljstvo ob novem delu, boljšem od prvega, pa radost, da spet je Dex počasi spet tapravi..smile.gif )
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#130 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 October 2010 - 07:31 AM

Masuka je legenda, ja, I'll give you that. biggrin.gif Drugi del je pa bil malo boljši od prvega, vsaj meni, pač so se stvari začele malo razvijati, in mi je všeč.
  • 0

#131 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 October 2010 - 08:37 AM

QUOTE(Kinky @ 6. 10. 2010 - 19:56) View Post

Dexter igra geja, ki ima črnskega jebača. How about that? laugh.gif

Zato men neki cajta ni potegnu v Dexterju, ker sem gledala 6 feet under in si ga nisem mogla zbit iz glave kot geja. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#132 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 07 October 2010 - 10:29 AM

QUOTE(Kinky @ 7. 10. 2010 - 8:31) View Post

Masuka je legenda, ja, I'll give you that. biggrin.gif
Jaaa. Meni je ful faca.
Glede drugega dela pa morm rečt, da me še ni "potegnilo noter", je pa že boljše od prvega dela.

• 0

#133 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 October 2010 - 10:32 AM

jz sm pa sam vesela da loh spet vidm Dexterja, oz. bl Debro k mi je itak najbolši karakter biggrin.gif Quinn se je ful postarov. sm se pa jz tut ful režala, sploh ko je Masuki možgan padu na ramo :DDD
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#134 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 October 2010 - 08:13 PM

Ahahah ej ta Masuka, njegove izjave me zmer nasmejejo haha biggrin.gif

Pa Debra k ona začne z unimi "What the fuck?" Je tko carska, prov ne bi mogla bit boljša.

Najbl na živc mi je šla Rita insm srečna da so jo končno fental, ker je nisem trpela že od prve sezone.

Dexter kot gej? Lol, I simply can'timagine that. Že v unem filmu Gamer mi je čudn, jaz pač MC Halla ne morem videt v nobeni drugi vlogi kot v vlogi dexterja, ker mi v nobeni drugi sploh ne potegne ermm.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#135 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2010 - 08:24 PM

QUOTE(Sally @ 7. 10. 2010 - 21:13) View Post

Dexter kot gej? Lol, I simply can't imagine that.

Jaz pa z lahkoto. woot.gif laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#136 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 October 2010 - 08:27 PM

^^ Zato pa MORAŠ pogledat 6 ft under. biggrin.gif Še enkrat moram poudarit, da je res dober igralec - ker v Dexterju je iber jebačljiv in karizmatičen, v 6 ft u. pa igra takega bednika, ko te vmes prime, da bi ga parkrat ošamaril. Sam zato pa je dober igralec. Gamerja pa še nisem gledala, ima pa ful slabe kritike (Sally, je za kaj?).

Osebno je meni šlo oz. mi gre kar nekaj oseb iz Dexterja malo na organ: una mala hčerka od Rite, Rita (ne tako zelo, ampak še vedno kar precej), una dva mala, ki igrata Dexterja in Deb ko tinejdžerja (omg, kill them!!!), La Guerta.

Močni plusi pa so mi seveda Dexter, Debra, Masuka, Angel in pa Doakes (šele v drugi sezoni sem). Presenetljivo mi je všeč tudi Lila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#137 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2010 - 10:22 PM

Ja, vem, da bi bilo treba pogledati. Imam v planu, jao. Pa Sopranove tudi. wacko.gif

Kar se tiče Dexterja - meni gre osupljivo dosti oseb notri na jetra, v bistvu kar vsi, razen njega, Debre,
Masuke in Batiste. Lilo bi lahko zadušila, tako katastrofalno odurnega lika in vizualnosti pa še ne. Tudi
Rita mi je bila precej antipatična s tem njenim načinom govora. Hčerka je takisto zoprna. Laguerte ne
prenesem s tem njenim latino obnašanjem oziroma tudi načinom govora. Quinn mi je bil v začetnih dveh
sezonah še kar ok za pogledat, zdaj pa je tudi vizualno nikakvi, vloga pa mi je všeč. No, lik Trinity je
pač nenadjebljiv po mojem skromnem mnenju. x)

edit: točno, Doakes je tudi bil zelo ok.

• 0

#138 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 October 2010 - 06:28 AM

Meni je najljubši lik:

1. Debra
2. Dexter
3. Batista
4. Trinity
5. Masuka
6. Doakes

Na živce mi je pa šla samo in edino Lila do zdaj. That bitch was just . . . argh. pinch.gif
  • 0

#139 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 October 2010 - 10:21 AM

Zanimivo, da ti je Debra na prvem mestu, meni pa ni tako zelo pri srcu. Bolj sta mi všeč Angel in Masuka.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#140 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 October 2010 - 11:29 AM

happy.gif happy.gif

V prejšnji sezoni je izjavila: fuck me twice on Sunday, ko je nekaj klela. laugh.gif

Ja, ona je tak marshmallow, na zunaj full groba, noter pa vsa mehka. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users