Komaj čakam.
Dexter
Posted 11 August 2010 - 10:18 AM
Komaj čakam.
Posted 11 August 2010 - 10:23 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 August 2010 - 05:11 PM
Jaz upam, da ne bodo kaj sposrali. Nekak imam slabi filing.
Se bojim, da ne bo nekega takega karizmatičnega lika, kot je bil Trinity.
Oni policaj se bo vpiknil v Dexterja + to bo, da bo ubijanje izgubilo čar in ne bo več imel zadovoljstva v
ničemer + čutil bo krivdo. BORING.
Upam, da se motim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 August 2010 - 05:53 PM
Posted 13 August 2010 - 08:51 PM
Ravno zato mi je všeč, ker je zelo opazen razvoj karakterja, brez zapletov pa seveda ne gre,kar dela serijo dodatno zanimivo.
Do zdaj je bil Dexter skoraj 'nedotakljiv', v 2. sezoni ga je imel na sumi Doakes, potem pa spet 2 sezoni nič; zdaj pa je umrla Rita, in je normalno, a se bodo stvari razvijale v smeri, da bo Dexter glavni osumljenec, ter da mi bo Quin dihal za ovratnik, kar bo Dexterju oteževalo 'nočno delo'.
Upam, da ne bodo zasrali s kakšnimi banalnimi forami; kot do sedaj - pričakujem intenzivnost in originalnost.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 September 2010 - 09:56 AM
Posted 01 October 2010 - 10:12 PM
No, sem včeraj vendarle pogledala Dexterja. No ja. Nekam medlo je vse skupaj. Ampak optimistično
verjamem, da je tako samo tokrat.
Jaz tudi pogledala dexterja, sem ga tok z navdušenjem čakala...ampak me je kar razočaral...upam na boljše naslednje dele, ker mi je res top!
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 06 October 2010 - 04:04 PM
BTW: Drugi del Dexterja, I already liek a loooooot!
Men je bil prav smešen, saj govorimo o S05E02, ay? Prav na glas sem se smejala včeraj zraven.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 October 2010 - 07:32 PM
@ Kinky: (spoiler alert!) Ej, v splošnem mi je bil ves del kul, sem res uživala tistih 48 minut - flek na tovornjaku, ki mu ni dal miru (sem si mislila YEAH good old dexter back, v prvi sezoni so ful poudarjali to njegovo strast do vseh blood spatters&stuff) da je šel sredi noči s tamalim not in se igral forenzika, pa lov za novo žrtvijo (Bandit! oh!), pa Masuka in njegove fore, pa Quinn in Debra, pa Dexter sam in ti njegovi monologi, ki jih v bistvu precej duhovito skupaj sestavijo. Pa vesela sem, da so se znebili Astor in Codya, sploh punca mi je bila zoprna in neprepričljiva, pa dex mi ni a single father of three material, no way hose. Pač prežemala sta me zadovoljstvo ob novem delu, boljšem od prvega, pa radost, da spet je Dex počasi spet tapravi..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 October 2010 - 07:31 AM
Posted 07 October 2010 - 08:37 AM
Dexter igra geja, ki ima črnskega jebača. How about that?
Zato men neki cajta ni potegnu v Dexterju, ker sem gledala 6 feet under in si ga nisem mogla zbit iz glave kot geja.
Posted 07 October 2010 - 10:32 AM
Posted 07 October 2010 - 08:13 PM
Pa Debra k ona začne z unimi "What the fuck?" Je tko carska, prov ne bi mogla bit boljša.
Najbl na živc mi je šla Rita insm srečna da so jo končno fental, ker je nisem trpela že od prve sezone.
Dexter kot gej? Lol, I simply can'timagine that. Že v unem filmu Gamer mi je čudn, jaz pač MC Halla ne morem videt v nobeni drugi vlogi kot v vlogi dexterja, ker mi v nobeni drugi sploh ne potegne
Posted 07 October 2010 - 08:24 PM
Dexter kot gej? Lol, I simply can't imagine that.
Jaz pa z lahkoto.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 October 2010 - 08:27 PM
Osebno je meni šlo oz. mi gre kar nekaj oseb iz Dexterja malo na organ: una mala hčerka od Rite, Rita (ne tako zelo, ampak še vedno kar precej), una dva mala, ki igrata Dexterja in Deb ko tinejdžerja (omg, kill them!!!), La Guerta.
Močni plusi pa so mi seveda Dexter, Debra, Masuka, Angel in pa Doakes (šele v drugi sezoni sem). Presenetljivo mi je všeč tudi Lila.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 October 2010 - 10:22 PM
Ja, vem, da bi bilo treba pogledati. Imam v planu, jao. Pa Sopranove tudi.
Kar se tiče Dexterja - meni gre osupljivo dosti oseb notri na jetra, v bistvu kar vsi, razen njega, Debre,
Masuke in Batiste. Lilo bi lahko zadušila, tako katastrofalno odurnega lika in vizualnosti pa še ne. Tudi
Rita mi je bila precej antipatična s tem njenim načinom govora. Hčerka je takisto zoprna. Laguerte ne
prenesem s tem njenim latino obnašanjem oziroma tudi načinom govora. Quinn mi je bil v začetnih dveh
sezonah še kar ok za pogledat, zdaj pa je tudi vizualno nikakvi, vloga pa mi je všeč. No, lik Trinity je
pač nenadjebljiv po mojem skromnem mnenju. x)
edit: točno, Doakes je tudi bil zelo ok.
Posted 08 October 2010 - 06:28 AM
1. Debra
2. Dexter
3. Batista
4. Trinity
5. Masuka
6. Doakes
Na živce mi je pa šla samo in edino Lila do zdaj. That bitch was just . . . argh.
Posted 08 October 2010 - 10:21 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 October 2010 - 11:29 AM
V prejšnji sezoni je izjavila: fuck me twice on Sunday, ko je nekaj klela.
Ja, ona je tak marshmallow, na zunaj full groba, noter pa vsa mehka.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users