Posted 19 February 2010 - 07:51 PM

After all this time?
Always.
Posted 19 February 2010 - 07:52 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2010 - 08:00 PM
Kaj pa če imam nastavitev friends only...? Ker meni še vedno ni jasno, mislim saj v tem primeru te taggane fotke isto vidim samo jaz in moji prijatelji. Ali ne.
Mene skrbi samo dejstvo, da jih ne vidijo a ma vsi.
Posted 19 February 2010 - 08:03 PM

After all this time?
Always.
Posted 19 February 2010 - 08:14 PM

Ohja, jaz se prav zabavam, ko najdem ali me najdejo kakšni ljudje iz predvsem OŠ, ko so veljali za
ultra pametne in lepe ... zdaj pa so se skorajda vsi razvili v prave neumne grdune. Da tega, da imajo skoraj vse
babe že vsaj enega froca (fotra pa seveda nikjer ni), sploh ne omenjam. In potem seveda se niso sposobne pogovarjati o ničemer
drugem, kot o svojih mladičih. Pa kakšne komentarje dajejo pod slike ... ne vem no, a obstaja prav kaka
šola za idiote oz. za idiotske mlade mamice?!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 February 2010 - 08:17 PM
^ Enako, prav uživam.

Edino frocov še nimajo, no.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2010 - 08:20 PM
ne vem no, a obstaja prav kaka
šola za idiote oz. za idiotske mlade mamice?!
Da, ljudska sola, od ust do ust, spread the stupidity, love, pis, njoki etc. itd.. [attachmentid=6483]
Attached Files
Posted 19 February 2010 - 08:22 PM
Posted 19 February 2010 - 08:24 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 February 2010 - 08:35 PM
Bingo, Nincha. Če gledam pod kako vidijo profil vsi, je drugačen pogled. Nobeden ne more videt nobenih slik, tagganih ali ne tagg.
Ko pogledam kako ga vidi določen prijatelj, pa seveda lahko vidi moje slike, nekatere, na katerih sem bila označena, spet pa ne vse. Očitno je to potem res odvisno od tega, kako označevalec, ki te je označil to označi.

Posted 19 February 2010 - 08:39 PM

Posted 19 February 2010 - 08:40 PM
Jst mam na FB tut samo tiste, ki jih OSEBNO poznam + nekaj vas s foruma. T.ja pa niti omenjat ne smem

Posted 22 February 2010 - 12:05 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 February 2010 - 12:14 PM

Posted 22 February 2010 - 12:18 PM

Danes sem še enega zbrisala, je spet imel neke Tukaj je Slovenija fore.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 February 2010 - 12:28 PM

Jaz sem se zarad FB zbližala ful z dvema puncama, tko da mam zdej TA PRAVE ŽIVE prjatlce

Posted 22 February 2010 - 12:36 PM
Ja sem pa zbrisala eno, ki je vsak dan dvakrat ali trikrat menjala profilno.

― V. Van Gogh
Posted 22 February 2010 - 01:23 PM
Aha, ja, to so "tisti" ljudje.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users