Jump to content

Photo

Za prijeten vonj v stanovanju

• Please log in to reply
221 replies to this topic

#121 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 13 January 2012 - 08:22 PM

Hmm, če je naravno, potem pomoje piše gor ali pa je kak znak, da ima certifikat ali kaj takega. hmm.gif Če pa nič ne piše, bi si jaz razlagala, da ni popolnoma naravno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#122 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 January 2012 - 08:35 PM

Ja, saj zato. Ampak v tej temi je bilo govora o tem, da je Bergland naravno.
  • 0

#123 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 13 January 2012 - 10:04 PM

Sem pogledala na njihovi strani in piše, da so 100% naravna. Sem našla še 2 proizvajalca naravnih eteričnih olj - Farmaderbe (imajo jih v Lekarnarju in torej najbrž tudi nasploh v lekarnah) in olja slovenskega proizvajalca Favn. Za Favn tudi piše, da so naravna in da imajo certifikate. So pa ful cenejša, v primerjavi z drugimi, od 3 - 7 €.
  • 0

#124 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 January 2012 - 10:07 PM

Berglandova tudi niso tako draga, 4,92 € za 10ml (no, nekateri vonji so dražji). Pa danes sem videla v Kalii še eno firmo, pol je bilo parfumskih eteričnih, na polovici pa je pisalo naravna eterična olja. Ne spomnim se firme, rdeče-bel logo je, mislim da je Eika, nekaj podobnega, Google ne najde. No, kakorkoli, tam je 10ml 3€, daleč najceneje.

Kje se pa Favn dobi?

Joj, jaz sem sivkino prejšnji teden kupila, pa že skoraj polovica manjka. Grozaaaa, spet nova obsesija.
  • 0

#125 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 January 2012 - 10:16 PM

Danes dobila - stanovanje omamno diši! happy.gif

IPB Image

YC sveče so res zakon! thumbup.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#126 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 13 January 2012 - 10:16 PM

Favn piše, da se dobi v lekarnah in specializiranih prodajalnah - najbrž Sanolabor in razne bio trgovine, pa tudi na njihovi spletni strani. Zdaj vidim, da je to iz Biotopica in Favn najbrž ista zadeva, etikete so enake.
  • 0

#127 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 January 2012 - 10:21 PM

Pumpkin pie voska pa ni v NAMI. Melaaaaaaa smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#128 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 13 January 2012 - 11:03 PM

Ti voski niso naravni, ne? Bom pa vseeno sigurno kdaj kupila kakšnega, če so že tako poceni.

V srednji šoli sem bila ful navdušena nad dišečimi palčkami, olji, svečami, potem pa me je vmes minilo, zdaj pa sem spet začela kurit. biggrin.gif Moram res kakšno olje ali vosek nabavit, moj izparilnik že leta leži v predalu. Enega pa moram nabavit še za pri fantu doma.
  • 0

#129 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 January 2012 - 11:56 PM

Ne vem če so naravni, sumim da ne laugh.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#130 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 January 2012 - 12:11 PM

Yankee Candle village ohmy.gif wub.gif
  • 0

#131 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 January 2012 - 12:27 PM

Raj wub2.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#132 Eddie

Eddie

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 18 January 2012 - 01:22 PM

Yankee Candles imajo tudi v trgovinah Homely - v Europarku v MB sem jih videla, konkretno pestro zalogo imajo. Trgovine Homely pa so še v NM (Qlandia) in LJ (Citypark).
  • 0
Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

#133 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2012 - 12:45 AM

Hvala za ta podatek!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#134 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 January 2012 - 10:10 PM

QUOTE(Plain Jane @ 17. 10. 2011 - 15:10) View Post

in tale L'Occitane diffuser-ta vonj je resnično moj najljubši, samo mislim, da se ga ne dobi več.
IPB Image

Jaz sem presrečna! w00t2.gif Danes sem si kupila YC vosek Lavender-Vanilla in identično diši, omg, tok sem vesela! wub.gif

Tole si pa želim za rojstni dan.
IPB Image
  • 0

#135 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 January 2012 - 10:10 AM

WOOOOOW.

Jaz si bom v Londonu kupila kakšno svečo, dve, petnajst. Imajo trgovino. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#136 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2012 - 01:06 PM

Me zanima, kakšne so cene tam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#137 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 21 January 2012 - 01:19 PM

IPB Image
Te velikosti so bile sedaj znižane na med 50 in 80 penijev. Ampak v eni papirnici, ne v Yankee Candle trgovini.
  • 0

#138 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 January 2012 - 01:46 PM

QUOTE(Kalypso @ 21. 1. 2012 - 13:19) View Post

Te velikosti so bile sedaj znižane na med 50 in 80 penijev. Ampak v eni papirnici, ne v Yankee Candle trgovini.

cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#139 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 21 January 2012 - 01:49 PM

Redna cena je manj kot 2 GBP. Po koliko se pa prodajajo v Sloveniji?
  • 0

#140 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 January 2012 - 01:55 PM

Če katera še ne ve, obstaja tudi ta spletna trgovina z YC svečami in dodatki. thumbup.gif
Nekatere tamale so zdaj znižane na 1, 30€.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users