Jump to content

Photo

Pomagajmo!

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#121 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 14 September 2012 - 07:05 PM

Verjamem ja. V glavnem še malo svoje frende pa to povprašite. Nekoga bomo pa menda ja s skupnimi močmi našli, ki bi ga želel imet in zanj seveda tudi lepo skrbel:)
  • 0

#122 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 September 2012 - 11:26 PM

Stop the killing of wolves in Slovenia

Podpišite peticijo!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#123 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 December 2012 - 02:12 PM

Če ima katera odveč posode, igrače, stare oddeje, blazine.... Zbirajo za pse na Kosovem, vojska pelje dol. Mislim, da bo zbirališče v trgovinah ZOTIC!
  • 0

#124 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 08 February 2013 - 04:56 PM

Prijateljica mi je poslala sliko tele muce mace, ki išče nov dom... Stara je 15 let, njen lastnik odhaja v dom za ostarele in ji želijo poiskat nov dom. Muca je seveda prijazna, luštna in sterilizirana. Napišite mi zs...

13022012_zps270c75fd.jpeg

• 0

#125 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 February 2013 - 11:39 PM

11426_418290691583745_1783478953_n.jpg

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#126 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 February 2013 - 08:52 PM

STOP COOKING LIVE ANIMALS

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#127 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 14 February 2013 - 08:03 AM

:bruh:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#128 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 February 2013 - 08:56 PM

294997_415296878549793_1206052552_n.jpg

Viki in Rea, dve sable samički, stari približno dve leti in pol in tri leta. Sta kastrirani, mikročipirani, imata potne liste, cepljeni sta proti pasji kugi. Razumeta se z mački, občasno lahko ugrizneta. Iščeta nov dom, izključno skupnega. 
Kontakt: 040 395 995

419754_415298121883002_816825802_n.jpg

Pupa.
Samička, stara dve leti in pol, cepljena, kastrirana, čipirana. Primerna samo za izkušene lastnike dihurjev. Vajena psov in mačk, z drugimi dihurji (razen s Čilijem) se ne razume.
Nov dom išče skupaj s Čilijem.

394872_415298615216286_1291820322_n.jpg

Čili.
Samček, star dve leti in pol, cepljen, kastriran, čipiran. 
Primeren samo za izkušene lastnike dihurjev. Vajen psov in mačk, z drugimi dihurji (razen s Pupo) se ne razume.
Nov dom išče skupaj s Pupo.

• 0

#129 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2013 - 09:40 PM

"Javno opozarjamo vse, ki se ukvarjate z iskanjem novih domov za brezdomne pse in muce, na mlad par Mitja I. in Sibila H., trenutno stanujoča v okolici Kozine. Posvajata muce in kužke in jih v nadaljevanju mučita, puščata same po nekaj dni v stanovanju brez vode in hrane in privezane, muce skrivnostno izginjajo, prav tako psi," sporočajo iz Mačje hiše.

V postopku posvojitve bi se naj dekle in fant obnašala kot zelo dobra bodoča skrbnika in znala odgovoriti na vsako vprašanje pravilno.

"Tudi mi smo jim oddali dva mucka, od katerih je eden izginil neznano kam, drugega smo dobili, ko so ga rešili sosedi z balkona, na katerem je bil sam privezan tri dni brez vode in hrane. Pristojne inšpekcije kljub prijavi zaenkrat niso ukrepale," še pravijo v Mačji hiši.

http://www.pesmojpri...ali-in-jih-muci

• 0

#130 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 March 2013 - 07:53 AM

Zgrožena sem, pa kaj je folku, za take bi js uvedla popolnoma enako kazen, oko za oko in nič drugega!!

Tole bom js posredovala okrog.

• 0

#131 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 March 2013 - 08:09 AM

Se ga še spomnite, js ga gličem poredni Max, ker noče bit notri. Je postal vaški muc. Hrani se pri treh hišah, notri je pa povsod toliko kot hoče bit. Je pa negovan, ne glede na to, da ni moj, mu redno dajem ampule, skrbim, da nima ušesnih garij, pa na cepljenje bo tud šel, konec leta. Bom pa en dan poslikala še enega rumenkota, ki pa nikamor notri ne gre. Mi smo ga 1x toliko ujeli, da smo s pomočjo Občine Kr in Veterinarske amb. KR ga sterelizirali. No ampule in hrano tudi dobiva, kej več pa žal ne gre. Mamo še svojih 5.

No tak je pa sedaj Max, poreden je, se niti slikat noče.

sam2091.jpgsam2094.jpgsam2098.jpgsam2102.jpg

• 0

#132 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 March 2013 - 08:20 AM

Frida, a gre ta muca lahko tud ven, al je skoz samo notri?

Bom malo povprašala okol, sam to pa rabim vedeti

• 0

#133 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 07 March 2013 - 02:45 PM

"Javno opozarjamo vse, ki se ukvarjate z iskanjem novih domov za brezdomne pse in muce, na mlad par Mitja I. in Sibila H., trenutno stanujoča v okolici Kozine. Posvajata muce in kužke in jih v nadaljevanju mučita, puščata same po nekaj dni v stanovanju brez vode in hrane in privezane, muce skrivnostno izginjajo, prav tako psi," sporočajo iz Mačje hiše.

V postopku posvojitve bi se naj dekle in fant obnašala kot zelo dobra bodoča skrbnika in znala odgovoriti na vsako vprašanje pravilno.

"Tudi mi smo jim oddali dva mucka, od katerih je eden izginil neznano kam, drugega smo dobili, ko so ga rešili sosedi z balkona, na katerem je bil sam privezan tri dni brez vode in hrane. Pristojne inšpekcije kljub prijavi zaenkrat niso ukrepale," še pravijo v Mačji hiši.

http://www.pesmojpri...ali-in-jih-muci

Ja fak no! Zdaj berem na FB strani Macje hise debato na to temo in sem z vsakim prispevkom bolj v soku, kaki imbecili so eni. Odgovorni organi pa nic. Da te prime, res. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#134 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2013 - 03:56 PM

Nujno nujno bi morale vse evropske države urediti živalsko policijo.

• 0
Viens, reste ici!

#135 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 March 2013 - 04:30 PM

Nujno nujno bi morale vse evropske države urediti živalsko policijo.

In pa voditi evidenco vseh bivših mučiteljev živali! 

• 0

#136 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 March 2013 - 06:41 PM

Da plus preverjati kaki so posvojitelji, it kdaj pa kdaj na obisk k tistemu, ki je posvojil žival.

Pa kmete bi bilo potrebno kaznovat, ker imajo vedno po par mačkov in jih ne sterilizirajo, da se množično razmnožujejo, niti jih ne negujejo v smislu, da bi dali ampule in ostale zadeve, da so mački potem vsi bolni in prenašajo bolezni kot so garje, itd naprej, da o čem hujšem sploh ne začnem.

Pa proklete cigote tud kaznovat, ker oni tud ogromno prispevajo k temu, da je stanje tako kot je. 

• 0

#137 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 March 2013 - 06:42 PM

Čist prva stvar, da se vse to sploh lahko začne izvajat je pa treba pripravit nov predlog zakona, ker ta ki je trenutno v veljavi je spisan tako, da je vseeno če je ali pa če ga ni, nikakva zakonodaja s tega področja!!!

• 0

#138 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 March 2013 - 06:45 PM

Da plus preverjati kaki so posvojitelji, it kdaj pa kdaj na obisk k tistemu, ki je posvojil žival.

Pa kmete bi bilo potrebno kaznovat, ker imajo vedno po par mačkov in jih ne sterilizirajo, da se množično razmnožujejo, niti jih ne negujejo v smislu, da bi dali ampule in ostale zadeve, da so mački potem vsi bolni in prenašajo bolezni kot so garje, itd naprej, da o čem hujšem sploh ne začnem.

Pa proklete cigote tud kaznovat, ker oni tud ogromno prispevajo k temu, da je stanje tako kot je. 

Od kolegice starejša soseda ima okoli hiše vedno cele kupe mačk, ki jih ne da sterilizirati ali kastrirati. Prijateljica mi je rekla, da jo je pred veliko leti zalotila, kako je komaj rojenim muckom s sekiro sekala glave. Ko jo je poskusila ustaviti in jo v šoku vprašala, zakaj to počne, ji je odvrnila, da je boljše, da jih sama ubije, kot da bodo "revčki lačni okrog hodili". Jo je pa tudi prijavila, ampak je ženska vse dokaze skrila in ni bilo nič iz tega. Prijavila sem jo kasneje tudi jaz (zaradi velikega števila zanemarjenih muc), pa se ni nič zgodilo. :(

To ti je mentaliteta! Gre pa seveda za manjšo vas. In sem prepričana, da se podobno dogaja povsod. :(

• 0

#139 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 March 2013 - 07:26 PM

Žal tudi jaz poznam razne take zgodbe, ko razni kmetje raje vsakič sproti pobijajo mladiče, kot da bi dali mačko sterilizirat.

• 0

#140 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 March 2013 - 10:48 PM

Ja, na tem področju vem da deluje Pomursko društvo, in od ciganov je tut moj kuža. Baje majo tako dogovorjeno - če cigani dajo sterilizirat mamico, potem v tem društvu poskrbijo za njene mladiče (S/K, pa nov dom). Je pa res grozno, spremljam dnevno koliko novih kužatov privlečejo iz romskih naselij, in to take zanemarjene uboge kepe, da se ti srce zlomi. :/

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users