Iskanje zaposlitve
Posted 08 July 2012 - 08:55 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 July 2012 - 08:56 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 08 July 2012 - 09:00 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 July 2012 - 07:07 AM
Nujno!!
Na razpisu, na katerega se prijavljam, želijo izjavo o znanju uradnega jezika!!
Kaj sploh je to?Pač moja lastna izjava (v smislu: "Spodaj podpisana izjavljam, da ....")?
In če je, kako naj to oblikujem?
Hvala za pomoč!!
Pokliči tistega, ki je objavil razpis in sepozanimaj, kakšen dokument hočejo. Če ne boš imela v pirjavi tega papirja, bojo tvojo prijavo imeli za nepopolno in te izključili iz nadaljne selekcije.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 July 2012 - 08:49 AM
Posted 16 July 2012 - 10:59 AM
Če greš "za tekoči trak" te o podjetju sigurno ne bodo spraševali.
Ti pa (kakor sem razumela) ciljaš na adimistracijo in je pa fajn vedt kaj o podjetju (s čim se ukvarja, kako uspešno posluje, če so bile kakšne večje novice/članki o njih v zadnjih letih, pomembni mejniki, dogodki). Da jim znaš odgovorit "zakaj te zanima delo ravno v njihovem podjetju" - da si jih kao spremljala in da se res vidiš v njem ... take "puhlice" menda znajo tehtnico prevagat v tvoj prid.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 July 2012 - 11:04 AM
zaenkrat še nič sreče, pridno pa spremljam oglase in se tut kr prijavljam, čeprav mi kdaj kak pogoj za zasedbo 'zmanjka', pač probavam.
dans sem našla en kul oglas, mi je pa malo čudno, da prijave sprejemajo le po navadni pošti. bom za vsak slučaj priporočeno poslala, da mam dokazilo, čeprav ni napotitev z ZRSZ.
Posted 16 July 2012 - 11:12 AM
Verjetno tja pošljejo res samo tisti, ki si tega želijo ... edino če verjamejo v obliko pisave.
Put A Kilt On It!
Posted 16 July 2012 - 11:21 AM
Naziv delovnega mesta oziroma dela POSLOVNI ASISTENT - M/Ž
Opis del in nalog SKRB ZA CRM PROGRAM IN BAZO STRANK (PREVERJANJE, AŽURIRANJE, DOPOLNJEVANJE...), PRIDOBIVANJE NOVIH STRANK PREKO TELEFONSKEGA KLICA IN BONITETNE BAZE, PRIPRAVLJANJE NOVIH BAZ ZA TARGETIRAN MARKETING (NPR. TWF DEDEK MRAZ, SEJMI, KONFERENCE...) Upravna enota delovnega mesta oziroma dela LJUBLJANA Poklicna strokovna izobrazba DIPLOMIRANI TEOLOG
LOL
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 July 2012 - 11:26 AM
So pa pri meni delale tri študente iz teologije in ne moreš verjeti kako so bile različne. Z eno sva sploh ostali prijateljici (pa najprej jo zaradi faksa sploh nisem hotela poklicat na razgovor

Put A Kilt On It!
Posted 16 July 2012 - 11:27 AM
ali so se zmotili pri izbiri ali pa imajo že točno določeno osebo (ki ima točno to izobrazbo) in morajo pač javno objavit, da zadostijo politiki podjetja.
Aja, nisem pomislila. Nisem presenečena.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 July 2012 - 11:33 AM

oglasi za delo na ZRSZ so bolj kot ne sami sebi namen, ker je potrebno izpolnit PD-1 obrazec za novega delavca pač.
Posted 17 July 2012 - 10:44 AM
Posted 17 July 2012 - 11:47 AM
Posted 17 July 2012 - 05:10 PM
Posted 17 July 2012 - 06:05 PM
Posted 17 July 2012 - 07:00 PM
Posted 21 August 2012 - 09:09 PM
A prav s kontakti vaših bivših šefov in vse to? Kaj pa če ti ljudje več niso na istih položajih oziroma jih sploh več ni v vaših bivših podjetjih?
Posted 21 August 2012 - 09:18 PM
A zdaj je potrebno reference navajat eksplicitno al kaj?
Posted 21 August 2012 - 09:26 PM
Pa sploh ne vem, kak se naj zdaj tega lotim, nikoli še nisem pisala tega...itak, da imam v CV-ju napisana vsa prejšnja delovna mesta, nazive podjetij, kraj itd. in bi že po tem lahko koga poklicali, če imajo namen, ampak ni to to. Oni hočejo prav reference.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users